Ναι,στο fanpark Μάρτιο θα κυκλοφορήσουν,επικοινώνησα και μου το είπαν!Ίσως σε γνωστό κατάστημα της Αθήνας,κυκλοφορήσουν πιο νωρίς!Πάντως περνάω συνέχεια και δεν τα έχουν φέρει ακόμα!Αυτά τα 3 και ο φυλακισμένος έχουν 2 πλευρές!Του φυλακισμένου,η μια πλευρά είναι με λυπημένο στόμα,και αξύριστος,ενώ από την άλλη είναι χωρίς γένια και χαρούμενος,όπως η κλασική φιγούρα!Τα βλέπω και είναι τέλεια όλα!Το καλό είναι ότι κάθε φιγούρα έχει ένα δικό της προσωπικό κωδικό στο σακουλάκι,ώστε αν σημειώνεις τον κωδικό,δεν τυχαίνεις διπλά!and1 είπε:Μάρτιοοοοοοοο? αυτά δεν είναι σε σακουλάκια? το site λέει Φεβρουάριο
Ναι,ακριβώς ότι φαίνεται στην εικόνα περιέχει!Τα είχε πάρει ένας γνωστός μου,πέρυσι από το Fanpark γύρω στα 10?.Lord_Makro είπε:Ερώτηση: Ξέρετε αν από τον κατάλογο εξαρτημάτων το 7128 (θεατές) περιλαμβάνει τις συγκεκριμένες φιγούρες ή απλά ένα τυχαίο πλήθος;Αν είναι όπως στην εικόνα είναι πολύ καλή φάση...
Πίσω κάθε σακουλάκι έχει έναν τριψήφιο κωδικό που είναι διαφορετικός,και έναν τετραψήφιο που είναι ίδιος!Αν πχ πας στο κατάστημα,και τα ψάξεις,και πάρεις τη μια φορά 12 διαφορετικούς κωδικούς πχ από τα sets των αγοριών,θα τύχεις και τις 12 φιγούρες!Βέβαια θα πληρώσεις 24?.Επίσης μπορείς να σημειώνεις και σε ένα χαρτάκι τον κωδικό της κάθε φιγούρας που θα παίρνεις,ώστε κάθε φορά πας στο κατάστημα να παίρνεις κάποια με άλλο κωδικό!and1 είπε:πως μπορουμε να μάθουμε τι κωδικό έχει η κάθε φιγούρα? thebest εσύ που τα ψάχνεις αν μάθεις πες μας κ μας γιατι δεν με βλέπω καλά......
stayros είπε:Απλα δειτε το βιντεο:http://www.youtube.com/watch?v=VhVzpqEpkds&feature=player_embedded#!....No comments:animeek::animeek::animeek:
Top Agents, μια ταπεινή μου πρόταση! Μπορούν να φτιάξουν πολύ όμορφες ιστορίες με τα υπόλοιπα που ήδη έχουν!caprice είπε:Top Agents Night Mission ...... Ωωωωωωωω !!!!!!! Αλλά και το βαλιτσάκι ποδοσφαίρου τώρα που το σκέπτομαι, και αυτό θα τους αρέσει :wink:
Ευχαριστώ για την απάντηση! Είμαι λίγο άσχετη με το σπορ, αλλά τρελαμένη με τα playmobil!Spybil είπε:@ D@redevil: ό,τι έχω ανεβάσει είναι από παλιά σετ. Το Ταχυδρομείο είναι το 4400 x2, η Τράπεζα περιέχει το 4402 και το Κρατητήριο βασίζεται στο 3988 με πολλές προσθήκες όμως.
Best είσαι σίγουρος 100% ? Γιατί εγώ που κάθησα να το κάνω σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα δεν είδα αποτέλεσμα. Μάλιστα έτυχε να πάρω και 2 φορές την ίδια φιγούρα . Καλύτερη μέθοδος είναι με την αφή....stayros είπε:Απλα δειτε το βιντεο: