Playmobil

εδω οι φωτογραφιες με το χωρο που βρισκονται τα playmobil στο "μυλο των ξωτικων" στα Τρικαλα :flower:
 
θυμαμαι και εγω που ειχα παρα πολλα ειδικα τα μικρα τα ειχαμε ξεσκισει μαζι με τον αδερφο μου τα ειχαμε τα ποιο πολλα.Φτανωντας στην ηλικια των 13 ο μικροτερος μου αδερφος ειχε αγορασει ενα νησακι με φοινικοδεντρα,ενα ακομη με κατι ιθαγενεις και κατι διαφανες πετρες επανω σαν διαμαντακια.Ειχαμε και ενα πειρατικο πλοιο.Με πατε πισω πριν απο καμια 20αρια χρονια που ηθελα πολυ ενα απο τα σπιτια ενα ψιλο ητανε που κοστιζε 7 χιλιαδες δραχμες σε τοτε λεφτα,ητανε σαν να λεμε τορινα καπου στα 70 ευρο ας πουμε και ειχαμε παει σε ενα απο τα καταστηματα παιχνιδιων και ηθελα πολυ αυτο αλλα επιδη φοβηθηκα μην με μαλωσουνε για το κοματι που ηθελα αρκεστηκα σε μια μικρη μπουλτοζα :p ΧΑ ΧΑ ΧΑΑ Αυτο ειναι ομως και το μοημα των αναμνησεων,ετσι πιστευω μαθαιναμε να μην γινωμαστε καλομαθημενοι ε?

http://www.sportslinkup.com/shop/0-Playmobil-medieval-1-HIGHEST.html

Ναι ειχα το τρομερο αυτο φαντασματακι οταν το ειχα παρει νομιζω πως ακομη ο μικρος μου αδερφος δεν ειχε γενηθει.Ηταν απο τα λυρα toys ακομη.Πισω στο κουτι εντομεταξυ εδειχνε πωσ το κανεις να λαμπει στο σκοταδι και εγω σαν μικρος που ημουνα δεν το ειχα καταλαβει.Εδειχνε εναν φακο να το φωτιζει και δεν ειχα παρει χαμπαρι τι κανει με αυτο.Μια ημερα λοιπον το ειχα ξεχασει σε ενα σκοτεινο χωρο κατα λαθος και τοτε διαπιστωσα τι γινετε με αυτο ο macgyvero_O ΧΑ ΧΑ ΧΑΑ απο τοτε λοιπον με αρεσανε πολυ αυτα που ειχανε glow efect μεχρι που πηγα και αγορασα τελευταια κατι gormity που εχουνε αυτο το εφε.Τα luxion το κανουνε αυτο,αλλα ας μην αλαζουμε το θεμα για playmobl μιλαμε ετσι? Μαλιστα θυμαμαι οτι η μπαλιτσα με την αλυσιδουλα ητανε μεταλικα και οχι πλαστικα οπως το νεοτερο που ειχανε κυκλοφορισει αργοτερα! Ητανε ποιο λεπτομερη βεβαια αυτο που ειχανε ωγαλει πολλα χρονια αργοτερα που δεν το εχουνε και αυτο πλεων,με ποιο διαφανο καλυμα και επανω στην φιγουρα ειχε μεχρι και τον σκελετο σχεδιασμενο.Το εχω αλλα εχω χασει το καλυμα του. Αλλα περα απο την σιδερενια μπαλιτσα που ειχε επανω του δεν εφαρμοζε καλα το καλυμα στο κεφαλι του οταν προσπαθουσεσ να το κουμπωσεις,μαλον για αυτο το εχασα.Τελικα ασχετα με την τρομερη λεπτομερεια που εχουνε τα ποιο καινουργια χανουσε σε λειτουργικα θεματα πιστεβω η λυρα τα ενανε λιγο ποιο προσεγμενα μαλον κατασκεβαστικα.Θυμαται κανεισ τον δρακουλα? ειχε και τετοιο μαλιστα τον ειχα αλλα σαν μικρος τον εχασα και αυτον.Εδω μπηκα στο τρυπακι να ξανα αγορασω καποιοο απο το ebay που να σας πω ην αληθεια τα ψιλοχτυπανε.Γυρεβω ολα τα horror playmobil,η lego εβγαλε ηδη ενα στοιχειομενο σπιτακι που το θελω αλλα ειναι πανακριβο.Ασ ελπισουμε οτι θα το κανουνε και τα playmobil.

Οριστε και μερικες φοτογραφειες φιλοι μου απο την μικρη μου συλογη.

DSC07878.jpg

DSC07881.jpg

DSC07882.jpg

DSC07885.jpg

DSC07886.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Hounded είχες κ συ μπόλικο πράμα διαβάζω .Αυτό με τους ιθαγενείς ήταν ο κωδικός 3015 μήπως?

:wait2: Αυτό με το νησάκι παίζει να είναι ο κωδικός 3799 Α κ μιας που ρωτάς για τον δράκουλα ορίστε 4506 Για ρίξε μια ματιά κ εδώ .Πιστεύω οτι θα βρεις όλα σετ που είχες ανα κατηγορία.
 
Πω πω βλεπω φιλε μου οτι εισαι πολυ ενημερωμενος και εσυ ;) Ναι το νησακι και ο δρακουλας επεσες μεσα αδερφουλη μου,οι ιθαγενεις δεν ητανε αυτο ενα λιγο ποιο μεγαλο.Οσω για τον δρακουλα ειναι ενα και μοναδικο το οπιο κυκλοφορησε σε μια σειρα special και σε μια με κατι haloween κολοκυθες.Τον θελω αυτον και το φαντασμα ξανα.Εχει κανεις ασχοληθει με τα playmobil figures? DSC08641.jpg

Εχει κατι τρομερα σχεδια βασικα εψαξα και βρηκα τα σπανια θελω να πιστεβω απο τις δυο σειρες,να πω την αληθεια ενοιωσα λιγο αστειος οταν αρχισα να ψαχνω τα σακουλακια για το καλο κοματι #) ειμαι στα 33 και ειναι καπως περιεργο χε χε.Οπωσ και να εχει στην μπλε σειρα ειχε εναν grim reaper που ειχε glow effect και δεν την προλαβα,μοναχα στο ebay μπορω να τους βρω.Α ρε συ το νησακι ειναι ποιο ομορφο απο οτι το θυμομουνα εισαι τρομερος σε ευχαριστω.

playmobil-figures-5243.jpg
 
Να είσαι καλά ,δεν κάνει τίποτα. Πίστεψε με όλα τα παιδιά είναι ενημερωμένα εδω μέσα.Όσο αναφορά για τον δράκουλα-κολοκύθα είναι ο κωδικός 4722 από την σειρά Halloween

κ για μεγάλο χρονικό διάστημα το είχε ο κατάλογος εξαρτημάτων.Το είχα βρει κ σ ένα παιχνιδοκατάστημα πριν κανα 2 χρόνια. Με λίγη τύχη μπορεί να το βρεις όπως κ φιγούρες απο την μπλε σειρά.Όσο αναφορά το νησί θα συμφωνήσω μαζί σου.
 
Α μια τελεια εκθεση στην Ελλαδα για τους φανατικους των playmobil τελειο! τουσ εκανα like ευχαριστω.
 
Συμφωνώ κι εγώ για την έκθεση! :)

Μπράβο για μια ακόμα καλοστημένη παρουσία & φυσικά ευχαριστούμε, Κατερινάκι, για το link! ;)
 
Επειδή 1ον δεν μου αρέσει η γαλοπούλα και 2ον δεν μου έφταιξε σε τίποτα το κακόμοιρο το ζωντανό, εγώ τα Χριστούγεννα θα "σφάξω" αυτό:

attachment.php
 
Φοβερό κομμάτι και... καλύτερο από τη γαλοπούλα :D
 
Πάντως.... τυλίχθηκε και μπήκε ήδη κάτω από το δέντρο!
 
Το "αυτό" του playmolover δε φαίνεται... Μόνο εγώ δεν το βλέπω ? :D
 
Εγώ πάντωςντην βλέπω.... Προφανώς και η Κάμπια
 
Τωρα φαίνεται σε όλους. Ήταν private το αλμπουμ. Τα off θα διαγραφούν σε λιγάκι
 
οκ, φάνηκε !!! βρήκα κι εγώ πρόσφατα και μάζεψα ένα 3446, για τα κομμάτια του περισσοτερο, να φτιάξω δικά μου custom
 
Playmolover είπε:
Επειδή 1ον δεν μου αρέσει η γαλοπούλα και 2ον δεν μου έφταιξε σε τίποτα το κακόμοιρο το ζωντανό, εγώ τα Χριστούγεννα θα "σφάξω" αυτό:
Μήπως θα σε ενδιέφερε να το σφάξεις σπίτι μου? Θα σου κάνω δώρο την πιατέλα και τα μαχαιροπίρουνα! Φοβερό κομμάτι...Καιρό είχα να το δω σφραγισμένο! Πόσο ωραίο είναι να βλέπω σφραγισμένα κουτιά! Ήταν υπέροχο να σκίζεις την ζελατίνα και να ανοίγεις το κουτί μετά! Ήταν σαν περιτύλιγμα μέσα στο περιτύλιγμα (αν το πιάνετε τι εννοώ, ειδικά αν ήταν δώρο χριστουγεννιάτικο). Φοβερά τα συναισθήματα και η αγωνία μέχρι να φτάσεις στο εσωτερικό! Αχ και να μασταν πάλι παιδιά....... (Ναι καλά, γιατί τώρα τι είμαστε :D ).....Άσε που πιστεύω ότι όσοι ''παίζουν'' ακόμα με playmobil δεν μεγαλώνουν ποτέ!!
 
D@redevil είπε:
Και σπάω το μυαλό μου να θυμηθώ πού τα έχω δει πιο πρόσφατα:

Παραθεση με 9 μηνες καθυστερηση....:burn:

Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα επισης οτι

στην ταινια του 1993 Searching for Bobby Fischer

λιγο μετα τα 10' δειχνει για αρκετα δευτερολεπτα

πλανα με playmobil!!!!!!! :D

Οριστε και τα screenshots μεσω BS Player....

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


Επισης υπαρχει και αυτο το βιντεοκλιπ που ειναι

εξ ολοκληρου γυρισμενο με playmobil!!!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=nqGmRTSxxlU
 
Υπάρχει κ μια παλιά Ελληνική ταινία όπου κ εκεί έχει κάποια στιγμιότυπα με playmobil. Θυμάμαι μια σκηνή όπου δείχνει το παιδι της πρωταγωνίστριας να παίζει με το τρένο,το ασθενοφόρο κ τα μεσαιωνικά σπίτια .Την βάζει η Ετ1 κάτι άκυρες ώρες αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι τίτλο :(
 
Πω πω πολα παιδια εχει ο βασιλιας! :)

Τελειο! :bow: που το ψαρεψες αυτο ρε θυριο? Η μηπως τωρα θα το παρεις? θα πηγενε γαντι με τα τρομερα μου τρομακτικα playmobil glow in the dark!

Οριστε και καποια ακομη link απο tube με διαφορα σχετικα με τα playmobil.

[video=youtube;uI-ioUbp44U]

To πρωτο βιντεακι ειναι ενα stop motion που εκανε ενας τυπας και εχει pooky haloween θεμα (μαλον ισπανικο)

Και το δευτερο μια παρουσιαση απο τα mystery bags απο εναν τυπα απο αγγλια που κανει γενικα τετοιες παρουσιασεις με παιχνιδια και γενικα με αλλα τετοια που γουσταρουμε πολλυ. :thumbup:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα