Θα μπορούσα να γράψω σχόλια για κάμποσα από τα διαφημιστικά σποτ του παραπάνω βίντεο [τι να κάνουμε, μού ξύπνησαν ένα σωρό αναμνήσεις, με ... αυτά μεγάλωσα #) #)] !!! Για να είμαι, όμως, "εντός θέματος" θα σχολιάσω ΄μονάχα τη διαφήμιση του αρώματος Janine D !!!
Η διαφήμιση αυτή "με πέτυχε" όταν ήμουν μαθητής 3ης Γυμνασίου και 1ης Λυκείου [περί το 1986 / 1987] !!! Μού φάνηκε "πρωτότυπη" ως προς το ότι, αντί να δείχνει ταινιάκι, έδειχνε φωτογραφίες της ΄πολύ γλυκιάς νέας κοπέλας [που, υποτίθεται, προτιμάει αυτό το άρωμα] !!! Πάντως, όταν πρωτο-προβλήθηκε το σποτ, βλέπαμε σε αυτό περισσότερες φωτογραφίες με την κοπέλα [στο βίντεο το βλέπουμε, προφανώς, "κουτσουρεμένο"] !!! Θυμάμαι, επίσης, μια συμμαθήτριά μου στην 1η Λυκείου, που καθόταν στο πίσω θρανίο από μενα, η οποία στο εξώφυλλο του τετραδίου της είχε κάνει ... "κολλάζ" με την έντυπη διαφήμιση του αρώματος Janine D [στην οποία βλέπαμε τις ίδιες φωτογραφίες - με την ίδια κοπέλα - με αυτές που βλέπουμε στο τηλεοπτικό σποτ] !!! Η συμμαθήτριά μου μού είχε πει το περιοδικό, απ' το οποίο είχε "ξεκολλήσει" τη διαφήμιση, αλλά δεν θυμάμαι από ποιο ....