"ΝΥΦΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΥΛΗΔΕΣ" !Ήρα είπε:ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΔΕΣ...
μετά? κάτι τέλειωνε σε -ούληδες (lol)
exetlaios είπε:"ΝΥΦΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΥΛΗΔΕΣ" !
Υ.Γ. : Το τραγούδαγα σήμερα το απόγευμα !
"Βαζω στο σεικερ του ΚουικαραGiama είπε:Nesquik:
ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΕΪΚΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΙΚΥ
ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ NESQUIK
Η ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ!!!
(μικρή επιφύλαξη για το "προτιμάμε". Παλιότερα ήταν το ίδιο νομίζω, απλά έλεγε ΤΟΥ ΚΟΥΙΚΑΡΑ αντί για ΚΟΥΙΚΥ)
Και συμβολική κατάληψη των γραφείων της Νεστλέ !Stormwatch είπε:Απαραδεκτη η κινηση της Nestle να αντικαταστησει τον θρυλικο Κουικαρα, με τον gay Κουικι.....
μεγιστε Κουικαρα δεν σε ξεχναμε
(προτεινω δημιουργια online petition για αμεση επιστροφη του Κουικαρα)
Εστω και με μια καθυστερηση 17 ετων...exetlaios είπε:Και συμβολική κατάληψη των γραφείων της Νεστλέ !
Oh, thank God for that!kapamaru είπε:το κιςς, έχει αλλάξει η γεύση.
Οι "Μέλο" κυκλοφορούσαν σε 3 διαφορετικά μεγέθη με τιμή (νομίζω) 3 , 5 και 10 δραχμές.exetlaios είπε:1) Σοκολάτα "Μέλο".
Την θυμάμαι πολύ λίγο.
Αν δεν κάνω λάθος, ήταν σχετικά μικρή σε μέγεθος και πιό γλυκιά.
Είχε στο εξώφυλλο κάποιο πετούμενο ;;;
Δυστυχώς δεν βρίσκονται πλέον.
Pooky είπε:ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ με αυτοκόλητα του Woody./quote]
Όχι μόνο του Woody, αλλά και τής Μάγια της μέλισσας.
"Κου-κου-ρου-κου
μ'αυτοκόλλητα της Μάγια,
Κου-κου-ρου-κου
να σού τρέχουνε τά σάλια"
Αραπάκι-σοκοκέικ.candy είπε:Ναι έχω βρει και νομίζω σχετικά πρόσφατα έφαγα ένα τέτοιο.Αλλά τώρα που, δεν θυμάμαι...:whothehell:
Προιον της ΑΤΕΝ (που παρά την ονομασία της, νομίζω οτι ήταν θεσσαλονικιά εταιρεία).
Σε ποδοσφαιρικούς αγώνες του Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας, την δεκαετία του '80, κόβαμε την πείνα μας με αυτήν την σκουπιδοπάστα και από τα μεγάφωνα του γηπέδου διαφήμιζαν οτι ένας τυχερός θα έβρισκε, μέσα στη συσκευασία του γλυκού, έναν λαχνό-εισιτήριο για τον επόμενο αγώνα της ομάδας.
Πως δεν βρεθηκαμε με καποιο χαρτί στο στόμα, ένας θεός ξέρει!
Dominion είπε:quote=Dominion;20664]Λοιπόν μιας και η μητέρα μου διατηρούσε ψιλικατζίδικο επιτρέψτε μου να σας πάω ένα γλυκό χρονολογικό ταξίδι γεμάτο (σκατολοίδια έτσι τα λεγε ο φαδερ μου)
σερενάτα και πάσης ελλάδος (νομίζω από Bingo)
"άμα λάχει να'ουμ" που έλεγε και ο Χαρρυ Κλυνν στο τελος του διαφημιστικου spot
Φουντούνια βγήκανε γύρω στα 1986/7
Φοφίκο βγήκανε γύρω στα 1987
Πιτσίνια
θυμάμαι και ένα άλλο προιον, τύπου γαριδάκι, με γεύση... λουκάνικο, θεϊκο, αλλά κράτησε 1-2 χρόνια η διάθεσή του.
Δεν θυμάμαι την ονομασία του.
Ντέρμπυ (ΙΟΝ)
Πάτησα τα κλάματα οταν επανήλθε στην αγορά, μετά από διακοπή 10-15 ετών.
Σεράνο (σοκολάτα της ιον)
Κυκλοφορεί ακόμα.
ΒιG Babol (τεράστιες τετράγωνες και έντονα ρόζ μέσα 80 με τέλη βγήκε σε κρέμα και φράουλα και αργότερα σε μπανάνα χρώμα χαρτιού μπλε σκούρο-χρώμα σήματος ρόζ)
"Η τσιχλόφουσκα της Brooklyn, με 10 δραχμές".
Break (η πιο σκληρή σοκολάτα της από την bingo νομίζω τότε, τώρα από ΙΟΝ)
Απόγονος της πολύ πιο νόστιμης Noisetta.
Καραμέλες Pez (σαν τετράγωνα χάπια ήσαντε)
Στο ψιλικατζίδικο, δίπλα σε fake χωνάκια παγωτού με γέμιση ζαχαρωτού.
συνεχίζεται
Gerber, Beech-nut και ξερό ψωμί!candy είπε:Τότε οι παιδικές τροφές είχαν άλλη γεύση, πιο γλυκιά.Τώρα έχουν βγάλει και τη ζάχαρη από τις φρουτόκρεμες, σκέτη απελπισία!!!Δοκίμασα σχετικά πρόσφατα μπισκοτόκρεμα και ήταν εντελώς άγευστη.Άμα έχεις μεγαλώσει με ζαχαρούχο γάλα και μερέντα, άντε να ζήσεις χωρίς ζάχαρη μετά. :baby2:
Με το συμπάθειο, Kapamaru, συμπλήρωσα λίγα κενά.kapamaru είπε:Πάνω κάτω σοκολάτα, να ποια είναι η σερενάταΜες τη γλύκα με τη γεύση, δάγκωσε θα σε μαγέψει
Σερενάτα του σχολείου και του πανεπιστημίου
............................... , για το Μπίλη, για τη Σάρα
Σερενάτο του ενός, του μηνός
της νύχτας (ή νύστας , της πίστας,
του Νίκου του ανηλίκου
της ωραίας, της παρέας της ομάδας
Σερενάτα και πάσης Ελλάδας.
Αμα λάχει να ουμ! (Χαρρυ Κλυνν)
Αυτό θυμάμαι μόνο. Υπάρχει πουθενά ολόκληρη η διαφήμηση. Από τις καλύτερες που βγήκαν ποτέ!
Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ή έχει σχέση, αλλά στην εκπαίδευση ώς φαντάρος έτρωγα "Αραπίνες" σοκοκέηκ σε συσκευασίες που σίγουρα παρέπεμπαν σε προηγούμενες δεκαετίες... Εισιτήριο πάντως δεν βρήκα, ούτε αδειόχαρτο.Lux Interior είπε:Αραπάκι-σοκοκέικ.Προιον της ΑΤΕΝ (που παρά την ονομασία της, νομίζω οτι ήταν θεσσαλονικιά εταιρεία).
Εντελώς τυχαία βρήκα τη διαφήμιση!!!!namida είπε:Πάνω κάτω σοκολάτα, να ποια είναι η σερενάταΜες τη γλύκα με τη γεύση, δάγκωσε θα σε μαγέψει
Σερενάτα του σχολείου και του πανεπιστημίου
............................... , για το Μπίλη, για τη Σάρα
Σερενάτο του ενός, του μηνός
του Νίκου του ανηλίκου
της ωραίας, της παρέας της ομάδας
Σερενάτα και πάσης Ελλάδας.
Αυτό θυμάμαι μόνο. Υπάρχει πουθενά ολόκληρη η διαφήμηση. Από τις καλύτερες που βγήκαν ποτέ!