Playstation Vita [Codename NGP]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λοιπόν, μετά απο ένα εξαντλητικό τριήμερο, μπορώ να πώ με σιγουριά πώς είναι ότι καλύτερο σε handheld έχουν πιάσει τα χέρια μου, και δεί τα μάτια μου. Το Uncharted είναι μαγικό, απίστευτα γραφικά, πανέξυπνη χρήση όλων των gimmicks του Vita, και γενικά είναι η υπερπαραγωγή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο PS3.

To Vita σε κάνει να πιστευεις ότι κρατάς ένα PS3 στα χέρια σου, αφού με τίτλους όπως το Uncharted, Stardust Delta, Wipeout 2048, FIFA, Rayman Origins, Hustle King, δέν υπάρχουν διαφορές με τις home εκδόσεις. Είναι ίδιες σε ποιότητα και χάρη με του PS3, συνεπώς δέν υπάρχει σύγκριση με τίποτα άλλο διαθέσιμο. Μάλιστα άν αναλογιστεί κανείς και τα πλεονεκτήματα του Vita (Touch οθόνη, rear touch panel) μερικά παιχνίδια γίνονται και πιο απολαυστικά στο φορητό (σίγουρα το Hustle Kings, το οποίο είναι και cross platform οπότε μπορείς να παίξεις με κάποιον φίλο σου online, είτε έχει Vita είτε PS3).

Η δυνατότητα του να κατεβάζεις demos απο το PSN επίσης είναι όπως και να το κάνουμε μεγάλη υπόθεση, έτσι κατάφερα να λιώσω χορταστικά demos απο όλα τα παιχνίδια που ανέφερα, σύν μερικά άλλα ψιλοανάξια αναφοράς. Το FIFA είναι εκπληκτικό, όπως και το Rayman Origins που του ταιριάζει το Vita. To Stardust Delta είναι απλά υποχρεωτικό για όλους τους λάτρεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αφού στην οθόνη του Vita ζωντανεύει επικίνδυνα !!! Δώρο παίρνεις και ένα σέτ απο augmented reality games, τα οποία παίζονται με την κάμερα και τις κάρτες που συμπεριλαμβάνονται στο κουτί του Vita. Έχουν αρκετή πλάκα, ειδικά αυτό με τα πυροτεχνήματα με κόλλησε. Τοποθετείς τις κάρτες στο τραπέζι, και έπειτα το σύστημα rendάρει τρισδιάστατα κτίρια επάνω τους. Απο τις ταράτσες αυτών εκτοξευονται πυροτεχνήματα τα οποία εσύ "σκάς" στον αέρα κυνηγώντας τα σημαδεύοντας με την κάμερα. Όσο πλησιάζεις την κονσόλα πάνω στην κάρτα, το κτίριο μεγαλώνει, σάν να ήταν εκεί, απλό αλλα πολύ ψαρωτικό σε όσους το έδειξα !!

Γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το Vita, και πιστεύω μέρα με την μέρα (η μάλλον update με update) θα γίνεται πιό δυνατό. Καταρχάς, είχα καιρό να νιώσω τον wow factor ! Άν το συγκρίνεις με το PSP, είναι προφανές ότι μιλάμε για άλλη γενιά, πραγματικά next-gen για τα φορητά, και δέν νομίζω ότι τα κινητά μπορούν να αποδώσουν αυτά που αποδίδει το Vita. Kαι για τέλος, να αναφέρω πως πραγματικά είναι αστεία η σύγκριση με το 3DS, καταλαβαίνω πως είναι για άλλους το ένα και για άλλους το άλλο, αλλα ρε παιδιά πρέπει να είσαι τυφλός για να συγκρίνεις αυτά τα δύο μηχανήματα. Ακούω για τα γραφικά, ότι δέν είναι μόνο αυτά, είναι το gameplay, που η nintendo...Όσοι το πιστεύετε πραγματικά αυτό, πάρτε και παίξτε ένα τέταρτο το Uncharted/FIFA/Rayman/Stardust στο Vita, και μετά γυρίστε καπάκι στο 3DS και παίξτε ότι θέλετε. Άμα εξακολουθείτε να το πιστεύετε, εγώ δέν θα ξαναπώ τη λέξη 3DS :)

Other_Reality είπε:
Γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το Vita, και πιστεύω μέρα με την μέρα (η μάλλον update με update) θα γίνεται πιό δυνατό. Καταρχάς, είχα καιρό να νιώσω τον wow factor ! Άν το συγκρίνεις με το PSP, είναι προφανές ότι μιλάμε για άλλη γενιά, πραγματικά next-gen για τα φορητά, και δέν νομίζω ότι τα κινητά μπορούν να αποδώσουν αυτά που αποδίδει το Vita. Kαι για τέλος, να αναφέρω πως πραγματικά είναι αστεία η σύγκριση με το 3DS, καταλαβαίνω πως είναι για άλλους το ένα και για άλλους το άλλο, αλλα ρε παιδιά πρέπει να είσαι τυφλός για να συγκρίνεις αυτά τα δύο μηχανήματα. Ακούω για τα γραφικά, ότι δέν είναι μόνο αυτά, είναι το gameplay, που η nintendo...Όσοι το πιστεύετε πραγματικά αυτό, πάρτε και παίξτε ένα τέταρτο το Uncharted/FIFA/Rayman/Stardust στο Vita, και μετά γυρίστε καπάκι στο 3DS και παίξτε ότι θέλετε. Άμα εξακολουθείτε να το πιστεύετε, εγώ δέν θα ξαναπώ τη λέξη 3DS :)

Στέκομαι στα λόγια του φίλου Other reality στα οποία συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω.

Το μηχανάκι το πήρα πριν λίγο (είχα δύο δωροεπιταγές τελικά από τα περασμένα γενέθλια που έγιναν μια χαρά δεκτές) με το Uncharted και το Modnation racers. Μαζί με μια 8άρα κάρτα μνήμης. Πράγματι, είχα καιρό να νοιώσω έτσι από φορητό μηχάνημα. Καμία σχέση με το 3DS το οποίο έχω πάρει δώρο στον ανηψιό μου. Από το gameplay, που στο uncharted παίρνει άλλη τροπή με την touch screen, από τα γραφικά και το όλο feeling της κονσόλας, δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτε περισσότερο.

Υπόψην ότι στο iPhone έχω 4 σελίδες παιχνίδια κάθε λογής όπως και στο iPad και από το γεγονός αυτό και μόνο δεν περίμενα ποτέ να νοιώσω έτσι για φορητή κονσόλα.

Να σταθώ λίγο στα σημεία:

1). Οθόνη. Απίστευτα ζωντανή και με τέλειες γωνίες θέασης, η καθαρότητα της συγκρίνεται μόνο με τη thunderbolt display του mac. Το μαύρο - μαύρο, τα χρώματα ζωντανά.

2). Ήχος. Μια χαρά τέλεια απόδοση από τα ηχειάκια. Καμία σχέση με παλιότερες υλοποιήσεις φορητών συστημάτων.

3). Browser. Κανένα παράπονο, άλλωστε μιλάμε για παιχνιδομηχανή.

4). Ποιότητα κατασκευής. Α-Ψ-Ο-Γ-Η!!!!!!!!! To PSP φαντάζει ολίγον παιχνιδάκι του Jumbo μπροστά του.

Περισσότερες λεπτομέρειες όταν το λιώσω κανονικά.

Καλοπαιχτο παιδια και ευχομαι να το λιωσετε.Εγω δεν προκυται να το παρω για πολλους και διαφορους λογους που δεν εχουν σχεση με τα λεφτα.Αν δω παιχνιδια που πραγματικα αξιζουν και με κυνισουν το ενδιαφερον τοτε μονο ισως σκεφτω να το παρω.Προς το παρον η ισχυ του η οθονη του κτλ με αφηνουν παγερα αδιαφορω.

Thanks metalcandyman, τα Uncharted είναι exclusives του PS3 που μου αρέσουν πάρα πολύ. Άλλωστε στο PS3 παίζω μόνο τα exclusives του και στο 360 τα multiplatform games.

Ένα μηχάνημα, είτε κονσόλα είναι, είτε υπολογιστής, πιστεύω ότι πρέπει να κρίνεται σαν σύνολο. Το κάθε ένα έχει τη δική του χάρη. Το 3DS σαν μηχάνημα είναι μεν πρωτότυπο, αλλά ο πονοκέφαλος που μου δημιουργεί στο δεκάλεπτο με έκανε να το δωρίσω. Να μου πεις, βγάλε το 3D. Τότε δεν έχει κανένα νόημα.

Χαίρομαι που δεν στάθηκε το PSVITA σε 3D χαρακτηριστικά, μια και πιστεύω ότι είναι fail σημείο των καιρών μας. Αν είναι να είχε πιάσει θα έπρεπε ήδη να είχε επισκιάσει και αφήσει πίσω τα πάντα. Μπορεί να κάνω και λάθος, στο μέλλον να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά μέχρι σήμερα, μάλλον πρόκειται για χαρακτηριστικό που προσπαθεί να αποσπάσει πωλήσεις σε μια δύσκολη αγορά σε δυσκολότερη οικονομική συγκυρία.

Είπα χτές να δοκιμάσω να κατεβάσω κανα παιχνιδάκι του PSP για να παίξω στο Vita, μπάς και δώ διαφορές λόγω της οθόνης. Αποφάσισα να ψωνίσω το Sega Mega Drive Collection (9.99), μιάς και είχε μέσα 28 κλασσικά megadrive παιχνιδάκια. Έμεινα κάγκελο παιδιά, το sonic και το ristar μόνο να δείτε στην οθόνη αυτή, φτάνει !!! Είναι μαγεία, είναι άλλο πράμα, είναι τί να σας λέω !!! Ούτε με RGB σε 1084 δέν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα. Ελπίζω να βγάλουν και τις υπόλοιπες retro συλλογές του PSP, ή να ξεκινήσουν να βγάζουν για το Vita, αφού νομίζω ότι αυτή η οθόνη κολακεύει πάρα πολύ τα ρετρό games. Συνήθως βλέπαμε το αντίθετο !

Other_Reality είπε:
Είπα χτές να δοκιμάσω να κατεβάσω κανα παιχνιδάκι του PSP για να παίξω στο Vita, μπάς και δώ διαφορές λόγω της οθόνης. Αποφάσισα να ψωνίσω το Sega Mega Drive Collection (9.99), μιάς και είχε μέσα 28 κλασσικά megadrive παιχνιδάκια. Έμεινα κάγκελο παιδιά, το sonic και το ristar μόνο να δείτε στην οθόνη αυτή, φτάνει !!! Είναι μαγεία, είναι άλλο πράμα, είναι τί να σας λέω !!! Ούτε με RGB σε 1084 δέν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα. Ελπίζω να βγάλουν και τις υπόλοιπες retro συλλογές του PSP, ή να ξεκινήσουν να βγάζουν για το Vita, αφού νομίζω ότι αυτή η οθόνη κολακεύει πάρα πολύ τα ρετρό games. Συνήθως βλέπαμε το αντίθετο !
Να σε ρωτήσω, έχει η οθόνη το πρόβλημα του ghosting που έχουν οι οθόνες LCD στα 2D platform? Δηλαδή ενώ τρέχει ο Sonic πχ (φαντάζομαι το παιχνίδι υπάρχει στο sega collection) θολώνουν έστω και λίγο τα backgrounds ή τα βλέπεις το ίδιο καθαρά όσο όταν είσαι ακίνητος όπως σε CRT οθόνη?

Imgema είπε:
Να σε ρωτήσω, έχει η οθόνη το πρόβλημα του ghosting που έχουν οι οθόνες LCD στα 2D platform? Δηλαδή ενώ τρέχει ο Sonic πχ (φαντάζομαι το παιχνίδι υπάρχει στο sega collection) θολώνουν έστω και λίγο τα backgrounds ή τα βλέπεις το ίδιο καθαρά όσο όταν είσαι ακίνητος όπως σε CRT οθόνη?
Όχι, είναι σάν να βλέπεις με τέλειο RGB σε τέλεια/καινούργια CRT ! Ούτε ghosting ούτε τίποτα, ενώ τα χρώματα είναι απίστευτα ζωντανά. Ακόμα και το φαινόμενο του τρεμοπαίγματος σκιών (flickering) πιάνει σωστά, δηλ. δέν βλέπεις γραμμούλες αντί για την σκιά. Έπαθα σόκ, φαντάσου ότι το megadrive collection το έχω και κουτάτο σε PSP, απλώς ήθελα να τεστάρω την οθόνη του Vita - γιατί κάτι είχα υποψιαστεί.

Κατέβασέ το με κλειστά μάτια, έχει 28 παιχνίδια με αρκετά classics. Sonic 1/2, Comix Zone, Ristar, Shinobi III,Vectorman 1/2, Altered Beast, Golden Axe 1/2/3...Καταλαβαίνω ότι στην ουσία πληρώνεις roms, αλλα εντάξει μιλάμε ότι αξίζει γι'αυτό το μηχάνημα, εξάλλου δέν έχει ακόμα cf και emulators. Τώρα έπαθα ζημιά γιατί ζαχαρώνω τα neogeo games του καταλόγου του psn....

Imgema είπε:
Όχι δεν το έχει.

Επειδή ΠΛΕΟΝ υπάρχει επίσημη Ελληνική κοινότητα για την Sony Computer Entertainment στην Ελλάδα και επειδή πολλοί δεν το γνωρίζουν να ενημερώσω όλους τους φίλους ότι δουλεύω στην Λονδίνο και είμαι ο Greek Community Manager όσο αφορά το PlayStation 3, PS Vita και οτιδήποτε έχει σχέση με gaming στην Ελλάδα από Sony μεριά

Εάν θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο, κάποιο παράπονο (κόσμια όμως, χωρίς βρισιές και τα σχετικά), κάποιο review η οτιδήποτε έχει σχέση με το PS Vita πηγαίντε στην κατάλληλη ενότητα του Επίσημου PlayStation Forum που είναι εδώ

LINK

Ο λόγος που σας προτρέπω να το κάνετε αυτό είναι διότι όταν κάποιος χρήστης έχει πρόβλημα, παράπονο η κάποια πρόταση που στέκει, την προωθώ στα αναλογα τμηματα και ακούγεται ΠΛΕΟΝ.

Παρατηρώ γενικώς τις αντιδράσεις όλου του κόσμου, σε όλα τα ελληνικά Forum που σχετίζονται με Playstation προιόντα αλλά μπορώ να προωθώ μόνο αιτήματα, απόψεις, παράπονα, προβλήματα με το PlayStation Store, κλπ τα οποία ποστάρονται στο Επίσημο PlayStation Forum

Mετα τα πολλα ports η φαντασια και η δημιουργικοτητα των Developers συνεχιζει να χτυπαει κοκκινο και φερνει στο psvita ακομα ενα παιχνιδι που δεν το ειδαμε ποτε ξανα,το jet set radio:PE ρε κατακαημενο psvita.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι στο 3ds διαβασα οτι ετοιμαζουν ενα καινουργιο πρωτοποριακο παιχνιδι με ηρωα εναν υδραυλικο που χοροπηδαει.

Ναι στο 3DS ετοιμαζουν ενα πρωτοποριακο παιχνιδι με εναν υδραυλικο που χοροπηδαει αλλα θα ειναι ενα ολοκαινουριο και ολοφρεσκο νεο παιχνιδι που θα πουλησει τα αντερα του παλι.Δεν ξαναβγαζουν πχ το super mario bros το κλασικο με την μονη διαφορα σε σχεση με την NES εκδοση οτι θα μπορεις να χειριστης τον ηρωα με την Touch screen.Aσ εβγαζαν ενα καινουριο Jet set radio οχι το ιδιο παιχνιδι με το Dreamcast με μονη διαφορα τον χειρισμο στην touch screen.Γιαυτο δεν πουλαει καθολου κυριως στην ιαπωνια με 5 χιλιαδες κομματια την βδομαδα ενω το 3DS πουλαει απο 50 εως 80 χιλιαδες κομματια την βδομαδα.Και το γουσταρω ωσο τιποτα αυτο.

Αμα την βρισκετε με τα νουμερα των πωλησεων της Νιντεντο και της Σονυ,δεν μπορω να πω τιποτα.

Μήνες μετά την αγορά του PSVITA το αποτέλεσμα είναι το εξής:

Λιώνω το 3DS το vita είναι στη θήκη του δεν ξέρω πόσες βδομάδες. Καλό μηχάνημα, αλλά από παιχνίδια ΔΕΝ. Εκπληκτικό hardware αλλά το θέμα πια παίζεται στο software και εδώ μάλλον μας τελείωσε γρήγορα. Ανούσια ports χωρίς ψυχή, πάλι σε τίποτε ποδόσφαιρα θα ποντάρει μπας και πουλήσει κανά κομμάτι, αλλά δεν το βλέπω να τραβάει.

Μπαίνει στη hardware συλλογή μέχρι να βρεθεί κανά παιχνιδάκι που να γουστάρω.

metalcandyman είπε:
Ναι στο 3DS ετοιμαζουν ενα πρωτοποριακο παιχνιδι με εναν υδραυλικο που χοροπηδαει αλλα θα ειναι ενα ολοκαινουριο και ολοφρεσκο νεο παιχνιδι που θα πουλησει τα αντερα του παλι.Δεν ξαναβγαζουν πχ το super mario bros το κλασικο με την μονη διαφορα σε σχεση με την NES εκδοση οτι θα μπορεις να χειριστης τον ηρωα με την Touch screen.Aσ εβγαζαν ενα καινουριο Jet set radio οχι το ιδιο παιχνιδι με το Dreamcast με μονη διαφορα τον χειρισμο στην touch screen.Γιαυτο δεν πουλαει καθολου κυριως στην ιαπωνια με 5 χιλιαδες κομματια την βδομαδα ενω το 3DS πουλαει απο 50 εως 80 χιλιαδες κομματια την βδομαδα.Και το γουσταρω ωσο τιποτα αυτο.
αχχ,για ακόμη μια φορά θα πρέπει να αναφέρω κάτι που το έχουν αναφέρει εκατοντάδες άτομα,εκατοντάδες φορές τον τελευταίο χρόνο γιατί εσείς οι fanboys δεν παίρνετε από λόγια :P ,ocarina of time 3d,starfox 64 και "3d classics" ΟΛΑ first party κυκλοφορίες....'nuff said ;) .

οπότε δεν το βρίσκεις λίγο υποκριτικό να μιλάς με λάβρο κατά τον επανακυκλοφοριών και των ports που έχουν "κατακλύσει" το psvita όταν όχι μόνο το 3ds έχει και αυτό πολλά άλλα σε αντίθεση με το psvita ,είναι ΟΛΑ κυκλοφορίες της ίδιας της nintendo ;) ;

α,και για να μην το ξεχάσω

gravity rush που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες,kickbeat,smart as,soul sacrifice και το playstation all stars battle royale αν επαληθευτεί ότι θα κυκλοφορήσει,δεν μετράνε ως παιχνίδια; λέμε μόνο για όσα μας συμφέρει :P ;

Εμένα αυτό που με χαλάει με το PSvita είναι ότι τα δικά του sequels/ports είναι κατώτερα από τα original στο PS3. Το Wipeout για παράδειγμα, όσο ωραίο και να φαίνεται στην πολύ καλή οθόνη του Vita, δεν φτάνει με την καμία την έκδοση του PS3 ούτε καν στον τεχνικό τομέα που τόσο μεγάλη σημασία έχει για το PSvita. 30fps? Αυτό από μόνο του χαντακώνει το παιχνίδι που υποτίθεται ότι βασίζεται στην αίσθηση της ταχύτητας και τον λεπτομερή έλεγχο. To Uncharted, οκ καλό είναι αλλά φτάνει τις εκδόσεις του PS3?

Tα ports του 3DS είναι στην ουσία remakes και υπάρχει τεράστια βελτίωση σε σχέση με τα N64 original. Tα Ocarina of Time και Starfox64 είναι 2 εκπληκτικά παιχνίδια και η καλύτερη έκδοσή τους βρίσκεται στο 3DS. Κάτι σαν το RE Remake στο GC. Τα sequels είναι επίσης πολύ καλά ακόμα και αν τα συγκρίνεις με αυτά του Wii. Το Mario Land 3D μοιάζει μοναδικό και έχει αρκετές διαφορές από τα Galaxy οπότε δεν μπορείς να πεις ότι το ένα είναι χειρότερο από το άλλο. To Mariokart 7 είναι παρόμοιο με αυτό του Wii αλλά όχι μόνο δεν είναι κατώτερο, είναι ΠΟΛΥ ανώτερο. Ακόμα και τεχνικά είναι πιο εντυπωσιακό χωρίς να θυσιάσουν τα 60fps. Για πολλούς είναι το καλύτερο της σειράς. Τέλος υπάρχει το RE το οποίο δεν έχω παίξει αλλά ακούω καλά λόγια και το Kid Icarus το οποίο μετά από τόσες γενιές είναι σαν original ip.

Πάντως είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για το Vita, είναι ακόμα ολοκαίνουριο, οπότε θα δείξει στην E3.

Imgema είπε:
Εμένα αυτό που με χαλάει με το PSvita είναι ότι τα δικά του sequels/ports είναι κατώτερα από τα original στο PS3. Το Wipeout για παράδειγμα, όσο ωραίο και να φαίνεται στην πολύ καλή οθόνη του Vita, δεν φτάνει με την καμία την έκδοση του PS3 ούτε καν στον τεχνικό τομέα που τόσο μεγάλη σημασία έχει για το PSvita. 30fps? Αυτό από μόνο του χαντακώνει το παιχνίδι που υποτίθεται ότι βασίζεται στην αίσθηση της ταχύτητας και τον λεπτομερή έλεγχο. To Uncharted, οκ καλό είναι αλλά φτάνει τις εκδόσεις του PS3?
Tα ports του 3DS είναι στην ουσία remakes και υπάρχει τεράστια βελτίωση σε σχέση με τα N64 original. Tα Ocarina of Time και Starfox64 είναι 2 εκπληκτικά παιχνίδια και η καλύτερη έκδοσή τους βρίσκεται στο 3DS. Κάτι σαν το RE Remake στο GC. Τα sequels είναι επίσης πολύ καλά ακόμα και αν τα συγκρίνεις με αυτά του Wii. Το Mario Land 3D μοιάζει μοναδικό και έχει αρκετές διαφορές από τα Galaxy οπότε δεν μπορείς να πεις ότι το ένα είναι χειρότερο από το άλλο. To Mariokart 7 είναι παρόμοιο με αυτό του Wii και όχι μόνο δεν είναι κατώτερο, είναι ΠΟΛΥ ανώτερο. Ακόμα και τεχνικά είναι πιο εντυπωσιακό χωρίς να θυσιάσουν τα 60fps. Για πολλούς είναι το καλύτερο της σειράς. Τέλος υπάρχει το RE το οποίο δεν έχω παίξει αλλά ακούω καλά λόγια και το Kid Icarus το οποίο μετά από τόσες γενιές είναι σαν original ip.

Πάντως είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για το Vita, είναι ακόμα ολοκαίνουριο, οπότε θα δείξει στην E3.
Με καληψες απολυτα φιλε ακριβως αυτα ηθελα να γραψω.Ωσο για το psvita νωρις,ξενωρις αδιαβαστο θα παει και θα θυμομαστε μια φοβερη τεχνολογικα φορητη κονσολα με μηδαμινα σοβαρα παιχνιδια.

Imgema είπε:
Tα ports του 3DS είναι στην ουσία remakes και υπάρχει τεράστια βελτίωση σε σχέση με τα N64 original. Tα Ocarina of Time και Starfox64 είναι 2 εκπληκτικά παιχνίδια και η καλύτερη έκδοσή τους βρίσκεται στο 3DS. Κάτι σαν το RE Remake στο GC. Τα sequels είναι επίσης πολύ καλά ακόμα και αν τα συγκρίνεις με αυτά του Wii. Το Mario Land 3D μοιάζει μοναδικό και έχει αρκετές διαφορές από τα Galaxy οπότε δεν μπορείς να πεις ότι το ένα είναι χειρότερο από το άλλο. To Mariokart 7 είναι παρόμοιο με αυτό του Wii και όχι μόνο δεν είναι κατώτερο, είναι ΠΟΛΥ ανώτερο. Ακόμα και τεχνικά είναι πιο εντυπωσιακό χωρίς να θυσιάσουν τα 60fps. Για πολλούς είναι το καλύτερο της σειράς. Τέλος υπάρχει το RE το οποίο δεν έχω παίξει αλλά ακούω καλά λόγια και το Kid Icarus το οποίο μετά από τόσες γενιές είναι σαν original ip.

παραμένουν όμως ports οπότε είναι τουλάχιστον άδικο να μιλάμε αρνητικά για τους άλλους βγάζοντας τον εαυτό μας απ'έξω :P

metalcandyman είπε:
Με καληψες απολυτα φιλε ακριβως αυτα ηθελα να γραψω.Ωσο για το psvita νωρις,ξενωρις αδιαβαστο θα παει και θα θυμομαστε μια φοβερη τεχνολογικα φορητη κονσολα με μηδαμινα σοβαρα παιχνιδια.
Που ξέρεις όμως μπορεί αργότερα να πάρει τα πάνω του σαν emulator/homebrew machine. Όπως το PSP που ήταν από τα χειρότερα φορητά όσον αφορά το software, κατά την άποψή μου.

krem13 είπε:
παραμένουν όμως ports οπότε είναι τουλάχιστον άδικο να μιλάμε αρνητικά για τους άλλους βγάζοντας τον εαυτό μας απ'έξω :P
Δεν διαφωνώ σε αυτό. Και τα δύο φορητά πάσχουν σε αυτόν τον τομέα. Εξάλλου από την εποχή του GBA η Nintendo μας είχε πρήξει με τα Mario Advance ports και τα classic NES series. Στο DS, μετά το Mario 64 port, κάπως βελτιώθηκαν τα πράγματα και ελπίζω να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο με το 3DS.

Αφού προλάβατε όλοι και παίξατε όλο το release line-up του Vita, σύν τα παιχνίδια που βγήκαν-βγαίνουν μέχρι τώρα τί να πώ. Είστε παικταράδες, και κουβαρντάδες μαζί ! Εγώ ακόμα βρίσκω παιχνίδια και δέν προλαβαίνω να τα λιώσω μέχρι τον επόμενο στόχο ! Uncharted, Escape Plan, Virtua Tennis 4, Wipeout 2048, Fifa, Mortal Kombat, Rayman Origins....και κάμποσα άλλα παλαιότερα απο PSN που δείχνουν φανταστικά στο Vita, όπως το megadrive collection, τα pinball dreams και fantasies...Μιά χαρά software έχει, και είναι ακόμα μόνο η αρχή, ετοιμαστείτε για Resistance, Bioshock και έχει ο θεός ! Όσο για το πότε θα γίνει homebrew machine, αυτό μου λέει ότι οι περισσότεροι απλά περιμένουν το Vita να "σπάσει", και μετά να ασχοληθούν μαζί του ! Κακώς κατα τη γνώμη μου, ήδη υπάρχουν εξαιρετικά παιχνίδια, σε μιά φορητή κονσόλα με απίστευτο hardware. Όσοι δέν θέλουν uncharted και λοιπά sony licenses, μπορούν να ασχοληθούν με το Zelda στο 3ds άφοβα, αλλα μή λέμε και ότι θέλουμε...

Πίσω
Μπλουζα