johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.198
Κάποιο λάθος πρέπει να έχεις κάνει με τις χρονολογίες, γιατί 1992-2000 (8 χρόνια, και μάλιστα μείον ένα μήνα) δεν τη λες και σκυλί !nektarios1451 είπε:17 ιντσων νοκια τηλεοραση συνεχεια της μαρκας ΙΤΤ αγορασμενη τον δεκεμβριο του 1992 σκυλι αντεξε μεχρι το νοεμβριο του 2000 οπου τιναξε ολους τους πυκνωτες σε μια πλακετα και ο μαστορας που την ανελαβε την κατεστρεψε.Ενας ξαδερφος μου ειχε παρει τηλεορασηMitsubishiμαλλον ζει μεχρι σημερα ηταν καπου στο 1994 αυτη.Θυμαμαι ομως την παλια τηλεοραση που ειχε ο παππους δεκαετια του 70 ασπρομαυρη χωρις τηλεκοντρολ με 6 καναλια να βαλεις και οταν την αναβες περιμενες 3 λεπτα για να δειξει εικονα
ναι αλλα αμα ολο αυτο τον καιρο δουλευε καθε μερα απο τρεις το μεσημερι μεχρι αργα το βραδυ μια με δυο καθε μερα ομως τα λεφτας τα εβγαλε και με το παραπανω.Αν την πηγαινα σε μαστορα που δεν ηταν χασαπης σαν αυτον που την σκοτωσε μπορει μεχρι σημερα να ζουσε οπως εχω μια 14αρα triniiton sony που ζει απο το 1995 και δυο φορες ετυχε να χαλασειΦΖΠ1 είπε:Κάποιο λάθος πρέπει να έχεις κάνει με τις χρονολογίες, γιατί 1992-2000 (8 χρόνια, και μάλιστα μείον ένα μήνα) δεν τη λες και σκυλί !
πολλοι μου λεγανε τοτε μακρια απο aiwa καλα μεν αλλα χαλαγανε ευκολα τα cd players τους δε. και philips που πηρα 5 χρονια εζησε, στα 3 χρονια το cd κολαγε και μετα καηκε η εξοδος ηχου και το παρατησα γιατι τοτε πηρα pc και ακουγα εκει μουσικη σαν στραγαλια τα μαζευα τποτε τα ΜΡ3pugwizard είπε:Η Aiwa ήταν αρκετά καλή εταιρεία και σχετικά οικονομική γι'αυτό και ήταν πολύ διαδεδομένη τουλάχιστον την δεκαετία του '90. Έβγαζε και πολύ καλά deck τότε,στην συνέχεια την εξαγόρασε η Sony και το μόνο που έκανε ήταν να της αλλάξει το λογότυπο και to 2005 να την κλείσει οριστικά.)
Nαι Pioneer 10ετιας και εγώ και δεν σταματάει (φτου-φτου) με τίποτα. Τι βρόμικα cd έχει φάει κτλ τίποτα δεν καταλαβαίνει, ούτε απλό καθάρισμα της κεφαλής δεν έχω κάνει ποτέ...ΦΖΠ1 είπε:Έχω πολύ κακή εμπειρία από τα BLAUPUNKT αυτοκινήτου. Σε δύο διαφορετικά που είχα (Kalgary, Lausanne) η κεφαλή του CD δεν πήγε παραπάνω από 2-3 χρόνια, κι έτσι ξέπεσαν σε απλά ραδιόφωνα. Αντιθέτως, ένα πολύ φτηνό Pioneer στο άλλο αυτοκίνητο, κλείνει δεκαετία χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα...
Τα BLAUPUNKT δεν τα πήγα καν για επισκευή, γιατί φαντάζομαι, όπως και σε άλλες μεγαλόσχημες εταιρίες, ότι θα άκουγα τη γνωστή βλακώδη δικαιολογία : "Δεν πιστεύω να παίζετε CD από εφημερίδες;"