ambu_dare είπε:Καλώς το ξεκαθαρίσαμε αυτό όμως...
Τι σόι δικαιώματα έχει μία σειρά ή ταινία η οποία αφενός κυκλοφορεί σε εμπορικό πακέτο αφετέρου την έχουμε καταγράψει από τηλεοπτική εκπομπή μέσω κάποιου καναλιού? Τι ισχύει και για όλα τα 80s που συζητάμε και τα έχουμε από εγγραφές από τα κρατικά κανάλια?
π.χ.: Η τηλεταινία του νέου κύκλου του BattleStar Gallactica (που κυκλοφορεί σε DVD), την οποία όμως εγώ την έχω σε εγγραφή DVD από την εκπομπή της σε ιδιωτικό κανάλι (STAR) πριν από κάποιους μήνες...
Ομοίως οι πρόσφατες ταινίες:
Star Wars 1 (πρόσφατα από ιδιωτικό κανάλι)
Star Trek & Babylon5 (μία από τα ίδια)
Άρχοντας των Δακτυλιδιών - ΟΛΑ (σε πολλά κανάλια - πολλάκις)
Εφόσον μεταδίδονται free 2 air άνευ ειδοποίησης περί πνευματικών δικαιωμάτων, τι σόι δικαιώματα μπορεί να διεκδικήσουν οι εταιρείες εισαγωγής ή παραγωγής από αυτές. Υποθέτω ότι εφόσον όλα όσα μπορώ να παρέχω σε κάποιον είναι από εγγραφές (προσωπικές ή φίλων) μέσω τηλεοπτικών εκπομπών - είμαστε ΟΚ?
Δεν κόβεις τις βλακείες που έχει ανέβει η θερμοκρασία στο λεκανοπέδιο από τα καμμένα του PC μου, για την πάρτη σου...Συγνωμη...δηλαδη τσαμπα εκαψα εαυτον εχτες βραδυ για να ετοιμασω την προικα του Ambu ???....
Θα φέρω και την ψηφιακή' date=' ο Akmakas περιμένει φωτογραφίες!!!!!![/quote'] akmakas για τις ανάγκες της φωτογράφησης θα εμφανιστώ μασκοφόρος, γενειοφόρος ή, ως έσχατη λύση, θα κάνω swap τις λεζάντες (ambu_dare δε σε θυμόμουν με γυαλιά! Oops..μα από που μου φύτρωσε αυτό το μούσι; ). Σε μπελάδες με βάζεις...πέφτει και βαριά η μεταμφίεση καλοκαιριάτικα...
Εγώ απλά θα έρθω όπως είμαι...AEON είπε:...akmakas για τις ανάγκες της φωτογράφησης θα εμφανιστώ μασκοφόρος, γενειοφόρος ή, ως έσχατη λύση, θα κάνω swap τις λεζάντες (ambu_dare δε σε θυμόμουν με γυαλιά! Oops..μα από που μου φύτρωσε αυτό το μούσι; ). Σε μπελάδες με βάζεις...πέφτει και βαριά η μεταμφίεση καλοκαιριάτικα...
...φίλε μου Aeon, να είσαι σίγουρος και να μην αμφιβάλλεις καθόλου ότι πολύ θέλω να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε τα φλέγοντα ζητήματά μας και να κανονίσουμε τα "πάρε-δώσε" μας.AEON είπε:billy αν σε φέρει ο δρόμος σου 7-8-9 Ιουλίου στην Αθήνα, θα σε παρακαλέσω θερμά να προσπαθήσεις να μας τιμήσεις με την παρουσία σου.
Τώρα πήρα χαμπάρι ότι παίζει συνάντηση !AEON είπε:Aκριβώς επειδή συμφωνώ με την τελευταία σου φράση, προτείνω στην επόμενή συνάντηση να φέρετε λίστες με το γκουχ..γκουχ.. non-copyrighted υλικό που διαθέτετε + συν ότι non-copyrighted γκουχ...γκουχ... (αμάν αυτός ο ξερόβηχας!) έχει ήδη κανονιστεί με PM. Καλό είναι λοιπόν κανένας να μην κάνει δημοσίως τον ντελάλη για την ...πραγμάτεια του (pooky, εχετλαίε και λοιποί...ειδικά αν είναι copyrighted, γιατί πρώτα από όλα κινδυνεύει ο ίδιος και κατ' επέκταση ο ειλικρινώς υμέτερος & ταπεινός σας διαχειριστής, που ουδόλως ενδιαφέρεται να πληρώσει το μάρμαρο).
Θα είναι μια καλή περίπτωση, μια που είναι αρχή ακόμα, να γίνει εκεί εισήγηση προτάσεων και να παρθούν αποφάσεις για την φύση και τον τρόπο λειτουργίας του φόρουμ, αλλά και της παρέας που το απαρτίζει. Αυτός είναι κατά τη γνώμη μου ένας από τους σημαντικότερους όλους για το οποίους θα έπρεπε να παραβρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι, για να συμμετέχουν δηλαδή στο decision making. Οι όποιες αποφάσεις θα ανακοινωθούν και από εδώ για όσους δεν θα έχουν μπορέσει να έρθουν.
billy αν σε φέρει ο δρόμος σου 7-8-9 Ιουλίου στην Αθήνα, θα σε παρακαλέσω θερμά να προσπαθήσεις να μας τιμήσεις με την παρουσία σου.