Playstation 4

Ολα μας αρεσουν και τα ενσυρματα και τα ασυρματα ...Προβληματακι που θα ο λυσουν ευκολα πιστευω ...Και παλι μαγκας θα σαι
 
Πραγματικα πολυ ομορφο .Απο την εμφανιση και μονο ξεχνας οτι ειναι η πιο δυνατη κονσολα παιχνιδιων που υπαρχει στην αγορα !! Σε ταξιδευει σε ρετρο αναμνησεις #)
 
Τετοιες ωραιες λυσσες δεν τις εχουμε δει ποτε εδω και ουτε θα δουμε...μαραζι το εχω!!
 
Τις βλεπουμε για αλλα πραματα ,οπως για εισιτηρια κοινωνικου τουρισμου και κοινωνικα συσσιτια.
 
Χμμμ...δικιο εχεις, δεν το ειχα σκεφτει ετσι
 
Bιντεο απο τις 13 του δεκεμβρη.

 
Αυτοι δεν μετρανε...ειναι προφανως καζουαλς με ενδιαφερον σε βαρετες λευκες συσκευες :p
 
Προφανως προκειται για Hardcore:p halo gamers (χαχαχαχαχα :p ) με ενδιαφερον σε μαυρες κονσολες all in one που συνδιαζουν θερμαστρα μαζι με κονσολα κατι που ειναι ιδανικο για τον χειμωνα και την οικονομικη κριση που περναμε οπως και αρεσκονται στον στοιχηματισμο με φιλους για το ποια κονσολα θα καει πρωτη :p
 
Που συνεβη αυτο το γεγονος ? Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι στην ελλαδα το συγκεκριμενο βιντεο .Δωρεαν τα εδινε αυτο το μαγαζι δεν νομιζω :p Και ολες οι ηλικιες βλεπω .Σιγουρα για την απομμιμηση του ps4 τρεχαν ετσι ..Φυσικα και ολοι γνωριζετε απο πολυυυυυ παλια τις θεικες απομιμισεις που βγαιναν και βγαινουν με τα 1000 παιχνιδια και το duck hunt πιστολι !(αλλες φορες 45 αρι αλλες καραμπινα αλλες sniper ) :p γιατι για το αυθεντικο ps4 πολυ χλωεμο το κοβω :cool:
 
Να δουμε 3 μερουλες μεινανε, προβλεπω εποχες ps2 και κυριαρχια της SONY στο χωρο του console gaming.

:bow:
 
Εντωμεταξυ παρασκευη και 13 αυριο το λανσαρισμα ! Προσοχη στους προληπτικους day one ελληναρες αγοραστες :cool: various colours of death are still alive
 
Tριτη και 13 ειναι για τους Ελληναρες, η Παρασκευη ειναι για τους αμερικανοφιλους.

Παρ' ολα αυτα προβλεπω sold out και στην Ελλαδα.
 
Εχω ενα εξτρα κοντρολι στην σακουλα του που δεν το χρησιμοποιω προς το παρον,αυτο θελει φορτισμα;;..δηλαδη αν δεν του κανεις την αρχικη φορτιση μπορει να παραμεινει ετσι για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα η αν μεινει αφορτιστο θα καταστραφει μερικως η μπαταρια οπως και σε ολες τις συσκευες.


I mean τα pad's που ειναι στα ραφια των καταστηματων και μεσα στα κουτια πως παραμενουν χωρις φορτιση για μηνες.
 
Οχι δε χρειάζεται φόρτιση. Η λογική μου μού λέει όμως ότι θα χρειαστεί όταν το δουλέψεις. :D

Οι μπαταρίες τους είναι φτιαγμένες για τέτοιο σκοπό. Αμα ξεφόρτιζαν και τέλος, δε θα λέγονταν επαναφορτιζόμενες.

ΥΓ. Ολο κάτι άσχετοι πάνε και παίρνουν προιόντα τεχνολογίας.....
 
Aστα βρε να μιλησει και κανενας που το κατεχει.

Οτιδηποτε εχει μπαταρια και το παρατησεις για πολυ καιρο οι μπαταρια του εξασθενει,θελει τακτικο φορτισμα ,π.χ στα κινητα τουλαχιστον μια φορα το μηνα,οτιδηποτε καλο ειναι να μην μενει ξεφορτιστο για μεγαλο χρονικο διαστημα γιατι μειωνεται η διαρκεια ζωης του.

Τωρα λεμε αν δεν του ενεργοποιησω την πρωτη αρχικη φορτιση λογικα δεν θα χρειαζεται και τακτικο φορτισμα το συγκεκριμενο,ετσι; ναι.
 
Δεν "παίζει" σενάριο αρχικής φόρτισης ή όχι μυρμηγκοφάγε...

Από μια γρήγορη ματιά, το χειριστήριο του PS4 φαίνεται να έχει μπαταρία λιθίου-ιόντος (Li-ion). Όποιος έχει διάθεση ας επιβεβαιώσει/διαψεύσει.

Οι συγκεκριμένες μπαταρίες συνίσταται να αποθηκεύονται μισοφορτισμένες (ιδανικό γύρω στο 40%) και σε χαμηλές θερμοκρασίες για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Οπότε υποθέτω ότι και το εργοστάσιο θα την συσκευάζει μισοφορτισμένη, ίσως και με κάτι παραπάνω από το ιδανικό για να μειώσει τον κίνδυνο πλήρους αδειάσματος αν δεν πουληθεί γρήγορα το προιόν (αν και το PS4 δεν είναι WiiU, lol)

Δεν είναι ανάγκη να βάλεις το controller στο ψυγείο, αρκεί να μην το έχεις και σε ζεστά μέρη του σπιτιού φυσικά, αλλά μην το φορτίζεις μηνιαίως γιατί η μπαταρία Li-ion δεν αδειάζει με τόσο γρήγορους ρυθμούς όταν δεν χρησιμοποιείται (οι περισσότερες εκτιμήσεις που είδα μιλάνε για 5-10% μηνιαίως "άδειασμα"). Από την άλλη προσοχή στο υπερβολικό "άδειασμα" γιατί μπορεί να αχρηστευτεί εντελώς η μπαταρία και να μην ξαναφορτίζει.

Οπότε αν "παίζεις" με μισογεμάτη μπαταρία και την μισοφορτίζεις επίσης κάθε 3 μήνες περίπου, λογικά είσαι ιδανικός.

Πληροφορίες για μπαταρίες (aka όσα θέλατε και δεν θέλατε να μάθετε).

Κομμάτι που αφορά την αποθήκευση από το ίδιο site.
 
Aardvark είπε:
Εχω ενα εξτρα κοντρολι στην σακουλα του που δεν το χρησιμοποιω προς το παρον,αυτο θελει φορτισμα;;..δηλαδη αν δεν του κανεις την αρχικη φορτιση μπορει να παραμεινει ετσι για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα η αν μεινει αφορτιστο θα καταστραφει μερικως η μπαταρια οπως και σε ολες τις συσκευες.
I mean τα pad's που ειναι στα ραφια των καταστηματων και μεσα στα κουτια πως παραμενουν χωρις φορτιση για μηνες.
Στις οδηγίες του PS4 λέει ότι αν δεν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, οφείλεις μια φούλ φόρτιση τον χρόνο για να κρατήσεις την μπαταρία σε υγιή κατάσταση.
 
Μαλιστα RTFM δηλαδη,οποτε αποφασισα συμφωνα και με τα γραπτα του Μαντογκι να το κανω μια φουλ φορτιση και να το βαλω στην ακρη και καποια στιγμη το ξαναφορτιζω.


Ξερει κανεις ποτε δειχνει το pad του PS4 οτι εκανε φουλ φορτιση,στου Ps3 τα κοντρολια το καταλαβαινες οταν σταματουσαν να αναβοσβηνουν τα λαμπακια.



Thnx all.
 
Πίσω
Μπλουζα