Χωρίς σχόλια... Στημένο μου φάνηκε στην αρχή πάντως αλλά respect anwpitsunami είπε:
Ασε ρε πουκι! Από τότε που σε διαβάζω εδω μεσα, καθε φορά που λες "δεν αγοράζω αυτό ο κόζμος να χαλάσει", μετά από 1 μηνα το'χεις στο σαλόνι σου μετανιωμένος.pooky(1) είπε:Αν και κινέκτ δεν θα πάρω
Rygar είπε:Απο απόψε είμαι κι εγώ κατοχος ενός νεου 360 250GB στη συσκευασία του kinect, προς 360 ευρά απο Κωτσοβολο. 30 ευρώ το μήνα για 12 μήνες, αει στο καλό! Το χύπησα!
Φυσικά και το δοκίμασα. Δεν μου άρεσε, άλλωστε μη ξεχνάς, έχω wii εδώ και 3 χρόνια, οπότε έχω ήδη δει από πρώτο χέρι τις mainstreamιές του κερατά με το φτυάρι (μη σου πω με το φορτηγό.....)Rygar είπε:Ασε ρε πουκι! Από τότε που σε διαβάζω εδω μεσα, καθε φορά που λες "δεν αγοράζω αυτό ο κόζμος να χαλάσει", μετά από 1 μηνα το'χεις στο σαλόνι σου μετανιωμένος.
ΥΓ. Αν δεν το΄χεις δοκιμάσει, δε μπορείς να πεις τίποτα.
pooky(1) είπε:Γι' αυτό μου είπες να έρθω και από το νημάτιο τούτο;
Καλορίζικο. Αν και κινέκτ δεν θα πάρω, χώρο έχω, (επί δύο) αλλά νισάφι πια με τις μάπες του wii, δεν έχω καμία όρεξη να επαναλάβω τα ίδια με το 360.
Βέβαια το move το ζαχαρώνω........
pooky(1) είπε:Φυσικά και το δοκίμασα. Δεν μου άρεσε, άλλωστε μη ξεχνάς, έχω wii εδώ και 3 χρόνια, οπότε έχω ήδη δει από πρώτο χέρι τις mainstreamιές του κερατά με το φτυάρι (μη σου πω με το φορτηγό.....)
Ένα χάλι μαύρο και αν δεν ήταν τα Μάριο και ο Πήθικας, θα είχα πετάξει τη κονσόλα από το gaming room. Άσε που μου χαλάει τη χρωματική ισορροπία με την ασπρίλα της.
Μη πεταχτείς και πεις "και το Dreamcast" είναι λευκό, μιλάμε για κονσόλα, για παιχνιδάρες και όχι για υποψία κονσόλας εν έτει 2011. Χάλι μαύρο και τα κινέκτ και το wii.
Ρε ουστ!!!!!!!!!!!!!!
Και εγώ είμαι της γνώμης ότι κάποιου είδους χειρηστήριο ή τέλος πάντως υποκατάστατο θα υπάρχει. Π.χ. πιστεύει κανείς ότι μπορεί να παίξει Call of Duty ή όποιο άλλο fps δίχως κάποιο χειριστήριο;;pooky(1) είπε:Εγώ, όμως, το πίστευα. Για το λόγο αυτό "κοίταξα" εταιρείες που ξέρουν που πάνε, έχουν πολλούς haters, και η "κρίση" τις έκανε "κροίσους".
Χειριστήρια πάντα θα υπάρχουν. Ακριβώς γιατί όταν παίζεις δεν μπορείς να κοπανιέσαι με τις ώρες μπροστά σε κάθε οθόνη, δεν είναι δυνατόν να παίζεις 8 ώρες Oblivion ή ποδοσφαιράκι (μουεεεαααααααρκκκκκκκκκκκκκ!!!!!!!!!! ) και να γυρνάς σαν το κρουσμένο πάνω κάτω στο σαλόνι.
Σταθερές κονσόλες μπορεί να μην υπάρξουν στο μέλλον και να αντικατασταθούν από φορητές, αλλά όσο υπάρχουν, χειριστήρια θα έχουμε.