Rambo 5 (!!!!!)

Rygar

Apple Lover
Joined
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
8.289
Αντιδράσεις
3.349
Ημαρτον!!!! Κι όμως είναι γεγονός!! Ιδού! Μάλιστα υπάρχουν φήμες και για 6ο!!! :eek:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
δε το βγαζει σειρα στη τηλεοραση καλυτερα........
 
Εδώ δεν κατάφερα να δω το IV μέχρι το τέλος του και έχουν στο νου τους να ΜΗΝ τον αποστρατεύσουν και να τον βγάλουν στην σύνταξη ακόμη; (εδώ γεράσαμε εμείς, πόσο μαλλον ο Rambo;)

Και, πόσοι Βιετναμέζοι και Ρώσοι έχουν μείνει ακόμη για να σκοτώσει;

Ακόμη θεωρώ κρίμα που σπιλώθηκε μια τριλογία με το sequel του Rambo IV, κι εκείνοι τον χαβά τους...
 
...πάντως εμένα μου άρεσε το 4 !! :D (μετά το 1ο, το θεωρώ ίσως το καλύτερο της σειράς).

Ηταν και "επίκαιρο" κατά κάποιο τρόπο, μιά και εκείνη την περίοδο είχαμε και τα θλιβερά επεισόδια στην Μυανμάρ.

Bλέπω όμως ότι το καινούριο γυρίζεται στην Βουλγαρία, και δεν πολυαισθάνομαι άνετα με τα Βαλκάνια ως setting... :p

Εν τω μεταξύ με το 4 έδειχνε να υπάρχει και κάποιο αποδεκτό closure στην όλη υπόθεση. Ο Τζώννυ θα πρέπει να έχει πολύ σοβαρό λόγο για να ξαναπάρει το όπλο του (ελπίζω να μην είναι αποκλειστικά λόγω των εισπράξεων της προηγούμενης ταινίας :D ). Για να δούμε τι θα δούμε... :armed:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βασικά είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι θα γυριστεί Rambo V...

Μετά το υπέροχο Rambo IV,με χαρά θα δω και το V,ελπίζοντας βέβαια να μη καταστρέψουν ότι έχτισαν με το τέταρτο μέρος...

Aπό http://www.myfilm.gr.....

"Έξι Ρόκυ δεν είχαμε; Ε, άλλα τόσα Ράμπο θα γίνουν στο σύνολο και ποιος ξέρει με τις αντοχές του 62χρονου σταρ, τι μέλει γενέσθαι. Πάντως έκανε προχθές (27/10) μια πολύ σύντομη ανακοίνωση, που οριστικοποιεί την επιστροφή του αγέραστου μαχητή και όπως ο ήρωας του, έτσι και ο Sylvester Stallone μίλησε λακωνικώς… «Ελπιδοφόρα, το Ράμπο θα επιστρέψει. Απλά πρέπει να σας δώσουμε, παιδιά, μια ιστορία που να αξίζει.» Ποιος νοιάζεται, κύριε Σλάι, για την ιστορία; Δώσε μας τα συστατικά που χάρισαν 43 εκατομμύρια δολάρια στο τέταρτο μέρος, μόνο στις ΗΠΑ. Γιατί αυτό, που για τους εχθρούς ήταν μια παρακμασμένη αναπαλαίωση, για τους φίλους ήταν το πιο καλοδουλεμένο, σε δράση, της σειράς…

 

 


Όμως υπάρχει παρελθόν σε αυτή τη δήλωση, που δεν έπεσε από τον ουρανό. Στις 2 Φεβρουαρίου του 2008, ο Σλάι μίλησε στους δημοσιογράφους και είπε πως η προϋπόθεση για ένα ακόμη Ράμπο, εμπίπτει στο αν το ʽΤζον Ράμποʼ πάει καλά (πήγε). Επίσης είπε πως ήδη το σχεδιάζει και θέλει να είναι τελείως διαφορετικό. Στις 10 Μαρτίου, δήλωσε πως βρίσκεται στα μισά της συγγραφής και πως δεν θα είναι ακόμα μια πολεμική ταινία! Δέκα μέρες αργότερα, αποκάλυψε πως θέλει να το γυρίσει στην Βουλγαρία, σε τοποθεσία που του θυμίζει την Αριζόνα, την πολιτεία που γεννήθηκε ο ηθοποιός. Όμως η «μπόμπα» είχε έρθει από όταν ο Stallone προμόταρε το ʽΤζον Ράμποʼ στην Ιαπωνία. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, είχε αποκαλύψει ότι θέλει και ένα έκτο Ράμπο, που θα ανακατεύει το δουλεμπόριο των γυναικών στο Μεξικό. Μόνο μην μας το γυρίσεις στο κοινωνικό, φίλε Σλάι. Στο Ρόκυ κόλλαγε, εδώ όχι…
"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
...πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες Manos !!
 
Το "4" μου άρεσε περισσότερο από όλα τα άλλα, εκτός ίσως του πρώτου.

Σαν ταινία την θεωρώ εκπληκτική.

Γιατί να μη γυριστεί πέμπτο; Και έκτο; Και έβδομο;

Εδώ με τον James Bond μας έχουν πρήξει τόσα χρόνια, ο Rambo μας χάλασε;

Για την ιστορία το Quantum of Solace ήταν το μόνο Bond που μπόρεσα να δω ολόκληρο χωρίς να το σταματήσω και να το συνεχίσω άλλη μέρα. Επιτέλους είδαμε το Bond βρώμικο, αχτένιστο, τσαλακωμένο και γρατζουνισμένο. Νησάφι πια με τις παλιές ταινίες που πέρναγε από τη φωτιά και έπειτα από γερό ξυλίδι ήταν στην πένα, με χωρίστρα και έριχνε και δυο γυναίκες στο κρεβάτι...........
 
Ο Mickey Rourke μάλλον θα εμφανιστεί στο Rambo V !


Villain roles keep pouring in for Mickey Rourke following his brilliant performance in "The Wrestler" with the speculation that he has been offered a baddie role in "Rambo V". The report of the 56-year-old being linked to the part came after he was rumored to portray either Crimson Dynamo or Whiplash in "Iron Man 2".


 


Of it, The Sun reported that the Marv of "Sin City"
have met up with "Rambo" star Sylvester Stallone at the Four Seasons Hotel in Los Angeles for the part. "It was weird seeing two movie tough guys sipping tea on the veranda," a source told the trade. "They chatted about the Oscars then Sly begged Mickey to sign for Rambo V. Mickey said he was up for it."

ALO-058435.jpg
ALO-058435.jpg

If the story is indeed true, "Rambo V" will be another collaboration of the two action actors since Rourke has been signed to star in Stallone's "The Expendables". In the latter movie which tells the story of a team of mercenaries on a mission to overthrow a South American dictator, he will share screens with co-stars, Ben Kingsley, Sandra Bullock, Jet Li, Jason Statham and Forest Whitaker.

 


"Rambo V" reportedly might have been the last from the "Rambo" franchise. Many speculated that this fifth installment of the series will be continuing the recently-released "Rambo" and see the return of the iconic character to the U.S. soil. Production for this movie is said to be kicked off later this year.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kαι ξαφνικά στην imdb η ημερομηνία κυκλοφορίας (υποθετική βέβαια,ή έστω μια εκτίμηση) για το Rambo V άλλαξε σε...2011 !

Tώρα να υποθέσω ότι ο Sly απλά νιώθει...πολύ νέος ακόμη γι' αυτό ; :diablotin: :diablotin:

(Ωπ,τρέχει λίγο η χολή από το δεξί χείλος μου...!!! :p :p )
 
Μόνο ένα πράγμα θέλω να πώ ... "Όχι άλλο κάρβουνο ... Ήμαρτον... Ας μας λυπηθεί κάποιος".

Το 4 το είδα προχθές με το ζόρι καθώς είχαμε καλεσμένους στο σπίτι που είχαν έρθει για το δούμε όλοι μαζί.... δεν βλεπόταν....ήταν για κλάματα :cry:

Πάντως ο άνθρωπος είναι σταθερός στις αξίες του... για άλλη μια φορά πρέπει να είπε σε όλη την ταίνια πέντε με έξι ατάκες, εκ των οποίων η μια ήταν το όνομα του.... Τι να πεις τώρα τρομερή ερμηνεία... :D :D
 
Οταν χρειαστηκε να "παιξει" το εκανε και πολυ καλα μαλιστα. Αλλα μιας και ειναι action hero ηθοποιος δεν ειχε πολλες ευκαιριες ειναι αληθεια. Τωρα στο Ραμπο, δεν περιμενει κανεις να ακουσει πολλους διαλογους απο τον πρωταγωνιστη.
 
Αν μαλιστα δεις και το remake του Get Carter θα αλλαξεις πληρως γνωμη dolly
 
Once again θα πω/πούμε ότι γνώμες είναι όλες και φυσικά σεβαστές,αλλά κι εγώ με τη σειρά μου για μία ακόμη φορά θα πω ότι δε θα μπορέσω μάλλον ποτέ να καταλάβω τι ακριβώς θα περίμενε κανείς να δει πατώντας το κουμπι "play" σε μια ταινία με τίτλο "Rambo"...

Ακόμη περισσότερο δε,αν κάποιου του άρεσε το #3 της σειρά (αλλιώς ποιος ο λόγος να "κουραστεί" να δει το #4),αδυνατώ να συλλάβω πώς το τέταρτο μέρος δε του άρεσε...

Τώρα αν ο Sly είναι καλός ηθοποιός/σκηνοθέτης κτλ,αυτό σηκώνει πολλή συζήτηση.Πάντως,όπως έχω ξαναπεί (εντός του spoiler tag),η υποκρισία σχεδόν όλων των κριτικών (για των οποίων το επάγγελμα εξακολουθω να έχω τις άπειρες ενστάσεις..) φάνηκε περίτρανα στην περίπτωση των ταινιών Rocky 6-The wrestler.

Το πρώτο -του Sly- έφαγε ένα τόνο λάσπη,ενώ το δεύτερο -του Αρονόφσκι- εξυμνήθηκε ως αριστούγημα.Μιλάμε η κατάσταση είναι για πολλά γέλια.

Θέλω να καταλήξω ότι εύκολα μπορεί να επηρρεαστεί η γνώμη μας από κάποιους.....φωστήρες του κινηματογράφου.

Εν ολίγοις λοιπόν,για μένα,ο Sly είναι μια χαρά ηθοποιός είναι.

Στο "Get Carter" όπως ανέφερε κι ο Wally,και φυσικά πολύ περισσότερο στο "Copland",φάνηκε αυτό εξάλλου... ;)
 
Το Rambo 4 εμένα μου άρεσε πάντως. Είναι απο τις ταινίες που απλά μασουλάς το πόπ-κόρν και παρακολουθείς τη δράση χωρίς να βασανίζεις το μυαλό σου με πολύπλοκες σκέψεις του στύλ "τώρα πως το έκανε αυτό" ; ;) - Ναί σίγουρα, αυτό δεν το κάνει σοβαρό έργο, αλλά απο τη άλλη πότε τα Rambo ήταν κάτι τέτοιο; ( με εξαίρεση ίσως το πρώτο ). Φαντάζομαι το 5 θα είναι και το φινάλε της σειράς ( ε πόσους να σκωτόσει ακόμη ο γέρο-Ράμπο :p ), όπως ήταν το Rocky 6.

edit: Αναρωτίεμαι πως θα το ονομάσουν. Οπώς πολύ πετυχημένα το καυτηρίασε ο Angry video game nerd ( ενας internet reviewer που εκτιμώ πάρα πολύ, πολύ πετυχημένα τα βίντεο του ) τα Rambo τα έχουν κάνει σαλάτα με τους τίτλους :p Το τελευταίο το λέγανε σκέτο "Rambo" το 5ο πως θα το πούν "Rambo 2" ; First blood part 3; έλεος :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εμενα μου αρεσε το Rambo 1 παρα πολυ... Ειδικα οι σκηνες καταδιωξης στο δασος ειναι απο τις αγαπημενες μου.

Το Rambo 2 μου αρεσε επισης πολυ. Πιο πολυ αιμα και βια (απλά φοβερο).

Το Rambo 3 καθολου... Ειδικα εκεινο το Κ#$#$%$ παιδο δεν μου αρεσε καθολου. Συνεχεια μεσα στα ποδια του εμπλεκε.

Εκει φυσικα ειπωθηκε και η θρυλικη ατακα :sealed:

Τα Νο 4 και Νο 5, δεν εχω ορεξη να τα δω..

Θελω να τον θυμαμαι νεο τον Σταλονε, και οχι οπως ειναι τωρα.

θα χασω τιποτα που δεν θα τα δω..? :xm: (ερωτώ....)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συμβουλή:Όταν αρχίσεις να γερνάς,θυμήσου να αφαιρέσεις τους καθρέπτες από το σπίτι σου,για να....σε θυμάσαι νέα !!!

(σε πειράζει φυσικά ! :p :p :p )

Να το δεις το #4,θα σου αρέσει ! ;)
 
Πίσω
Μπλουζα