Μολονότι συμφωνώ κι εγώ με τον Αντώνη, δεν έχεις άδικο στη συλλογιστική σου!Aardvark είπε:Πως δεν της κοστιζει τιποτα,ανεβασμα στο store ,μετατροπες σε αλλη πλατφορμα,tweaking στον χειρισμο,εργατικο δυναμικο,ρευματα,πιτσες κοκα κολες,αυτα δεν κοστιζουν κατι;
Απο την τσεπη της θα τα βαλει αυτα;
Βέβαια, αν είναι τελικά να χρεώνομαι, έστω και με discounted price, τότε ας μη με βάζουν στη διαδικασία να κατεβάζω app, να μετατρέπω τα UMD και να τα κάνω upload στο psp store! Μια κι έξω, ανέβασέ τα να τα ξαναπληρώσω ή αν είναι να βασανίζομαι με την παραπάνω διαδικασία, τότε μη με χρεώνεις!Aardvark είπε:H λυση απο την Σονυ ειναι το λεγομενο UMD Passport service που λειτουργει ως εξης ,κατεβαζεις στο παλιο psp σου ενα app,βαζεις το umd σου μεσα ,το κανεις register και μετα πας με το Vita στο ps store και το παιρνεις με discount.
Δεν έπιασα τον συλλογισμό σου να πω την αλήθεια.
Α, δηλαδή το κλείσαμε! Να ξέρω να αρχίσω να μαζεύω λεφτά!Kambia είπε:....Οπότε όπως είπε ο Aard κρατάμε το παλιό psp και παίζουμε τα umd από κει και αν περισσεύουν φράγκα "χτυπάμε" και ένα Vita
Tι λες βρε Ντων ,δηλαδη εγω που αγορασα το Star Wars σε VHS το '85 πρεπει να μου το δινουν τζαμπα και σε bluray μεχρι να αποθανω!Δεν είναι κόστος γι' αυτούς το να κάνεις ένα download, και για μένα (γνώμη μου) με την αγορά ενός UMD έχεις αγοράσει και το δικαίωμα να παίζεις την "ουσία" του παιχνιδιού, όχι μόνο το UMD σαν υλικό.
Πλάκα-πλάκα, αν βάλετε τέτοιο δώρο, θα πέσει ο server από τις επισκέψεις!Aardvark είπε:Τωρα στις γιορτες,θα το βαλουν οι admins επαθλο στον Μεγαλο Σουπερ Πρωτοχρονιατικο διαγωνισμο μας!
Aardvark είπε:Tι λες βρε Ντων ,δηλαδη εγω που αγορασα το Star Wars σε VHS το '85 πρεπει να μου το δινουν τζαμπα και σε bluray μεχρι να αποθανω!
Oταν αγοραζες τις amstrad δισκετες σου ,τα megadrive cartridges ετσι σκεφτοσουν,μηπως καλομαθαμε..