Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μάλλον γεμίζει το M-16, δένει την θήκη με το μαχαίρι στο πόδι τουWally είπε:που ειναι ο Pooky οταν τον χρειαζομαι?![]()
![]()
![]()
total respectΟ καθηγητης Πανεπιστημιου ειναι ο μονος εργαζομενος που οταν κανει απεργια πληρωνεται κανονικα,που δικαιουται καθε εξαμηνο καινουργιο εξοπλισμο (PC για το γιοκα του δηλαδη),γυρναει ολο το κοσμο τζαμπα (και καλα "συνεδρια"), δεν κανει τη δουλεια του αλλα βαζει τα γλυφτρονια του να παραδιδουν-διορθωνουν κτλ και δεν παιρνει ποτε καποια θεση στα προβληματα της κοινωνιας που μπορει να αγριεψουν τους "γνωστους-αγνωστους" και μπορει να του στοιχισει γρατζουνια στο αυτοκινητο του....
Να σου πω αετέ τι θα φας σήμερα; Γιατί το ψυγείο είναι άδειο, το χρηματιστήριο δεν τραβάει και σε λίγο τα χρήματα με την αναβάθμιση θα είναι xrhmata = xrhmata - kostosPCpooky είπε:Καλύτερα να ζήσεις μια μέρα σαν αετός και να πετάς στον ουρανό, παρά 100 χρόνια σαν τυφλοπόντικας και να σέρνεσαι κάτω από τη γη.
Wally είπε:Ειναι επισης αξιοπεριεργο που τα 3/4 των Ελληνων πτυχιουχων εχουν Master.
Θα ήθελα να σημειώσω εδώ πως δε σπουδάζει κανείς μόνο για να βρει μια "καλή" δουλειά, για να έχει λεφτά κλπ, αλλά για να ανοίξουν τα μάτια και το πνεύμα του, να αντιλαμβάνεται ορισμένα πράγματα και να προοδεύει σαν άνθρωπος.pooky είπε:Άλλωστε για ποιό λόγο να διαβάσουν και να πάνε πανεπιστήμιο; Για να μπούνε και αυτά σε ουρά για το ταμείο ανεργίας αλλά και για να γίνουν και αυτά υποψήφια προς ξεζουμισμα από το κάθε αφεντικό; ΠΟΤΕ.
Παιδιά πρέπει να καταλάβουμε κάτι.. το Δημόσιο είμαστε ΟΛΟΙ εμείς και τα τρισέγγονά μας μαζί, που θα το πληρώνουμε συνέχειαΚαι μιας και λεμε για πληροφορικαριους.Μπορεις να μου πεις ΕΝΑ μεγαλο μηχανογραφικο εργο που ανελαβε εξ'ολοκληρου μια αμιγως Δημοσια εταιρεια???
Επειδη εχω μπλεχτει με αυτα και ξερω οτι δινονται σε ιδιωτικες εταιρειες ειναι ασφαλες να υποθεσω οτι οι δημοσιοι πληροφορικαριοι ξυνονται?(αθελα τους αφου δεν υπαρχει κατι να κανουν...)
Υποθετικό ήταν το ποσοστο !shock είπε:10%? Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Και αυτό είναι το λίγο;
και καταλήγει στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών που εξυπηρετούν τους πελάτες τους..Wally είπε:Η σαπιλα ξεκινα απο τα Πανεπιστημια...
να το νοικοκυρέψει;! αυτοί το συντηρούν και υπάρχει συγκεκριμένη στόχευση.. ο λαός μένει εγκλωβισμένος έχοντας την ανάγκη τους (των πολιτικών τους γραφείων) κι αυτοί είναι εναλλάξ πάντοτε στην εξουσία..fgbrain είπε:Καμία κυβέρνηση -το πιστεύω πλέον ακράδαντα-![]()
ΔΕΝ πρόκειται να το νοικοκυρέψει. Έχουν 'δεχτεί' και καλά ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!! Και καταφεύγουν στο ξεπούλημα σιγά σιγά...
φταίνε εκείνοι οι σχολικοί Άτλαντες της Ελλάδος όπου στο γεωγραφικό τοπίο υπήρχαν διάσπαρτες εικονίτσες τι παράγει η κάθε περιοχή.. αχ! μια απάτη κι αυτά κι ο Άι Βασίλης..exetlaios είπε:Θυμάμαι ότι όταν ήμουν μικρός, μου είχε δημιουργηθεi μια συγκεκριμένη πεποίθηση για τη χώρα μας.
Πίστευα ότι ναι μεν δεν τα πάμε καλά σε επίπεδο τεχνολογίας, βιομηχανίας κλπ,
αλλά τουλάχιστον σε ότι αφορούσε γεωργία, αγροτιά κλπ,
είμασταν παράδεισος !
Νόμιζα ότι η χώρα μας βγάζει τα καλύτερα φρούτα, όσπρια, ξηρούς καρπούς, λαχανικά κλπ, και μάλιστα σε τρελές ποσότητες.
Είχα την εντύπωση ότι κάναμε εξαγωγές παντού και ότι ήταν περιζήτητα.
Μεγαλώνοντας φυσικά, αυτή η πεποίθησή μου κλονίστηκε.
Άκουσέ με: να κάνεις!pooky είπε:Τουλάχιστον τα δικά μου παιδιά, ΑΝ ΠΟΤΕ αποκτήσω που κατά πάσα πιθανότητα δεν το βλέπω, αν τα δω με βιβλίο στο χέρι θα τους τα κόψω τα χεράκια. Θα τους δώσω κονσόλες, πισιά, φορητές παιχνιδομηχανές και θα τους πω "παίχτε όσο θέλετε" μη τα δω να διαβάζουν θα τα πνίξω.