Playstation 5

Βλέπω ταινίες 4Κ στη ζμάρτ τιβί, δε θα φθείρω το PS5 για τέτοια πράγματα. Ασε που θα έπρεπε να νοικιάζω την ταινία. Εχω να πάω σε βίντεο κλάμπ από τη Μεγάλη Απόφραξη.

Εγώ θα το πάρω πάντως ακόμα κι αν βγει σε ξύλινο κουτί όπως ο Apple 1. Αλλωστε η εμφάνιση δε με νοιάζει καθόλου, αφού όταν παίζω κοιτάζω στην τηλεόραση και όχι το πώς είναι η κονσόλα.

Χαζοβιόλη!
 
Aπο παιχνιδια αυτο παρουσιασαν??χαχαχαχαχαχα!!!

 
Μακαρι τα ασπρα καπακια απο πανω και κατω να βγαινανε να εμενε το μαυρο .
Να αλλαζες χρωματα στα καπακια κατι ....
Αλλα απο κατω εχει το drive λιγο δυσκολο.
 
-ρε φίλε, φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από το xbox.
-ωχ ρε αδερφέ...ντάξει...
 
Mια γκουμουτσα και μιση ειναι το ps5 και μαρεσει που λεγανε το νεο xbox μεγαλο.Με απογοητευσε το σχεδιαστικο τμημα της sony και απλα για να μη λενε ολοι πως ειναι πιο τουβλο και απο το νεο xbox του δωσανε μια κιτς φουτουριστικη εμφανιση και να χαμε να λεγαμε.Αμα ειχε και δυο κεραιες σαν ρουτερ μοιαζει.Τελως παντων ομως αυτα γιαυτους που τους ενδιαφερουν γιατι μπορει να λεμε και την γνωμη μας για την εμφανιση της κονσολας αλλα εμενα προσωπικα ουτε με νοιαζει δεν με απασχολουν αυτα τα παιχνιδια με νοιαζουν και τι θα βλεπω στην τηλεοραση μου και οχι το πως ειναι η κονσολα.Η πολυ ασπριλα δεν μαρεσει καθολου στα gamepad και μακαρι να βγαλουνε και μαυρα gamepads να υπαρχουν σαν επιλογη.

Τωρα για τα παιχνιδια που ειδαμε κανενα δεν με εντυπωσιασε κανενα δεν φανταζει next gen στα ματια μου αλλα ειναι λογικο αυτο ας περασει κανας χρονος η και παραπανω απο οταν κυκλοφορησει η κονσολα και μετα πιστευω θα δουμε ωραια πραγματα.Αυτο που με προβληματιζει πολυ ειναι το θεμα της τιμης γιατι η sony μπορει να ειναι κολοσσος αλλα ολιγον τι ξεδοντιασμενος και δεν μπορει με τιποτα να πουλαει κονσολες με χασουρα σε αντιθεση με την M$ που ετοιμαζει πολυ επιθετικη πολιτικη οσον αφορα την τιμη του νεου xbox για να χτυπησει την sony εκει που ποναει.Συμφωνα με οσα εχουν διαρευσει το κοστος του ps5 για την sony ειναι 450 με 500 δολαρια το κομματι μιλαμε για πολυ μεγαλο νουμερο οποτε ακομα και με 600 δολαρια να πουλαει την κονσολα και εχει κερδος 100 δολαρια δεν ξερω αν ειναι ικανοποιημενοι.Φυσικα μικροτερη θα ειναι η τιμη της κονσολας χωρις drive αλλα και παλι αν αποφασισει να παιξει πολυ σκληρα η Μ$ δεν μπορει να τους χτυπησει η sony.Παντως βγηκε μια φημη απο retailer Για τιμη στα 699 δολαρια.Αν κανει καμια τετοια μακακια θα αρχισω να βραζω τα κολυβα απο τωρα μιας και ειναι η δουλεια μου:p :p :p :p
 
Τωρα για τα παιχνιδια που ειδαμε κανενα δεν με εντυπωσιασε κανενα δεν φανταζει next gen

Τιποτα..Kαμια σχεση με next gen δεν εχουν τα παιχνιδια που εδειξαν.Εφοσον μιλαμε για κονσολα νεας γενιας θα επρεπε να εχουν εστω και ενα παιχνιδι που να δειχνει gameplay με γραφικα νεας γενιας.

Σαν βαση γραφικων στα παιχνιδια της νεας γενιας βαζω το βιντεο που ειδαμε με το Next-Gen Real-Time Demo της unreal engine 5 που ετρεχε στο ps5.Aπο εκει και περα πρεπει να γινονται ακομη καλυτερα τα γραφικα στα επομενα παιχνιδια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Kοιτα το demo της unreal engine 5 μια χαρα ηταν και μακαρι να ειναι ετσι τα παιχνιδια οχι ομως να βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος γιατι το δεντρο ειναι το demo αυτο και ουαου τι μαματο ηταν κλπ κλπ αλλα το δασος ειναι πως ετρεχε μολις με 30fps και σε αναλυση της πλακας 1440p.Αν ειναι ετσι να της βρασω την next gen Κονσολες.Οταν θα δουμε παιχνιδι με real time γραφικα σε μεγαλες αναλυσεις και fps τοτς τα ξαναλεμε απο βιντεακια και trailers κλπ εχουμε παραχορτασει τοσα χρονια.
 
Η 5700XT που έχει επάνω είναι κάρτα 1440p και όποιος περιμένει παραπάνω θα διαψευστεί. Εκτός και αν ρίξουν το frame rate στα 30. Βασικά τίποτα από τα 1080p πάνε στα 1440p και το ονομάζουν νέα γενιά. Να βάλουν τίποτα δίπλα κτήνη 2080 να σηκώνει παραπάνω δεν τους παίρνει οικονομικά. Θα κόστιζε 1000 και βάλε δολλάρια
 
Συμφωνω σε γενικες γραμμες με αυτα που γραφεις φιλε Shinobi απλα τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα.Οντως η GPU που θα φοραει το ps5 θα βασιζεται στην5700ΧΤ αλλα δεν μιλαμε για την απλη 5700ΧΤ ουτε καν για της κορυφαιες υπολοποιησεις της που ειναι η special edition της Nitro η ακομα και την 5700ΧΤ ΟC+ της Asrock.MΙλαμε για κατι καλυτερο απο αυτες που ανεφερα.2.23MHz,διπλασια μνημη 16GB και 10.28TFLOPS σε αντιθεση με τα 8GB και τα 9.3TFLOPS της Nitro που μπορει να φτασει τα 2010MHz μονο σε boost mode.Ετσι λοιον μιλαμε για κατι πολυ καλυτερο απο της 5700ΧΤ της αγορας αλλα και παλι οταν ακουω παραμυθια για 4k gaming σκαω απο τα γελια.Αυτο τον παπα ας τον πουλησουν αλλου 4k με αυτη την καρτα δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε μονο τιποτα κολπακια κλπ που θα τα ονομασουν 4k και καλα.Η μονη καρτα γραφικων σημερα για πραγματικο 4k gaming ειναι η 2080Ti ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
 
Δεν παίζει τόσο πολύ ρόλο τα mhz όσο πόσους πυρηνες επεξεργασίας έχει και η 2080ti έχει 88 ενώ η 5700xt 64. Έτσι υπολείπεται περίπου κατά 30% σε επιδόσεις της 2080 που επίσης έχει κατα πολύ μεγαλύτερο memory bandwidth. Φυσικά όλα αυτά κοστίζουν.
 
Μα δεν εγραψα πουθενα πως συγκρινω την 2080 με την 5700ΧΤ.Aυτο που λεω και πολυ αναλυτικα μαλιστα ειναι πως η 5700ΧΤ που θα φοραει το ps5 ειναι hardware που δεν υπαρχει στην αγορα αυτη την στιγμη και εννοω απο της υπαρχουσες υλοποιησεις της 5700ΧΤ με αποτελεσμα να ειναι καλυτερη ακομα και απο της πιο ακριβες 5700ΧΤ οπως η special edition της Nitro και η OC+ της Αsrock.Aπλα οπως και να το κανουμε 4k κλπ με αυτη την καρτα δεν υπαρχει απλα ειναι τα πραγματα.Η 2080 και κυριως η Ti ειναι σε αλλο επιπεδο δεν χρειαζεται περαιτερω αναφορα αυτο.
 
Εμενα παντως θα με ενδιεφερε να δω ρεαλιστικα γραφικα υψηλης ποιοτητας.Δηλαδη τα γραφικα να με εντυπωσιασουν.Να εχουν κατι πραγματικα νεο να μου δειξουν.

Τωρα αυτο που δεν θελω να ακουσω για την νεα γενια εναι αυτο: Αν εχουν καλο gamepla τα παιχνιδια τα γραφικα δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια.Ποιος θα δωσει σημασια στα γραφικα???το gameplay ειναι αυτο που μετραει περισσοτερο για την διασκεδαση.

Θα ηθελα τα ωραια γραφικα που εχουν τα παρακατω βιντεο στις κονσολες νεας γενιας :D :D :D Φαινονται φοβερα!!!



 
70άρια.....ελπίζω :fafoutis:....
 
Νομίζω ότι πλέον επιβάλλεται να ανοιχθεί νέο υποφόρουμ για το PS5.
 
Πίσω
Μπλουζα