Σύντομα η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα...Saulot είπε:Θελω την παιδική μου ηλικια πισω, να ξαναπαιζω chase hq στον 6128 μου (που μου τον πεταξε η μανα μου μαζι με τον ΖΧ81)
Ναι, αλλά δε μας είπες βάσει ποιάς "σχολής σκισίματος" ;manos426f είπε:Μα εγώ ρε παιδιά......σκίζω ακόμη τα τζιν μου !!!!!
exetlaios είπε:Ναι, αλλά δε μας είπες βάσει ποιάς "σχολής σκισίματος" ;
Τις φόρμες που αναφέρεις τις είχα φορέσει πολύ τέλη δημοτικού που ήταν η μόδα τους.Vielen ήταν οι περισσότερες και είχαν τρελά χρώματα πάνω.Όντως ο θόρυβος που έκαναν ήταν πολύ ενοχλητικός.Για κρυφτό ήταν ό,τι χειρότερο!!!QueenofHearts είπε:Εγώ πάλι θυμάμαι τις φόρμες από ένα περίεργο ναυλον ύφασμα που έκαναν ένα απαίσιο χρουτσου χρουτσου και ήταν σε έντονα χρώματα. Τις σιχαινόμουν από χιλιόμετρα!! Αυτός ο απαίσιος ήχος ήταν απαράδεκτος!!
TallMan είπε::animeek::animeek::animeek::animeek:
Ο Μάκης Τσέλιος είσαι;
jaguar-man είπε:επειδη ειναι η δουλεια μου το να ασχολουμε με την μοδα, φετος φορεθηκε πολυ το παντελονι σωληνας οντως με συνδιασμο δερματινα μποτακια στρογγυλη μυτη λουστριν και σβησιμο στην φτερνα κατι που ειδαμε πολυ το 1985 και 1986,επισης και η μποτα ιππασιας με σωληνα παντελονι , φυσικα αυτο το στυλ κλεινει 3 χρονια και ειμαστε στο τελος του πλεον.οσο για τα converse ειναι ξανα στα επανω τους ειδικα τα κιτρινα μποτακια converse φετος την ανοιξη θα βρεθουν σε πολλες βιτρινες, οπως το 1987 το κιτρινο ηταν ταση που κολλουσε παντου τοτε ακομη και στα μαγιω και σε εσωρουχα.