Μου ήρθε μια φλασιά και θυμήθηκα κάτι από το τέλος της διαφήμισης (την θυμάμαι κυρίως ως άκουσμα, καθώς το 1980-82 που προβαλλόταν ήμουν 3-5 ετών!). Μάλλον έλεγε: "Σημαίνει τη δροσιά και την απόλαυση";MrRetromemories είπε:στο συγκεκριμενο βιντεο παρακολουθουμε ασπρομαυρο σημα ΕΡΤ και την ιστορικη διαφημιση της κολωνιας 4711 με το καμπανακι που χτυπουσε στο τελος!!!http://www.youtube.com/watch?v=ChkA0GioYZI
Πολύ μου άρεσε το πακετάκι. Στα βερνίκια της Μάντισον αυτή που τραγουδά είναι η Μαντώ ή σφάλλω?sputnik είπε:Κάτι λίγο και από εμένα: καλοκαίρι 1988, σήμα διαφημίσεων ΕΤ2 και 3-4 διαφημιστικά μετά από ένα επεισόδιο του «Αλφ ο εξωγήινος». Κακή ποιότητα από μια πολύ ταλαιπωρημένη κασέτα, αλλά αρκετή για να φέρει αναμνήσεις. Όλα τα λεφτά το πιασιάρικο τραγουδάκι της Madison που σφηνώνεται στο μυαλό και το «σουπεράκι» των διαφημίσεων της ΕΤ2.
that's right , η Μαντώ είναι, σε look Tina Turner.stakovios είπε:Πολύ μου άρεσε το πακετάκι. Στα βερνίκια της Μάντισον αυτή που τραγουδά είναι η Μαντώ ή σφάλλω?
H κλασική όσο και παλιά (δεκαετία 1970 και αρχές μάλιστα) διαφήμιση με του απορρυπαντικού "Η Θεία Όλγα". Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής ενσάρκωσε μάλιστα τη Θεία Όλγα στο θέατρο το πρώτο μισό της δεκαετίας του 1970, με μεγάλη επιτυχία.
στο Svelto η μελαχρινή είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που τότε έπαιζε με επιτυχία στην Λάμψη.Wally είπε:Οπως παντα φοβερο το αρχειο σου!ET1 1989
Ωραιο jingle για τα KRISPIES. Η Μπεσσυ τραγουδαει?
Η διαφημιση της CITIBANK εχει το main soundtrack του Conan!
Επισης καρακαλτ WELLAPON, ΣΟΓΙΟΛΑ
MEGA 1992
Ποιες ηθοποιοι κανουν τις νοικουρες στη διαφημιση του SVELTO?
Εντυπωση κανει το γυμνοστηθο μοντελο στο εξωφυλλο του ΕΙΚΟΝΕΣ!
ANT1 1992
Στη δευτερη διαφημιση (της ΒΙΚΗ) εξεπλαγην με το ποιος ηθοποιος κανει τον "ζαμπονά".
Επισης...EXCESS απο την PROSAR (ηταν Ελληνικη? Τι απεγινε?)
Γιούλη Μπάρκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.Wally είπε:ΟMEGA 1992
Ποιες ηθοποιοι κανουν τις νοικουρες στη διαφημιση του SVELTO?