Playstation 5

Το σκέφτομαι για το -5 σοβαρα. (Εννοειται με δισκακι).
 
Όλα σφαίρα τα φορτώνει, το Dualshock έχει πολύ ωραία αίσθηση και δίνει άλλη εμπειρία όπου χρησιμοποιείται haptic feedback.

To Valhalla απολαυστικό έως συγκλονιστικό, ειδικά σε LG CX με HDR και Atmos. Τα πραγματικά nextgen games που θα βγουν, αναμένεται να λάμψουν.

Στο UI έχει ψιλοαλλάξει ο τρόπος που ανοιγοκλείνουν οι εφαρμογές και η πρόσβαση στα μενού γενικότερα, αλλά σε 5' συνηθίζεις.

Περισσότερα soon...
 
να ερθω να παιτσουμε; οχι; μπουουουχουου.:cry::cry:

Αληθεια, σε τι τηλεοραση παιζεις;
 
Με γειες, το haptic όλοι το εξυμνούν σαν εξαιρετικό.
Atmos νομίζω δεν υποστηρίζει στα παιχνίδια μόνο σε ταινίες.
Προμοταρει το δικό της 3d audio.
 
Παντως φαινεται super ανθεκτικο το ps5 που παρα τα δυνατα χτυπηματα δειχνει κανονικα εικονα..Και το gamepad αρκετα ανθεκτικο θα ελεγα.

 
Τελευταία επεξεργασία:
ΠΟΛΥ ********. Τετοιες ενεργειες τη στιγμη που αλλοι βλεπουν μονο στον υπνο τους την κονσολα αυτή.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Resident Evil 8 Village ps5 gameplay
Λιγο τρομαχτικο μετα το φαντασμα που κλεινουν οι πορτες και εισαι μονος στο σπιτι :ghostface:

 
Resident Evil 8 Village ps5 gameplay
Λιγο τρομαχτικο μετα το φαντασμα που κλεινουν οι πορτες και εισαι μονος στο σπιτι :ghostface:

Παραείναι απλοικά τα γραφικά για να είναι το RE8 αυτό. Το RE7 είχε πολύ καλύτερα.
 
Τωρα φαινεται δεν ειναι σαν την δεκαετια του 90 που τα γραφικα ηταν συνεχεια σε βελτιωση η εστω να βγαλουν καποιο παιχνιδι στην αρχη της κονσολας που θα ξεχωρισει πολυ στα γραφικα απο τα υπολοιπα οπως ειχε γινει και στην δεκαετια του 00 με το gears of war 1-2, gta5 κλπ στο xbox 360 και ps3 η ο τεραστιος χαμος που ειχε γινει απο ολους τους gamers για τα γραφικα του crysis.

Tο καλο ειναι οτι παιχνιδια του ps5 μεχρι στιγμης ενθουσιασαν τους gamers και η κονσολα πηγαινει καλα.Και να μην τα βελτιωσουν τα γραφικα παλι ολοι ενθουσιαμενοι θα ειναι και με τα σημερινα γραφικα στο ps5 στις πιο υψηλες αναλυσεις με 4k.Εμενα παντως μεχρι στιγμης πολυ κουραστικα μου φαινονται τα παιχνιδια του.Το αντιθετο με τις παιχνιδαρες στο retro gaming :fafoutis:
 
PS5 RESIDENT EVIL 8 VILLAGE Gameplay Walkthrough Part 1 FULL DEMO

 
Παει ξεφυγανε.
Οι συλλεκτικες ποσο θα χουν ;

image.jpg
 
Αμαν ρε γκρινιαρη.
Γερασες μου φαινεται.:eviltongue:

Capture.JPG
 
Αυτό το "ΜΟΝΟ" στις διαφημίσεις πόσο μου τη δίνει. Τηλεόραση 55" Oled HDMI2.1 με ΜΟΝΟ 1899.99 ευρώ. ΜΟΝΟ! Αλλιώς θα'θελες πολλά παραπάνω χρήματα, κατάλαβες; Ενώ τώρα είναι ΜΟΝΟ τόσα. Αρα σε συμφέρει.
 
Ποιος ξερει ποσο θα ειχε το παιχνιδι της διαφημισης για το ps5 αν δεν ειχε το μονο.Αν ειχε σκετη την τιμη χωρις το μονο ποσο θα εγραφε?120 - 150€?
 
Παιδια αυτο το drift με προβληματιζει εντονα. Το χει παθει κανεις??
 
Υπαρχουν διαφορες αναλυσεις σχετικα με το θεμα, αλλα απ' οτι φαινεται ειναι αναπόφευκτο καποια στιγμη στην ζωη του χειριστηριου. Το ποσο γρηγορα θα συμβει εχει να κανει με την χρηση, την καταχρηση και το περιβαλλον που βρισκεται το χειριστηριο (σκονη, υγρασια κλπ).


Καλύπτεται απο την εγγυηση, που ειναι ενας χρονος, αλλα μαλλον θα πρεπει να πληρώσεις τα εξοδα αποστολης για να στειλεις το χειριστήριο για επισκευη.

Παντως ειναι κατι που γενικότερα επισκευάζεται. Προσωπικά μ΄ αρεσει να παρακολουθω αυτο το καναλι στο youtube που ειναι καλος μαστορας και εχει καλυψει το θεμα σε ολα τα χειριστηρια που το παρουσιαζουν.
 
Αυτό το πρόβλημα με το drift το έκανε και στο joypad του ps4 που έχει η γυναίκα μου. Το άνοιξα και καθάρισα με ισοπροπυλική αλκόολη τους σένσορες που είναι κάτω από αριστερό joypad. 3 μήνες τώρα δεν το έχει ξανακάνει. Πάντως δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθώ με αυτό σε ένα joypad κανούργιας κονσόλας.
 
Πίσω
Μπλουζα