Retro μάρκες μʼ έκαψες!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Amstrad1981
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
θυμαμαι οτι η γιαγια μου ειχε μια τηλεοραση blaupunkt Που δεν ειχε βγει και τοσο καλη και μαλιστα δεν πρεπει να εβγαλε πολλα μοντελα η εταιρια γιατι την θυμαμαι περισοτερο για τα ραδιοκασετοφωνα αυτοκινητου που εβγαζε
Αυτές ηταν από τις καλές και ακριβούτσικες

επί εποχές φιλμ παίζαν κάτι μηχανές τάχα Nikon, Canon, Sony (ενώ τότε η Sony δεν έβγαζε καν φωτογραφικές) τελείως πλαστικούρα με τον φτηνότερο πλαστικό φακό κανένα ψευτό-φλας και την πασάραν σε κάποιους αδαείς, ακόμη και ο συχωρεμένος ο θείος μου είχε πάρει και δεν του είπα ότι ήταν μαϊμού για να μην τον στενοχωρήσω αλλά του το' πε ο γιός του. ένα μαγαζί εδώ στο κέντρο έχει μια τέτοια σαν ντεκόρ θα την βγάλω φωτογραφία γιατί μια αναζήτηση στον γκούγκλη δεν έβγαλε κάτι.

επί εποχές φιλμ παίζαν κάτι μηχανές τάχα Nikon, Canon, Sony (ενώ τότε η Sony δεν έβγαζε καν φωτογραφικές) τελείως πλαστικούρα με τον φτηνότερο πλαστικό φακό κανένα ψευτό-φλας και την πασάραν σε κάποιους αδαείς, ακόμη και ο συχωρεμένος ο θείος μου είχε πάρει και δεν του είπα ότι ήταν μαϊμού για να μην τον στενοχωρήσω αλλά του το' πε ο γιός του. ένα μαγαζί εδώ στο κέντρο έχει μια τέτοια σαν ντεκόρ θα την βγάλω φωτογραφία γιατί μια αναζήτηση στον γκούγκλη δεν έβγαλε κάτι.
Τύπου; Jenka? Janga? Jaga? Χμμμ..αμνησία

Αυτά ήταν ας πούμε υποκατάστατα games της Νιντέντο;IMG_6632.jpeg

Πίσω
Μπλουζα