ntsmrtz
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 695
Το είχα ο ...άντε μη πω τώρα... και αυτό και το διαστημόπλοιο. Και τα δύο ήταν αγαπημένα μου...giannislarisa είπε:Προβολή συνημμένου 50423το κλασσικό της GEOBRA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Το είχα ο ...άντε μη πω τώρα... και αυτό και το διαστημόπλοιο. Και τα δύο ήταν αγαπημένα μου...giannislarisa είπε:Προβολή συνημμένου 50423το κλασσικό της GEOBRA
Όταν ανοίγεις κάθε νέα σελίδα,για να δεις ένα set που πωλείται,θα δεις κάτω ότι έχει επιλογή,αν έχει και την Ελλάδα,τότε στέλνεται!guitarmaniac είπε:με το ebay ασχολουμαι εω και λιγο καιρο.ξεει κανεις γιατι κυριως στα playmobil η γερμανια δε στελνει ελλαδα?
συγνωμη αν εχω βγει εκτος θεματος αλλα δεν το καταλαβαινω...
Εγώ πάλι είδα το αντίθετο. Από το παιχνιδάδικο που ψωνίζω σήμερα πήρα τις 3 τελευταίες γυναικείες φιγούρες, ενώ από τις αντρικές το κουτί ήταν σχεδόν όλο γεμάτο. Θα είναι ανάλογα την περιοχήthebest20 είπε:Οι αντρικές φιγούρες Fi?ures 2 έξαντλούνται σιγά σιγά!Σε γνωστό κατάστημα έχουν μείνει 3,ενώ οι γυναικείες φιγούρες είναι περίπου 20.Δεν θα φέρουν άλλες!