οχι η schenk κυκλοφόρισε σχεδόν αποκλειστηκά εντος ουγγαριας μέχρι την πτώση του κουμουνισμού.απο το 91-92 κ μετά υπήρχαν κάποιες διαροές κ σε όμορες χώρες.
οχι φίλε.μου αυτά που ανάρτησα είναι κάποια απο τα κομματια της εταιρίας schenk που έχω στην κατοχή μου.αυτο που ανάρτησε ο σταύρος δεν έχει καμια σχέση με μένα.
οχι φίλε.μου αυτά που ανάρτησα είναι κάποια απο τα κομματια της εταιρίας schenk που έχω στην κατοχή μου.αυτο που ανάρτησε ο σταύρος δεν έχει καμια σχέση με μένα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία?Από τη Schenk πόσες γυναίκες με στήθος βγήκαν?Θυμάμαι μία,με κίτρινα ρούχα,που μάλιστα δεν περιστρέφονταν τα χέρια της.Επίσης πόσες άμαξες και κτίρια υπάρχουν,αν ξέρεις?
Η schenk έχει βγάλει 7 άμαξες και αν δεν κάνω λάθος (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) 6 κτίρια.χωρίς να υπολογίζω τις στρατιωτικές σκηνές.τώρα για τις γυναίκες δεν γνώρίζω διότι δεν έχω εικόνα κ δεν έχω κάποια στην κατοχή μου.
Προσέξτε το fun park θα είναι κλειστό μέχρι και σήμερα Δευτέρα του Πάσχα. Την πάτησα το Σαββάτο το πρωί .Έχουν μήνυμα στον τηλεφωνητή ,στο internet νομίζω δεν είχε κάποια ανακοίνωση.
καλημέρα κ Χριστός Ανέστη σε όλα τα ρετροφιλαράκια.ας φτιάξουμε λίγο διάθεση ξυπνώντας αναμνήσεις....ο θρυλικός κωδικός 3536 στα χρώματα της Βραζιλιάνικης TROL.
Προβολή συνημμένου 50420και ειδού το όνειρο κάθε 30αρι (plus)το σετ αυτό ήταν στην κατοχή του φίλου μου Donkix2000. Δυστηχώς δεν το έχω.ξάχνω να το βρω
Προβολή συνημμένου 50421SCHAPER(η πρώτη αμερικάνικη εταιρία που είχε τα δικαιώματα παραγωγής) .και αύτήν είναι η τελευταία φοτο με αύτό το εκπληκτικό σετ.