Project Natal [Kinect]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ευτυχως καταφερα να βρω ενα εχτες.

Στησιμο πανευκολο, τα ειδε ολα, βαζοντας το παιχνιδι εκανε τα updates για το νεο dashboard.

Τεχνολογικα ειναι εντυπωσιακο και εχει μεγαλες προοπτικες εξελιξεις μιας και υποθετω θα φορεθει και στο επομενο XBOX (αφου "τραβαει" επεξεργαστικη ισχυ απο τη κονσολα).

Πολυ καλη αναγνωριση, λεπτομερειες που εντυπωσιαζουν (πχ οταν κανεις video chat η καμερα σε ακολουθει) και γενικα λειτουργει με πολυ φυσικο τροπο ακομα και για ανθρωπους που δεν ειναι του συναφιου.

Δοκιμασαμε καμποσα παιχνιδια. Θα ελεγα οτι η καλυτερη εκμεταλευση των δυνατοτητων του γινεται απο τα Kinect Sports, Your Shape και Dance Central. Εκει δεν παρατηρησα lag ή παραξενες αστοχιες.

Το χειροτερο παιχνιδι απο αυτα που δοκιμασαμε ηταν με διαφορα το Sonic Free Riders...

Και αφου χαρηκαν τα πιτσιρικια περιμενω για εμενα τα Child Of Eden, Project Draco, Steel Battalion: Heavy Armor, Rise of Nightmares κτλ

Ελπιζω να μην πεσει στη λουμπα του fitness - χαχαχουχα και να αγκυλωθει στα Wii demographics αλλα να βγαλει πιο "σοβαρα" genres (πχ Point-and-click adventures, Railway-shooters κτλ)

Καλορίζικο.

Μόλις έγινες επίσημα καζουαλάς. Welcome to Wii club. Μια κονσόλα που αγάπησα και τώρα μισώ όσο τίποτε άλλο, μου έρχεται να τη πετάξω από το παράθυρο στη κυριολεξία και θα το είχα κάνει αν δεν ήταν τα Mario Galaxy.

Να μη πέσει στη λούμπα; Τη πεσμένη; Ακόμα και τα εξώφυλλα των "παιχνιδιών" (ο Θεός να τα κάνει παιχνίδια αυτά.... ) έχουν τα ίδια artworks με αυτά του Wii. Μην ελπίζεις να πάει σε κάτι σοβαρότερο, δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει κάτι τέτοιο.

Θα σου έλεγα να ανεβάσεις φωτό, αλλά από τη στιγμή που έπαψα να ανεβάζω εγώ, δεν μπορώ να απαιτήσω τίποτε.

Περιμένω χακιές για το pc.

Καζουαλας? Ποτε!!! Φαν της τεχνολογιας μπορει. Αυτο βλεπω αυτη τη στιγμη στο Kinect. Αν πεσουν σοβαρα genres θα ασχοληθω παντως.

Εχει ξεκινησει ενας open-source PC driver... ;)

Eκτος απο φωτο θελουμε και βιντεο.
icon10.gif

και γενικα λειτουργει με πολυ φυσικο τροπο ακομα και για ανθρωπους που δεν ειναι του συναφιου.
Ελαααα....τι ειπες τωρα... νεοι non hardcore gamers ??? ουυ αντικραιστ !!

Eγω επιμενω και θελω βιντεο να παιζει Sonic Free Riders...

Απο που και ως που το εβγαλε αχρηστο.

Εν αναγκη να δωσω κατι παραπανω.

Να πληρωσω.
icon10.gif

Οι φωνητικές εντολές λειτουργούν κανονικά; Γιατί άκουσα ότι είναι ενεργοποιημένες μόνο για 3-4 χώρες...

Εγώ πιστεύω ότι έχουν το κοινό τους αυτές οι τεχνολογίες. Εγώ, πάντως δεν το θεωρώ διασκέδαση να κουνάω τα χέρια μου και να χοροπηδάω σαν κατσίκι μπροστά απο το Kinect. Μου φαντάζει αρκετά γελοίο. Τώρα για καταστάσεις μικρών παιδιών ή φοιτητών που θέλουν να κάνουν ομαδικό χαβαλέ, πάω πάσο!!!

Θα είμαι για πάντα armchair general-warrior-athlete ή οτιδήποτε άλλο.

Συμφωνω αλλα στις κονσολες το Kinect μπορει να υποκαταστησει το PC mouse σε genres που το pad δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο (rts, point-and-click, railway-shooters κτλ)

Πως ,αντι για mouse με δαχτυλο,να ειχες το ματσουκι των αλλων ναι ,να το αντικαταστησει.

Wally είπε:
Ευτυχως καταφερα να βρω ενα εχτες.Στησιμο πανευκολο, τα ειδε ολα, βαζοντας το παιχνιδι εκανε τα updates για το νεο dashboard.

Τεχνολογικα ειναι εντυπωσιακο και εχει μεγαλες προοπτικες εξελιξεις μιας και υποθετω θα φορεθει και στο επομενο XBOX (αφου "τραβαει" επεξεργαστικη ισχυ απο τη κονσολα).

Πολυ καλη αναγνωριση, λεπτομερειες που εντυπωσιαζουν (πχ οταν κανεις video chat η καμερα σε ακολουθει) και γενικα λειτουργει με πολυ φυσικο τροπο ακομα και για ανθρωπους που δεν ειναι του συναφιου.

Δοκιμασαμε καμποσα παιχνιδια. Θα ελεγα οτι η καλυτερη εκμεταλευση των δυνατοτητων του γινεται απο τα Kinect Sports, Your Shape και Dance Central. Εκει δεν παρατηρησα lag ή παραξενες αστοχιες.

Το χειροτερο παιχνιδι απο αυτα που δοκιμασαμε ηταν με διαφορα το Sonic Free Riders...

Και αφου χαρηκαν τα πιτσιρικια περιμενω για εμενα τα Child Of Eden, Project Draco, Steel Battalion: Heavy Armor, Rise of Nightmares κτλ

Ελπιζω να μην πεσει στη λουμπα του fitness - χαχαχουχα και να αγκυλωθει στα Wii demographics αλλα να βγαλει πιο "σοβαρα" genres (πχ Point-and-click adventures, Railway-shooters κτλ)
Κανένα μίνι ριβιού να περιμένουμε ή να το ψωνίσουμε μια κ όξω;

Wally, μεγιες!

Θελουμε τα φωτα σου πως τα παει σε emulator-compatibility testing!! Αν ειναι να ερθουμε να αδειασουμε το σαλονι σου για να παιξουμε kick off 2, η το αφηνουμε το σαλονι οπως ειναι και παιρνουμε κανα δυο ροπαλα να παιξουμε Target Renegade! :)

Δεν ξέρω ποιός το έχει δεί / ασχολείται αλλά έχουν φτιαχτεί opensource drivers για το Kinect ώστε να παίζει σε pc (linux).

Ένα σχετικό άρθρο εδώ.

Απ'ότι βλέπω υπάρχει ένας ενθουσιασμός για το τι μπορεί να κάνει το hardware του kinect. Μπορεί να λέμε ότι είναι για casuάλες στα παιχνίδια αλλά σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο για άλλες εφαρμογές.

Δεν ξέρω ποιός το έχει δεί / ασχολείται αλλά έχουν φτιαχτεί opensource drivers για το Kinect ώστε να παίζει σε pc (linux).
Ένα σχετικό άρθρο εδώ.

Απ'ότι βλέπω υπάρχει ένας ενθουσιασμός για το τι μπορεί να κάνει το hardware του kinect. Μπορεί να λέμε ότι είναι για casuάλες στα παιχνίδια αλλά σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο για άλλες εφαρμογές.

ωραία πράγματα...

Πολύ ενδιαφέρον. Όταν δίνεις "φτηνή" τεχνολογία στον κόσμο πάντα υπάρχουν ωραία αποτελέσματα.

Haros είπε:
Πολύ ενδιαφέρον. Όταν δίνεις "φτηνή" τεχνολογία στον κόσμο πάντα υπάρχουν ωραία αποτελέσματα.
Οπως ο άλλος που εβγαλε το video με το "head tracking" που έφτιαξε χρησιμοποιόντας το wiimote.

Πίσω
Μπλουζα