Playmobil

Μακάρι να υπάρχουν,αν και δεν το νομίζω!
 
Κρίμα αν δεν υπάρχουν...Έχω φάει τον κόσμο να βρώ ένα σετ με ασθενοφόρο......
 
greg13 είπε:
Κρίμα αν δεν υπάρχουν...Έχω φάει τον κόσμο να βρώ ένα σετ με ασθενοφόρο......
Γεια σου,σου έστειλα μήνυμα που μπορείς να βρεις μικρά κουτάκια.Αυτό που ψάχνεις είναι πολύ σπάνιο,μέσω ebay το είχα δει,και γύρω στα 90?,τη στιγμή που παλιά έκανε 3.000-4.000 δρχ.Εγώ το είχα παλιά,αλλά το έχω χάσει!
 
Τέλειο σετ,μεγάλο μου απωθημένο!!! 3456.jpg
 
greg13 είπε:
Τέλειο σετ,μεγάλο μου απωθημένο!!! Προβολή συνημμένου 35233
Νόμιζα ότι ήθελες το άλλο set της Lyra ΝΕW.Εγώ το άλλο set της Lyra NEW είχα.Αλλά τη γυναίκα,το παιδάκι,τους 3 νοσοκόμους,το καροτσάκι,το φορείο και τους γύψους,τα είχα βρει από άλλα sets.Γενικά τη δεκαετία του 90 έβαζαν παρόμοιες φιγούρες και παρόμοια εξαρτήματα!
 
Είχα και το παλιό ασθενοφόρο της lyra NEW.Δε θα με πείραζε όμως να εντόπιζα οποιοδήποτε από τα 2.Αμφότερα είναι ποιοτικώς πολύ καλά και δυστυχώς τα σημερινά δεν έχουν καμιά σχέση με τα,κατά τη γνώμη μου," παλιά,καλά playmobil! "...
 
Greg13 ειδικα αφιερωμενη αυτη η φωτο σ εσένα λοιπόν....!! :D

attachment.php
 
Πάντως από το 3456 έχω ίδιες φιγούρες,γύψους,καροτσάκι και φορείο.Τα είχα βρει από άλλα sets.Παλιά στη δεκαετία του 90 έβαζαν σε αρκετά sets ίδιες φιγούρες και ίδια εξαρτήματα.Για παράδειγμα η κίτρινη κοπέλα συναντάται και στο set με τους πιθήκους,και σε ένα άλλο με φάρμα.Το αγοράκι το έχω από set με τραμπάλα.
 
1000 ευχαριστώ για τη φώτο!!!!Μου θύμισε πολλά από την παιδική μου ηλικία!!!!!! :)
 
Στη χειρότερη περίπτωση μπορείς να πάρεις το ασθενοφόρο με κωδικό 4226 που είναι set 5ετίας,και έχει αρχίσει να εξαφανίζεται κι αυτό από τα καταστήματα.Δεν είναι στην ίδια ποιότητα με τα παλιά,αλλά σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε αυτό.Η τιμή του είναι περίπου 54?
 
90ς σετακια graig μην την ψαχνεις πολυ δυσκολα..που για μενα ηταν και τα καλυτερα...δεν βρισκεις πλεον...ενταξει τωρα τα εχουν βγαλει με αλλους κωδικους πιο παραλλαγμενα αλλα αλλη φαση αλλο επιπεδο των 90ς τα σετ.
 
Για τους συλλέκτες,από Σεπτέμβριο στο Playmobil Fanpark.Έχω μιλήσει με κάποιους γνωστούς μου,πολύ fans των 90's sets και μου έχουν πει πως θα έρθουν και άλλα παλιά sets,βέβαια χωρίς φιγούρες.Όσοι δεν μένουν Αθήνα,μπορούν να τα παραγγείλουν με αντικαταβολή ή κατάθεση σε λογαριασμό και πληρώνουν επιπλέον το 10% της τιμής,ως μεταφορικά έξοδα.Αν ψωνίσετε πάνω από 50? τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
 
USA Sets

5940.jpg


$19,99

5941.jpg


$29,99

5952.jpg


$19,99

5953.jpg


$29,99

Επίσης είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσουν του χρόνου και στην Ελλάδα,όπως έγινε με το Take Along Police Station και το αστυνομικό όχημα που κυκλοφόρησαν πρώτα Αμερική,και ήρθαν το 2011 στην Ελλάδα.
 
Διαφημίσεις playmobil

 
βιντεο με το playmobil piano-Beethoven fur elise του 1990,σπανιο συλλεκτικο κομματι απ οτι λεει ο uploader..

 
Σ'ευχαριστώ πολύ που το έβαλες!!!Εγώ είμαι ο uploader.To έχω πάνω από 18 χρόνια αυτό το πιάνο,και μου δουλεύει ακόμα!Είναι πολύ συλλεκτικό και δυσεύρετο!Επίσης για τους fans,στο playmobil fanpark θα πωλείται από Σεπτέμβριο το άσπρο πιάνο από το set του γάμου,μαζί με σκαμπό μόνο με 1,99?
 
Ο ξαδερφος μου, μανιωδης συλλεκτης εχει το Μπετοβεν εις διπλουν και το ενα πιανο δουλευει κιολας. Υποσχομαι θρεντ με την τεραστια συλλογη του συντομα!
 
Παιδιά κι εγώ θέλω να ανεβάσω φωτο από τη συλλογή μου, αλλά η όλη διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα. Υπάρχει κανένας συντομότερος τρόπος;;
 
Δεν είναι και τόσο χρονοβόρα :)
 
E πως δεν είναι; 3 κάθε φορά δεν είναι;; Τουλάχιστον εγώ σε εκείνη τη διαδικασία έχω μείνει!!
 
Πίσω
Μπλουζα