asemnos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 3
Απ' ότι έχω διαβάσει έχει ενα απο τα τραγικότερα φινάλε και ξενέρωσαν πολλοί φίλοι του παιχνιδιού.mike είπε:Ναι εγω εκανα λαθος, οχι heart of darkness, heart of the allien ειναι...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Απ' ότι έχω διαβάσει έχει ενα απο τα τραγικότερα φινάλε και ξενέρωσαν πολλοί φίλοι του παιχνιδιού.mike είπε:Ναι εγω εκανα λαθος, οχι heart of darkness, heart of the allien ειναι...
Contra στο Master System δεν υπάρχει! Δυστυχώς βέβαια, αλλά δεν υπάρχει...apositive είπε:Contra στο Master SystemΘυμάμαι πολλές φορές το pad να εκσφενδονίζεται προς την ανυποψίαστη telefunken tv μου!
A1200 είπε:nemesis
Παιχνίδι που σε στελνει στο ψυχιατρειο,πρεπει να εχεις μεταπτυχιακό στα video games,να μπορουν τα ματια σου να κηνουντε ανεξαρτητα σαν του χαμελεοντα και τα δαχτυλα σου να μπορουν να προσομιωσουν τα συμπτοματα του παρκινσον
Mαζί σας και εγώ - σίγουρα είναι πανδύσκολο (χαρακτηριστικό γνώρισμα των περισσότερων shmups), αν και κάποτε ο Aeon μου είχε πεί ότι το έχει τελειώσει χωρίς cheats στην έκδοση του C64, η οποία είναι εξίσου ζόρικη με την αυθεντική - αν θυμάμαι καλά !!spyros_s είπε:το νεμεσις μονο με cheats και no collision
kajwbtfe είπε:Τα περισσοτερα..Να λεγαμε καλυτερα τα παιχνιδια που τελειωσαμε,θα ηταν πιο ευκολο.Βασικα σχεδον ολα τα παιχνιδια που κανει review ο Alucard![]()
Λες;vagosgta3 είπε:Μεχρι στιγμης ειμαστε δυο απο του Αμιγκοβιους στο Retromaniax που δεν τελειωσαν το It came from the Desert να δεις που θα ειμαστε και οι μοναδικοι![]()
Όντως! Έχω φτιάξει ένα playlist από μουσική της AMIGA που ακούω κατά καιρούς και το συγκεκριμένο είναι μέσα σε αυτό.vagosgta3 είπε:Παντως το Utopia εχει φοβερη εισαγωγικη μουσικη.