Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν ξέρω αν τα "χώνει" η VW , αλλά οι τούρμπο κινητήρες του group , κάνουν όλους τους κινητήρες των ανταγωνιστών να δείχνουν ... ρετρό , τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω ...spyros_s είπε:Θέλετε να μιλήσουμε για τα αυτοκινητιστικά περιοδικά και το πως πλασάρουν εταιρείες που τα χώνουν σαν λόγου χάρη την vw;
είσαι σίγουρος γιατί εγώ νομίζω ο CPC έκανε 120,000.Karnov είπε:Σχετικά με τις τιμές , ο C64 με drive 5 1/4 και έγχρωμο μόνιτορ , πρέπει να έπαιζει γύρω στις 170.000δρχ - 180.000 δρχ το 1986 , όταν ο 6128 έκανε 100.000δρχ έγχρωμος (και 75 ή 80.000 δρχ πράσινος).
Είμαι 100000% απολύτως σίγουρος.Shinobi είπε:είσαι σίγουρος γιατί εγώ νομίζω ο CPC έκανε 120,000.κι έτσι να είναι ότι πληρώσεις παίρνεις.
billy είπε:η ιστορία γράφτηκε, και μηχανάκια όπως ο BBC (και ακόμα περισσότερο ο ανεκδιήγητος ο Quite Late) έφαγαν την σκόνη του cpc με το κιλό.
πάλι λάθος κάνεις...τα προβλήματα που έχουν παρουσιάσει είναι πολλά και αυτός ήταν ο λόγος της κατάργησης των διπλότουρμπων tsi 170-140 με αντικατάσταση τους από τον 160 και μονότουρμπο 122. Σε λίγο καιρό θα μας αφήνει και ο διπλότουρμπος 160 αφού θ' αντικατασταθεί απο τον μονότουρμπο 1.8 160. Βέβαια σε σένα θα πούνε ότι το έκαναν για περιβαλλοντικους λόγους...ότι εκαναν κάποτε με την σειρά g για τους γνώστες!Karnov είπε:Δεν ξέρω αν τα "χώνει" η VW , αλλά οι τούρμπο κινητήρες του group , κάνουν όλους τους κινητήρες των ανταγωνιστών να δείχνουν ... ρετρό , τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω ...
Έχω προσωπική άποψη , από ένα Skoda Octavia 5 facelift 1.8 tfsi 200ps.spyros_s είπε:πάλι λάθος κάνεις...τα προβλήματα που έχουν παρουσιάσει είναι πολλά
Σαφώς πολλά games στον C64 , ήταν καλύτερα από τις αντίστοιχες εκδόσεις του cpc.spyros_s είπε:Δεν είναι έτσι...ακόμα και στα παιχνίδια συχνά είχε καλύτερα από τα δικά μας cpc! Δείτε λόγου χαρη το robocop! Μακράν καλύτερο στο c64. Δείτε τα operation wolf & dragon ninja! Καλύτερα χαλαρά στο cpc! Μάλλον όλα ήταν θέμα διάθεσης των προγραμματιστών! Νομίζω ότι δεν έχει νόημα η κόντρα διότι τα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα! Πάντως η ιστορία επαναλήφθηκε λίγα χρόνια μετά που κάποιοι έπαιρναν st επειδή δεν είχαν τα χρήματα να πάρουν αμίγκα!
Εμ γιαυτό έπαιρνες disk drive και Fastload ή Final Cartridge.Karnov είπε:Σαφώς πολλά games στον C64 , ήταν καλύτερα από τις αντίστοιχες εκδόσεις του cpc.Ειδικά όταν οι εκδόσεις του cpc ήταν spectrum ports ...
Οι χρόνοι φορτώματος όμως ;
Τους θυμάσαι;
Στον C64 περίμεναν κανά τεταρτάκι την κασέτα ...
Σχετικά με τον C128D , υπήρχαν λίγες disk version στην Ελλάδα . Οπότε και να μπορούσε να τον αγοράσει κάποιος , έπρεπε να πάρει ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ , για να έχει πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών για κόμοντορ , οπότε +15.000δρχ το κασετόφωνο +++ η οθόνη ...spyros_s είπε:Έψαξα τα σκαναρισμένα πίξελ μου και είδα ότι ένας πράσινος cpc 6128 έκανε 80000 δραχμές το 1986! Ενδεικτικά ένας απλός c128d ξεπερνούσε τις 140000 δίχως μόνιτορ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά που τα όποια specs δεν την δικαιολογούσαν...κακά τα ψέμματα! Προσωπικά ακόμα και με την σημερινή οικονομική άνεση πάλι την ίδια επιλογή θα έκανα στα 8μπιτ! CPC 6128!![]()
(karnov είχα και σπέκτρουμ 48αρι από τα τέλη του 1983...ξέρω τι εννοείς και φυσικά συμφωνώ)
Ο C64 με το κασετόφωνο της commodore , έκανε 60.000δρχ το 1986.Shinobi είπε:μπορούσες να αγοράσεις ένα C64+κασετόφωνο για 40-45 χιλ.
Εσύ δεν παλεύεσαι ρε αρχηγέ !!!!!!Leon είπε:Τώρα για το monitor...Βρε μερικοί δεν παλεύεστε!Εκτός του ότι το έγχρωμο του CPC δεν αντεχόταν με τίποτα, που είναι το κακό να το συνδέσεις στην τηλεόραση άμα δεν είχες λεφτά να πάρεις monitor;