Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αμφιβάλλω για το ποιος ήταν ο κλειδοκράτορας, επειδή έχω την εντύπωση ότι θυμάμαι το κλειδί του κουμπαρά από το ταχυδρομικό ταμιευτήριο... Ήταν ένα μικρό, με στρογγυλεμένο στέλεχος/κορμό, ελλειψοειδή λαβή με μεγάλη τρύπα στο κέντρο και διχάλα στο άλλο άκρο. Εκτός αν το μπερδεύω με άλλο κλειδί.Πω πω τι μου θυμισατε τωρα με τον κουμπαρα του ταχυδρομικου ταμιευτηριου....Τον μισουσα!!!!recry2:
Οταν μου τον φερανε, ηταν χακι, τον θυμαμαι καλα, εκανα (ας πουμε) αρκετη χαρα.
Μετα ομως που ζητησα το κλειδι (μεχρι τοτε νομιζα οτι το ειχε η μαμα μου) βρηκα οτι ειχε αυτο το ανελεητο bug: το κλειδι το ειχε το ταχυδρομειο!!!! Θυμαμαι ειχα φρικαρει!!!!:burn: Και μαλιστα ειχα θυμωσει παρα πολυ γιατι δεν αντεχα την ιδεα οτι καποιος αλλος (το κατεστημενο μου μεσα...) ειχε το κλειδι του δικου μου κουμπαρα!!!!
Οι γονεις μου δουλευανε ολη μερα και κανεις δεν μπορουσε να παει στο ταχυδρομειο να μου τον ξεκλειδωσει.
Πηρα λοιπον κι εγω το κατσαβιδι κρυφα, ενω κοιμοντουσαν ολοι, και θυμαμαι ξεχαρβαλωσα την κλειδαρια. Ειχε ενα πλαστικο κομματι μεσα σε ενα μεταλλικο ανοιγμα. Θυμαμαι καλα οτι, και που την ξεχαρβαλωσα, δεν ειχα κανενα απολυτως αποτελεσμα.
Η μονη λυση ηταν να παρω πιο λεπτο κατσαβιδι (ή μηπως μαχαιρι???? Πω πω....πως δεν εκοψα κανενα χερι τοτε....που να ξεραν οι δικοι μου τι εκανα εκεινο το μεσημερι!!!!) και αφου το βαλω στην κοχη που εκανε η βαση (που ηταν απο πιο μαλακο μεταλλο) και το υπολοιπο κουτι, να το χρησιμοποιησω σαν μοχλο.
Ετσι καταφερα να βγαλω απο το τρισαθλιο κουμπαρα μου τα λιγοστα φραγκοδιφραγκα που ειχα μαζεψει.
Αν και ο πραγματικος θησαυρος εκεινης της ημερας ηταν το οτι δεν εκοψα κανα δαχτυλο....![]()
τον πρωτο κουμπαρα που θυμαμαι ειναι ενα γκατζετακι του μουντιαλ Ισπανιας το 82,βρηκα και σχετικη φωτογραφια στο ιντερνετ Προβολή συνημμένου 87941
Ο κουμπαρας αυτος ηταν πλαστικος,ηταν αυτο το πορτοκαλι της φωτογραφιας που κρατουσε μια μπαλα και στην πισω οψη εγραφε Espana '82
τα κερματα εμπαιναν απο μια υποδοχη που ειχε εκει που ειναι τα φυλλαρακια,ενω για να βγαλεις τα κερματα απλα τον αναποδογυριζες και ειχε στο κατω μερος των παπουτσιων του ενα στρογγυλο πλαστικο το οποιο γυριζες.Ισως οι πιο μεγαλοι να το θυμουνται με λεπτομερειες,ημουν δεν ημουν 2 χρονων τοτε..