Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αυτό με εντυπωσίασε λίγο... δηλαδή αγοράζοντας το μηχάνημα και ένα game δεν μπορείς να παίξεις? Πρέπει να έχεις την memory ντε και καλά? Γιατί όμως? Δεν έχει μνήμη για saves η κονσόλα? Μην μου πεις ότι κάνει υποχρεωτικά installs όπως το PS3 και δεν φτάνει η ενσωματωμένη...Other_Reality είπε:Δοκίμασα να τρέξω το Uncharted δίχως την memοry, για να εισπράξω άρνηση
Αυτο ακριβως. Πολυ φτηνο τεχνασμα για να πουλα η $ony την πανακριβη μνημη της σε ποσοτητες. Απο τους κυριους (αν οχι κυριο) λογους που δεν αξιζει η αγορα του μηχανηματος.Imgema είπε:Αυτό με εντυπωσίασε λίγο... δηλαδή αγοράζοντας το μηχάνημα και ένα game δεν μπορείς να παίξεις? Πρέπει να έχεις την memory ντε και καλά? Γιατί όμως? Δεν έχει μνήμη για saves η κονσόλα? Μην μου πεις ότι κάνει υποχρεωτικά installs όπως το PS3 και δεν φτάνει η ενσωματωμένη...
Ναι αλλά πληρώνεις παραπάνω από το κανονικό πακέτο φαντάζομαι, δεν στο δίνουν τσάμπα. Η ένστασή μου είναι στο ότι αγοράζοντας την κονσόλα στην τιμή που ανακοινώνει η Sony για να είναι ανταγωνιστική, μαζί με ένα παιχνίδι, απλά δεν μπορείς να παίξεις. Πρέπει να αγοράσεις εξτρά περιφερειακό (και μάλιστα ακριβό) για να το κάνεις. Άρα όταν ανακοινώνει η Sony ότι το Vita κοστίζει 250 euro στην ουσία σε κοροϊδεύει γιατί δεν σου λέει ότι στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται ένα σημαντικό εξάρτημα που χρειάζεται να κάνει η κονσόλα το πιο βασικό πράγμα, δηλαδή να τρέξει απλά το παιχνίδι.mob είπε:μα αφου το παιδι το πηρε με 16gb ,μπορει να μην περιεχεται στην συσκευασια,αλλα τα καταστηματα που σεβονται τον εαυτο τους την βαζουν.
pooky(1) είπε:Μob σωστός! Τη κλάψα μερικών να δω πως θα αντιμετωπίσουμε όταν χαλάσει.