Once again θα πω/πούμε ότι γνώμες είναι όλες και φυσικά σεβαστές,αλλά κι εγώ με τη σειρά μου για μία ακόμη φορά θα πω ότι δε θα μπορέσω μάλλον ποτέ να καταλάβω τι ακριβώς θα περίμενε κανείς να δει πατώντας το κουμπι "play" σε μια ταινία με τίτλο "Rambo"...
Ακόμη περισσότερο δε,αν κάποιου του άρεσε το #3 της σειρά (αλλιώς ποιος ο λόγος να "κουραστεί" να δει το #4),αδυνατώ να συλλάβω πώς το τέταρτο μέρος δε του άρεσε...
Τώρα αν ο Sly είναι καλός ηθοποιός/σκηνοθέτης κτλ,αυτό σηκώνει πολλή συζήτηση.Πάντως,όπως έχω
ξαναπεί (εντός του spoiler tag),η υποκρισία σχεδόν όλων των κριτικών (για των οποίων το επάγγελμα εξακολουθω να έχω τις άπειρες ενστάσεις..) φάνηκε περίτρανα στην περίπτωση των ταινιών Rocky 6-The wrestler.
Το πρώτο -του Sly- έφαγε ένα τόνο λάσπη,ενώ το δεύτερο -του Αρονόφσκι- εξυμνήθηκε ως αριστούγημα.Μιλάμε η κατάσταση είναι για πολλά γέλια.
Θέλω να καταλήξω ότι εύκολα μπορεί να επηρρεαστεί η γνώμη μας από κάποιους.....φωστήρες του κινηματογράφου.
Εν ολίγοις λοιπόν,για μένα,ο Sly είναι μια χαρά ηθοποιός είναι.
Στο "Get Carter" όπως ανέφερε κι ο Wally,και φυσικά πολύ περισσότερο στο "Copland",φάνηκε αυτό εξάλλου...