Δεν το προδικαζουμε αλλα μην ξεχνας οτι το ενα ειναι NINTENDO και το αλλο sony και η NINTENDO ξερει πολυ καλα την συνταγη στο να βγαζει παιχνιδια χωρις να στοχευει μονο και μονο στα φοβερα γραφικα αλλα στην ουσια του παιχνιδιου στο Gameplay και στην πρωτοτυπια οπως δηλωσε προσφατα και σε συνεντευξη ο μεγαλο Shigeru Miyamoto.Apo την αλλη δεν εχω ακουσει κανεναν να μιλαει για καποια παιχνιδαρα του psp και ο μονος λογος που εκανε της πωλησεις που εκανε ηταν για της αλλες ιδιοτητες του οπως οι Emulators κτλ.Φοβερα ισχυρο το Psvita αλλα οταν ακουω ξανα για Remake του final gantasy X φωναζω σαν λυκανθρωπος σε πανσεληνο ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Φυσικα το ιδιο ειπα και οταν η NINTENDO κυκλοφορησε το Ζelda ocarina of time για το 3DS.Δεν απαξιωνω το psvita αλλα δεν νομιζω να κανει της πωλησεις που θελουνε στο στρατοπεδο της sony.divined είπε:Εγώ πιστεύω και πάλι ότι είναι νωρίς να προδικάσουμε το PS VITA. Σε βάθος χρόνου πιστεύω ότι θα πάει καλά. Τα ίδια δεν λέγαμε και για το 3DS πριν μέχρι και πριν απο μερικούς μήνες.
Wally είπε:Κατι τετοιο θα επρεπε να φοραγε το Vita (PowerVR 6 - 20x more powerful)
Όταν είδα το post του Wally χθες βράδυ, είπα να κάνω ακριβώς την ίδια παρατήρηση, αλλά σκέφτηκα ότι μάλλον θα γινόμουν γραφική!krem13 είπε:...και θα ήταν 20x ακριβότερο
Imgema είπε:Είναι αυτό που είπα και πριν: Στην αρχή εντυπωσιάζουν αλλά μετά τα βαριέσαι. Δεν λέω να μείνουμε στα γραφικά του Atari. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μιά χαρά είναι και τα γραφικά του 3DS. Απλά η Sony ρίχνει πολύ περισσότερο βάρος στα γραφικά από ότι πρέπει σε ένα Handheld και το κάνει το main selling point της συσκευής. Προσωπικά βρίσκω το 3D εφέ χωρίς γυαλιά πολύ πιο εντυπωσιακό απο καλύτερης ανάλυσης textures και περισσότερα polygons σε μικρή οθόνη. Αντιθέτως θα προτιμούσα καλύτερα γραφικά και γεωμετρία σε μια μεγάλη τηλεόραση για να τα ευχαριστηθώ, παρά να βλέπω χειρότερα γραφικά με μικρότερο framerate σε 3D (σε τόσο μεγάλη οθόνη θα είναι φαντάζομαι και πιο κουραστικό, ακόμα και χωρίς γυαλιά).
Imgema, βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την άποψή σου & η αλήθεια είναι ότι -τουλάχιστον εγώ- δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι! Απεναντίας, ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά τη δυνατή απόδοση του PSP στο θέμα των γραφικών & μπορώ να πω ότι ο έρωτας αυτός παραμένει εξίσου δυνατός μέχρι και σήμερα!Imgema είπε:Αυτή βέβαια είναι απλά η άποψή μου, κάποιος άλλος μπορεί να θέλει τα καλύτερα γραφικά στο handheld του, δεν ξέρω... Υπάρχει και η περίπτωση του να συνδέεις το PSvita με τηλεόραση, ή κάτι τέτοιο είχα ακούσει. Αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε θα έπαιρνε μεγαλύτερη αξία η δύναμη του PSvita αλλά και πάλι, παίρνεις φορητό για να παίζεις όταν δεν μπορείς να παίξεις σπίτι σου και όταν είσαι μακριά από την κονσόλα σου. Για την τηλεόραση έχουμε τις "μεγάλες" κονσόλες. Εκτός και αν δεν έχεις καμία κονσόλα οπότε το PSvita θα ήταν κάτι σαν 2 σε 1.
καλά εννοείται πως δεν θα είναι 20x ακριβότερο ,σίγουρα όμως θα αύξανε το κόστος έστω και λίγο κίνηση που νομίζω ότι η sony δεν θα ήθελε γιατί αυτό θα σήμαινε ακόμα πιο έντονη μείωση των κερδών της (αν ισχύει ότι με τα τωρινά τεχνικά χαρακτηριστικά το πουλάει με ζημιά).Wally είπε:To PowerVR6 δεν θα ειναι 20x ακριβοτερο. Πλασαρεται σαν λυση στις εφισταμενες υλοποιησεις...
Αλλωστε σαν μακρινος απογονος του "GPU" του Dreamcast, απαιτει το σεβασμο
Εχμ...μερικοί παίζουμε Gran Turismo, Tekken, God Of War, 3rd Birthday, Metal Gear Solid, Patapon, Grand Theft Auto Vice/Liberty, Resistance, Killzone Liberation... Είναι όλα θέμα γούστου, και φυσικά προτιμώ να βλέπω φρέσκια τεχνολογία και γραφικά όσο περνάνε τα χρόνια, και να μην αγοράζουμε updates του GBA (το οποίο το λατρεύω, όπως και τα άλλα nintendo μηχανήματα που έχω). Άν τα παιχνίδια του DS ικανοποιούν κάποιον περισσότερο απο τα προαναφερθέντα, τότε φυσικά θα στραφεί εκεί. Τώρα ας πούμε με το Vita, πολλοί περιμένουν να παίξουν το Uncharted , που θα τους κάνει μεγαλύτερη εντύπωση σε όλα τα επίπεδα απ'ότι το 3D Kirby's Adventure. Κάθε κονσόλα έχει το κοινό της, και κάθε κοινό έχει διαφορετικές προτιμήσεις.metalcandyman είπε:Apo την αλλη δεν εχω ακουσει κανεναν να μιλαει για καποια παιχνιδαρα του psp και ο μονος λογος που εκανε της πωλησεις που εκανε ηταν για της αλλες ιδιοτητες του οπως οι Emulators κτλ.
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες, όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι θέλουν να παίξουν το Uncharted σε φορητό. Έχοντας παίξει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και λίγο από το τρίτο, μπορώ να πω ότι είναι από τα πλέον κινηματογραφικά παιχνίδια που έχω δει (προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό το στιλ αλλά καταλαβαίνω γιατί αρέσει σε πολλούς). Είναι από τα παιχνίδια που για να το ευχαριστηθείς θες ότι θέλεις και για μία ταινία. Μεγάλη οθόνη, δυνατό ήχο, ένα δύο φιλαράκια να χαζεύουν και pop corn. Δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει ένα τέτοιο παιχνίδι σε φορητό εφόσον είναι παρόμοιο. Είναι σαν να μου λες να κάτσω να δω μία υπερπαραγωγή του στιλ Lord of the Rings σε φορητή τηλεορασούλα. Βέβαια από την άλλη υπάρχουν και άτομα που κάθονται και βλέπουν ταινίες σε φορητές συσκευές (αναρωτιέμαι αν τους αρέσει αυτό πραγματικά ή το κάνουν επειδή απλά μπορούν).Other_Reality είπε:Τώρα ας πούμε με το Vita, πολλοί περιμένουν να παίξουν το Uncharted , που θα τους κάνει μεγαλύτερη εντύπωση σε όλα τα επίπεδα απ'ότι το 3D Kirby's Adventure. Κάθε κονσόλα έχει το κοινό της, και κάθε κοινό έχει διαφορετικές προτιμήσεις.
nkarytia είπε:Το vita δείχνει όμορφο gadgetaκι. Πάντος ορκίστηκα να μην αγοράσω ξανά παιχνιδομηχανή (φορητή ή μη). Κάθεσαι για μια γύρα μόνο, πεισμώνεις και πριν καλά το καταλλάβεις έχεις φάει όλο τον ελεύθερό σου χρόνο πάνω του.