μα.. η κοπέλα;!Maddog είπε:Αν αυτά δεν είναι ο ορισμός αντικειμένων του πόθου, τότε ποιά είναι;![]()
![]()
![]()
Starbuck είπε:μα.. η κοπέλα;!![]()
ε.. ναι..... εννοούσα πως..... θέλω να πω.... (χμ.. έχει μπύρα στο ψυγείο; )DINO είπε:Κοπέλα = Αντικείμενο;![]()
Προβλέπω τρελλό flame από το γυναικείο πληθυσμό του forum!![]()
βάζε κανα σμάιλι φίλε maxplanck για να φαίνεται πως το εννοείς για αστείο, γιατί δεν τα έχουμε ξαναπεί οι δυο μας και θα μου φαινόταν παράξενο να μου την πεις..maxplanck είπε:μαζεψου....
Σορρυ!! Ηχογραφημενο θα ακουγοταν καλυτερο!! :animlaugh:Starbuck είπε:βάζε κανα σμάιλι φίλε maxplanck για να φαίνεται πως το εννοείς για αστείο, γιατί δεν τα έχουμε ξαναπεί οι δυο μας και θα μου φαινόταν παράξενο να μου την πεις..
Ακριβως!!DINO είπε:Φίλε Starbuck, απ'οτι κατάλαβα σήμερα, σε ένα άλλο thread, η maxplanck είναι γυναίκα, αν λέει κάτι αυτό...Φυσικά και πιστεύω πως είχε χιουμοριστική διάθεση...
Αφού πατήσεις edit, σου δίνει μια επιλογή "Go advanced" που μπορείς να κάνεις πλήρη επεξεργασία τα ποστ σου!maxplanck είπε:Αφου διαπιστωνω οτι μπορει να παρεξηγηθει γυριζω να κανω edit, πουθενα τα smilies και στο τετραγωνακι του edit. Τι να κανω λοιπον, το αφησα ετσι...
καλή μου maxplanck, συγχώρησε με αφού ούτε το όνομά σου ούτε η εικόνα σου υπαινίσσονται θήλυ. Κι έπειτα βλέποντας πως έχεις μια εκατοστάρα μηνύματα δεν φαντάστηκα πως δεν γνώριζες πώς μπαίνουν τα βασικά σμάιλις.. στην ουσία δεν χρειάζεσαι τον πλήρη πίνακα με όλα τα σμάιλις. Το απλό χαμόγελο μπαίνει γράφοντας : ) και το πλατύ χαμόγελο με : D (όμως κολλημένα, εγώ αφήνω κενό για να δεις τα σύμβολα..)maxplanck είπε:Thanks!! Θα μου φανει σιγουρα χρησιμο...![]()
EDIT: για να τεσταρω τωρα...
ναι, δουλευει!
Για να το σκεφτώ αυτό λίγο...Starbuck είπε:εμένα πάντως δεν με χαλάει όταν ακούω κάποια να αναφέρεται σε μένα ως "αντικείμενο πόθου"![]()
Με πειράζει αλλά ... θα το άντεχα !!!Mariadelmar είπε:Δηλαδή (γενικότερη ερώτηση σε όλους τους κυρίους που ενδιαφέρονται να απαντήσουν) δεν σας πειράζει αν μία γυναίκα σας θεωρεί απλώς αντικείμενα για να ικανοποιήσει απλώς τις σαρκικές ανάγκες της;;;
Εγώ νομίζω πως μάλλον σας πειράζει.
exetlaios είπε:Με πειράζει αλλά ... θα το άντεχα !!!![]()
![]()
exetlaios είπε:Με πειράζει αλλά ... θα το άντεχα !!!![]()
![]()
καλα το ονομα, κι εγω ξεχνιεμαι καμια φορα, αλλα η εικονα.... ποια εννοεις αυτη στο αβαταρ;; μηπως διακρινεις μακιγιαζ;;; η το συνηθισες λογω των ...κοκκινων χειλιων (σου);;Starbuck είπε:καλή μου maxplanck, συγχώρησε με αφού ούτε το όνομά σου ούτε η εικόνα σου υπαινίσσονται θήλυ.
Εχεις δικιο, αλλα γενικα δε βαζω σμαιλις, τα απλα τα ξεχασα εκεινη τη στιγμη και επισης ειμαι ακομα ασχετη -το ομολογω- γιατι δεν ψαχνω καθε κουμπακι τι κανει...Κι έπειτα βλέποντας πως έχεις μια εκατοστάρα μηνύματα δεν φαντάστηκα πως δεν γνώριζες πώς μπαίνουν τα βασικά σμάιλις.. στην ουσία δεν χρειάζεσαι τον πλήρη πίνακα με όλα τα σμάιλις. Το απλό χαμόγελο μπαίνει γράφοντας : ) και το πλατύ χαμόγελο με : D
ε,καλα, οχι και τοοοοοοοοσο ασχετη!!!(όμως κολλημένα, εγώ αφήνω κενό για να δεις τα σύμβολα..)![]()