Playstation Vita [Codename NGP]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
krem13 είπε:
Aλλο ενα port απο το PS3 και γενικα απο της κονσολες.Μπραβο $ony προσεξε μην παθουν τιποτα οι οπαδοι σου απο την πολυ πρωτοτυπια :diablotin: Θα παρει ο gamer το παιχνιδι σε Wii U,xbox 360,ps3 και θα το απολαμβανει στην τηλεορασαρα του και μετα θα δωσει ξανα λεφτα να παρει το ιδιο παιχνιδι και για το psvita.E ρε κουνια που σας κουναγε.

Imgema είπε:
Εμένα αυτό που με χαλάει με το PSvita είναι ότι τα δικά του sequels/ports είναι κατώτερα από τα original στο PS3. Το Wipeout για παράδειγμα, όσο ωραίο και να φαίνεται στην πολύ καλή οθόνη του Vita, δεν φτάνει με την καμία την έκδοση του PS3 ούτε καν στον τεχνικό τομέα που τόσο μεγάλη σημασία έχει για το PSvita. 30fps? Αυτό από μόνο του χαντακώνει το παιχνίδι που υποτίθεται ότι βασίζεται στην αίσθηση της ταχύτητας και τον λεπτομερή έλεγχο. To Uncharted, οκ καλό είναι αλλά φτάνει τις εκδόσεις του PS3?
Επειδή έχω και τα δύο αυτά παιχνίδια και έχω παίξει τα αντίστοιχα του PS3 μπορώ να πω μετα βεβαιότητας ότι το Wipeout είναι απίστευτο στο Vita και αν δεν διάβαζα για τα 30fps δεν θα το καταλάβαινα. Η ταχύτητα του είναι το ατού του.

Το Uncharted θέλει μεγάλη οθόνη, δεν μπορείς να το χορτάσεις σε τόσο "μικρή", χάνει.

metalcandyman είπε:
Aλλο ενα port απο το PS3 και γενικα απο της κονσολες.Μπραβο $ony προσεξε μην παθουν τιποτα οι οπαδοι σου απο την πολυ πρωτοτυπια :diablotin: Θα παρει ο gamer το παιχνιδι σε Wii U,xbox 360,ps3 και θα το απολαμβανει στην τηλεορασαρα του και μετα θα δωσει ξανα λεφτα να παρει το ιδιο παιχνιδι και για το psvita.E ρε κουνια που σας κουναγε.
1) αν προσφέρονται και τα δύο (ps3+ps vita) ως πακέτο με μειωμένη τιμή γιατί όχι ;)

2) το ίδιο και αν θα μοιράζονται κοινό save ;)

3) αναρωτιέμαι τι θα έλεγες αν το ανακοίνωναν και για 3ds ( όχι ότι έχει τη δύναμη να το τρέξει,υποθετικά μιλώντας :D ) :P ;

4) και το κυριότερο,ΔΕΝ είναι παιχνίδι της sony οπότε αν θέλεις να κατηγορήσεις κάποιον κατηγόρησε τη ubisoft ( μην ξεχνάς άλλωστε τα άφθονα ports της στο nintendo ds αλλά και αχαρακτήριστες περιπτώσεις όπως το rayman 3d ) :P

krem13 είπε:
1) αν προσφέρονται και τα δύο (ps3+ps vita) ως πακέτο με μειωμένη τιμή γιατί όχι ;) 2) το ίδιο και αν θα μοιράζονται κοινό save ;)

3) αναρωτιέμαι τι θα έλεγες αν το ανακοίνωναν και για 3ds ( όχι ότι έχει τη δύναμη να το τρέξει,υποθετικά μιλώντας :D ) :P ;

4) και το κυριότερο,ΔΕΝ είναι παιχνίδι της sony οπότε αν θέλεις να κατηγορήσεις κάποιον κατηγόρησε τη ubisoft ( μην ξεχνάς άλλωστε τα άφθονα ports της στο nintendo ds αλλά και αχαρακτήριστες περιπτώσεις όπως το rayman 3d ) :P
Ρε αλανι δεν καταλαβες κατι.Εγω μπορει να ειμαι κολημενος με την NINTENDO αλλα παροπηδες δεν φοραω.Αν φορουσα δεν θα ειχα ολες της κονσολες απο ολες της εταιριες αλλα θα ειχα μονο της NINTENDO.Αν προσφερονται και τα δυο πακετο που το αποκλειω εννοοιται οτι θα ηταν μια φανταστικη αγορα.Και στο 3DS να το εβγαζαν αν μπορουσε να το τρεξει παλι τα ιδια θα ελεγα για την NINTENDO.Δεν μπορω να βλεπω να βγαινουν τα ιδια παιχνιδια απο της κονσολες στα φορητα χωρις κανενα extra χωρις κατι το διαφορετικο ακομα και αυτα του 3ds που εννοοιται οτι δεν τα αγορασα.Δεν μπορω να πω ομως το ιδιο για τα ocarina of time και star fox που ειναι φανταστικα στο 3ds προς το καλητερο φυσικα.Η τα mario kart 7,kid ikarus κτλ οπως ανεφερε ο imgema παραπανω.Ας κυκλοφορησουν ενα αποκλειστικο assassins creed για το psvita και οχι το ιδιο παιχνιδι που θα υπαρχει σε ολες της κονσολες.H αγαπημενη μου σειρα RPG και αγαπημενη σειρα ολης της ιαπωνιας και ενα απο τα ελαχιστα παιχνιδια που οταν κυκλοφορησει γεινεται χαος εξω απο τα μαγαζια ειναι το Dragon Quest.To Dragon quest X θα κυκλοφορησει σε wii U και Wii και πραγματικα θα πεσουν τα τσιμεντα.Ε αν κυκλοφορουσε στο psvita απο τους πρωτους θα ημουνα που θα επερνα και το παιχνιδι και το vita.Δεν εχω κοληματα αλλα σαυτη την φαση που ειναι δεν δεινω ουτε ευρω σαυτη την καταραμενη $ony.Εγω θελω παιχνιδια που να γουσταρω και ωσα εχει δεν τα γουσταρω.Αν αρεσουν σε αλλους καλα κανουν τι με νοιαζη εμενα.Δεν με νοιαζουν τα αλλα χαρακτηρηστικα του psvita για ολα αυτα εχω το iphone.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metalcandyman είπε:
Ρε αλανι δεν καταλες κατι.Εγω μπορει να ειμαι κολημενος με την NINTENDO αλλα παροπηδες δεν φοραω.Αν φορουσα δεν θα ειχα ολες της κονσολες απο ολες της εταιριες αλλα θα ειχα μονο της NINTENDO.Αν προσφερονται και τα δυο πακετο που το αποκλειω εννοοιται οτι θα ηταν μια φανταστικη αγορα.Και στο 3DS να το εβγαζαν αν μπορουσε να το τρεξει παλι τα ιδια θα ελεγα για την NINTENDO.Δεν μπορω να βλεπω να βγαινουν τα ιδια παιχνιδια απο της κονσολες στα φορητα χωρις κανενα extra χωρις κατι το διαφορετικο ακομα και αυτα του 3ds που εννοοιται οτι δεν τα αγορασα.Δεν μπορω να πω ομως το ιδιο για τα ocarina of time και star fox που ειναι φανταστικα στο 3ds προς το καλητερο φυσικα.Η τα mario kart 7,kid ikarus κτλ οπως ανεφερε ο imgema παραπανω.Ας κυκλοφορησουν ενα αποκλειστικο assassins creed για το psvita και οχι το ιδιο παιχνιδι που θα υπαρχει σε ολες της κονσολες.H αγαπημενη μου σειρα RPG και αγαπημενη σειρα ολης της ιαπωνιας και ενα απο τα ελαχιστα παιχνιδια που οταν κυκλοφορησει γεινεται χαος εξω απο τα μαγαζια ειναι το Dragon Quest.To Dragon quest X θα κυκλοφορησει σε wii U και Wii και πραγματικα θα πεσουν τα τσιμεντα.Ε αν κυκλοφορουσε στο psvita απο τους πρωτους θα ημουνα που θα επερνα και το παιχνιδι και το vita.Δεν εχω κοληματα αλλα σαυτη την φαση που ειναι δεν δεινω ουτε ευρω σαυτη την καταραμενη $ony.Εγω θελω παιχνιδια που να γουσταρω και ωσα εχει δεν τα γουσταρω.Αν αρεσουν σε αλλους καλα κανουν τι με νοιαζη εμενα.Δεν με νοιαζουν τα αλλα χαρακτηρηστικα του psvita για ολα αυτα εχω το iphone.
τώρα που ανέλυσες καλύτερα τι εννοείς :D οκ,απολύτως σεβαστή η άποψή σου.

από εκεί και πέρα κακά τα ψέματα,τα ports ήταν ένα σημαντικό κομμάτι των handheld βιβλιοθηκών ήδη από την εποχή των lynx/gameboy (με φωτεινή εξαίρεση το wonderswan) οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι,είναι άδικο και ανώφελο λοιπόν να επιτίθεται κάποιος γι'αυτό το θέμα σε κάποια εταιρία (στη περίπτωσή μας nintendo/sony) ειδικά από τη στιγμή που αυτή προσφέρει απλώς τη πλατφόρμα και ευθύνη για το περιεχόμενο έχουν σε μεγάλο βαθμό οι τρίτες εταιρίες.

(πάντως είναι και το θέμα του κόστους,άλλη τιμή έχει ένα console full price release και άλλη ένα handheld με τη διαφορά να φτάνει εύκολα μέχρι τα 20-25 ευρώ.σε αυτή τη περίπτωση λοιπόν και ειδικά αν δεν μπορείς να δίνεις 60-70αρια κάθε μήνα το ξανασκέφτεσαι,πόσο μάλλον όταν το φορητό σου έχει πλέον κοντινές αποδόσεις με τη κονσόλα σου)

krem13 είπε:
(πάντως είναι και το θέμα του κόστους,άλλη τιμή έχει ένα console full price release και άλλη ένα handheld με τη διαφορά να φτάνει εύκολα μέχρι τα 20-25 ευρώ.σε αυτή τη περίπτωση λοιπόν και ειδικά αν δεν μπορείς να δίνεις 60-70αρια κάθε μήνα το ξανασκέφτεσαι,πόσο μάλλον όταν το φορητό σου έχει πλέον κοντινές αποδόσεις με τη κονσόλα σου)
Ετσι ακριβως :thumb: Αν καποιος εχει psvita και ps3 και το assassins creed κοστιζει στο ενα 70 ευρω και στο αλλο 25 και αφου τα παιχνιδια θα ειναι κοντα και στον τεχνικο τομεα τοτε φυσικα και αξιζει να δωσει τα 25 και να γλυτωσει τα 45.

Σε ένα όχι και τόσο κολακευτικό review του Resistance στο Vita, αναφέρει ο reviewer ότι τα thumbsticks του Vita δεν έχουν αρκετή ακρίβεια για FPS παιχνίδια. Αναρωτιέμαι αν αυτό αληθεύει. Αν ναι, τότε καλά έκανε η Nintendo και έβαλε κανονικούς αναλογικούς στο tablet του WiiU τελικά. Αμα δεν έχει ένα μικρό ύψος ο μοχλός ώστε να κάνει μία μικρή κλίση, λογικό είναι να είναι απότομος.

Έχουν ύψος οι μοχλοί, ας πούμε το Uncharted το έπαιξα μιά χαρά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Tώρα για το Resistance, και εγώ δέν βλέπω κολακευτικά σχόλια, αλλα θα περιμένω να καταλαγιάσει λίγο ο θόρυβος. Ίσως πολλοί περίμεναν το πρώτο "killer-app" σε αυτό και δέν το ήβραν, γι'αυτό και μανούριασαν.

Επίσημο Youtube App, σήμερα απο τη Sony για το Vita. Ένα-ένα τα σβήνουμε απο τη λίστα (remote play λέμε...)

krem13 είπε:
skyrim,portal 2, batman arkham city,battlefield 3 και left 4 dead (με διαφορετικό χειρισμό από το βίντεο στο προηγούμενο post) από έναν άλλο χρήστη ;) βιντεο 21 έως 25 :

Οτι και να κανει αυτο το αποτυχημενο καζανακι τουαλετας κατω απο τ'.......... του 3DS θα ειναι.

metalcandyman είπε:
Οτι και να κανει αυτο το αποτυχημενο καζανακι τουαλετας κατω απο τ'.......... του 3DS θα ειναι.
κάτσε να δούμε τι δείγματα δουλειάς θα παρουσιάσουν οι Homebrew developers όταν εμφανιστεί επίσημα η playstation mobile υπηρεσία και θα μάθουμε αν είναι ή όχι "καζανάκι" ;) και μάλιστα αποτυχημένο,μην παραβλέπεις το γεγονός ότι σε ένα ποσοστό η τεράστια επιτυχία του psp* ωφείλεται σε παρόμοιες κινήσεις

*και ναι είναι,εκτός από το ότι δεν υπάρχει μη nintendo φορητό με τέτοιες πωλήσεις,έχει ξεπεράσει/κοντεύει να ξεπεράσει κάθε σημαντική έκδοση του game boy σε πωλήσεις (φυσικά μην υπολογίζοντας την ανεκδιήγητη αλχημεία της nintendo με τα νούμερα του αρχικού game boy)

skyrim,portal 2, batman arkham city,battlefield 3 και left 4 dead (με διαφορετικό χειρισμό από το βίντεο στο προηγούμενο post) από έναν άλλο χρήστη ;)

βιντεο 21 έως 25 :

.αφού γίνεται να κάνει streaming από pc από ότι φαίνεται η μέρα που θα μπορούμε να παίξουμε τα παιχνίδια μιας γνωστής εταιρίας από Ν στο psvita σε HD δεν αργεί :diablotin:

ελπίζω πάντως και οι άλλες εφαρμογές που θα εμφανιστούν με το επίσημο λανσάρισμα της playstation mobile υπηρεσίας να βοηθήσουν στις πωλήσεις όπως βοήθησε και το "σπάσιμο" + Homebrew developing το psp :)

ενδείξεις για μεταφορά του machinarium στο psvita

Δυνατό μηχάνημα. Το έχω αλλά δεν μου κάνει και εντύπωση μεγάλη στα παιχνίδια. Ένα smartphone μάλλον είναι καλύτερη αγορά, άσε που κάνει και περισσότερα πράγματα από το να παίζει games!

jtrek79 είπε:
Δυνατό μηχάνημα. Το έχω αλλά δεν μου κάνει και εντύπωση μεγάλη στα παιχνίδια. Ένα smartphone μάλλον είναι καλύτερη αγορά, άσε που κάνει και περισσότερα πράγματα από το να παίζει games!
Nαι, βέβαια games χωρίς κουμπιά και μοχλούς εννοούμε κάτι strategy και puzzles που μπορούν να παιχτούν έτσι. Είναι πολύ συγκεκριμένα τα genres που μπορείς να παίξεις σε ένα smarphone.

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Το Vita είναι αμιγός για games! Εγώ αναφέρομαι κυρίως στην ποσότητα (και γιατί όχι και στην ποιοτητα) των παιχνιδιών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Τονίζω το "αυτή τη στιγμη". Όσο αφορά το HARDWARE, συμφώνω και πάλι μαζί σου!! Έχω μεγαλώσει με αναλογικούς μοχλούς, τι touch και αηδίες!!! ;)

Dokuro_1-122360_250x250.jpg

το puzzle platformer Dokuro ,μετά την Ιαπωνία και Ασία βγαίνει τώρα και στη Δύση.κυκλοφορεί τον Οκτώβριο στην Αμερική και σε άγνωστη μέχρι τώρα ημερομηνία για την Ευρώπη.

Αν και δεν είναι και το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου (32/40 του είχε βάλει το kotaku αν θυμάμαι καλά) ,πιστεύω ότι λόγω art direction και μηχανισμών gameplay αξίζει ως επένδυση (άλλωστε η ασιατική έκδοση,που όπως και η γιαπωνέζικη έχει Αγγλικά,μπορεί να βρεθεί με 30$ περίπου.not too bad) ;) .

μερικές in game εικόνες

Δεν μιλαμε για τεραστια διαφορα πλεον αναμεσα σε 3DS και Psvita παγκοσμιως αλλα για διασυρμο και εξευτελισμο και ειδικα στην ιαπωνια που ειναι και η χωρα προελευσης των δυο φορητων.Την προηγουμενη βδομαδα απο 5 εως 11 οι πωλησεις του 3DS στην ιαπωνια ηταν 187.077 ενω του psvita εφτασαν τον τεραστιο αριθμο των 4,021:PΜιλαμε για απιστευτα μεγαλα νουμερα.Και το καινουργιο Animal Crossing: New Leaf εχει πουλησει πανω απο 600.000 κομματια μεσα σε ελαχιστες μερες.Ωσοι εχετε ακομα psvita και δεν το πουλησατε κρατηστε το γιατι σε λιγο καιρο θα γιννει συλεκτικο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Πίσω
Μπλουζα