Shadowdancer2501
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 31
Flash back;;;;;;;;; Ωχ αμάν!!Μάνο σου είπα οτι είσαι πολύ καλό παίδι και πόσο σε εκτιμώ κλπ κλπ;
Mπράβο Μάνο - πολύ καλές επιλογές !!manos426f είπε:...τα οποία -εκτός αν κάνω μεγάλο λάθος και δε θυμάμαι καλά (ο billy θα έχει να μας πει κάτι επ' αυτού πιστεύω)- επίσης είναι καλύτερες,των PCs,εκδόσεις,κυρίως στο θέμα του ήχου τα συγκεκριμμένα,κι ειδικά το Out of this world.
Ωρέ μπράβο ο Mac !!!
Eίχε διαφορές κι αυτό ; 8)billy είπε:Μάνο, σου προτείνω να δείς και κανένα αντβεντσουράκι (π.χ. το Monkey Island). Θα εντυπωσιαστείς !!
Οσο για το PoP2, λέω να το δοκιμάσω σήμερα το βράδυ, να δω τι παίζεται...
Στον Mac το ΜΙ θύμιζε την cd έκδοση των pc - αν δεν με γελάει η μνήμη μου...manos426f είπε:Eίχε διαφορές κι αυτό ; 8)
billy,περιμένω οπωσδήποτε info για το POP2,κι αν τα καταφέρεις,να μας πεις σε τι emulator,και με ποιες ρυθμίσεις το κατάφερες !
Και φυσικά τι διαφορές έχει -αν δεις ότι έχει- το παιχνίδι,σε σχέση με την PC version...
Στο tab Μemory/Miscbilly είπε:Μάνο, έψαξα τα tabs με τα options, αλλά δεν πήρε το μάτι μου επιλογή "Igonore invalid memory access". Σε ποιό tab την έχει;
Αν είναι έτσι,τότε για κάποιο άλλο λόγο δε μου παίζει σωστά εμένα η μουσική....billy είπε:Η μουσική (και το speech) πάντως μου δουλεύουν εντάξει !!
(Ίσως το έχω γράψει και σε άλλο νήμα)Perseas είπε:Θυμάστε στο POP2 το σημείο με το άλογο? Μιλάμε είχα λιώσει την πίστα και να μην μου περνάει από το μυαλό! Και σε κάποια φάση λέω "Έχει γουστο!". Και είχε!!!!
Ok, μόλις γυρίσω σπίτι θα το ξαναδώ.manos426f είπε:Στο tab Μemory/Misc
Maddog είπε:Τρέχτο σε κανά μηχάνημα της προκοπής για να μην σέρνεται.
Maddog είπε:Αρκεί να έχουν καλύτερη CPU από P-III...
billy είπε:Ok, μόλις γυρίσω σπίτι θα το ξαναδώ.Αν δεν υπάρχει τέτοιο option, τότε είναι θέμα έκδοσης, οπότε και θα προχωρήσουμε στην "έσχατη λύση".
billy είπε:. Κουτσά στραβά πάντως, το παιχνίδι τελικά έτρεξε χάρη στις επίμονες προσπάθειες του Μάνου (αν και με όλο αυτό το νταβαντούρι παραλίγο να δεχθεί πλήγμα η ψυχική του υγεία !! )
Aκολουθώντας και...τη συμβουλή του Doc,κατέβασα την 2001 έκδοση του Basilisk II,για Win 98,και έτρεξα τον emulator στον....P200 !!!pooky(1) είπε:E, τον κάψατε τον άνθρωπο.......