Ρίχναμε κάργα φωτοβολίδες τότε... το πλαστικό καπάκι της φωτοβολίδας έπρεπε να είναι από την πάνω μεριά και το χάρτινο μέρος από την κάτω... με το μπαμ γινόταν ανάφλεξη κτλpardalotzatziki είπε:Αυτο το πιστολι το θυμαμαι γιατι το ειχε συμμαθητης μου στο Δημοτικο...Απορω πως βρεθηκε στα χερια του...περιεργο να κατασκευαζεται απο εταιρια παιχνιδιων...
Δεν θυμαμαι αν ριξαμε κατι με αυτο.
Το βρηκα στο ebay και το θυμηθηκα. Το εχει ξαναδει καποιος?
Η περιγραφη στο Ebay ηταν
VINTAGE TOY FLARE GUN MADE IN GREECE BY POLFI TOYS
Πολυ ομορφο!!!Wally είπε:Και ενα Mini Cooper της Polfi
Οχι και πολυ παιδικο, ετσι;;;;greekeagle12 είπε:Ρίχναμε κάργα φωτοβολίδες τότε... το πλαστικό καπάκι της φωτοβολίδας έπρεπε να είναι από την πάνω μεριά και το χάρτινο μέρος από την κάτω... με το μπαμ γινόταν ανάφλεξη κτλ
Eleni_ponaki είπε:Επιτέλους βρήκα την γνωστή Sandy της polfi η οποία βρίσκεται στην ηλεκτρονική αγορά αυτή την στιγμή αλλά δεν γνωρίζω από πότε είναι η κούκλα.
Προβολή συνημμένου 28807
Επίσης ανακάλυψα και ένα πλυντήριο της Polfi άνάμεσα στα παλιά κουζινικά μου,το οποίο πρέπει να είναι κληρονομιά της μητέρας μου...(η φωτογραφία δεν είναι δικιά μου)
Προβολή συνημμένου 28808
Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω τέτοια κουκλίτσα;!!toys είπε:Η εταιρία polfi-toys είχε βγάλει και τα 'Γλυκούλια' μικρά κουκλάκια σε μικρή συσκευασία! Γενικά όμως φαίνεται ότι η Polfi toys εισήγαγε κούκλες απο το Hong Kong (όπως πολλές εταιρίες παιχνιδιών την δεκαετία του 1980) και τις πουλούσε σε Ελληνική συσκευασία δίνοντάς τους τα δικά της ονόματα. 'Τα Γλυκούλια', Sandy', 'Μωράκι bambola', 'οι Φιλεναδίτσες' κ.λ.π