Χα... Βρήκα το thread που ήθελα για να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί εδώ και μια δεκαπενταετία!!!
Το φθινόπωρο του 1993, μαθητούδι της Α' Γυμνασίου τότε, είχα πάρει μέρος με το σχολείο μου σε ένα τηλεπαιχνίδι της κρατικής τηλεόρασης... Τον τίτλο δεν τον θυμάμαι 100%, αλλά νομίζω πως ήταν
"Το ξέρεις; Απάντησε!" ή κάπως έτσι... Παρουσιαστής ήταν ο -άγνωστος, τότε- ηθοποιός
Κρατερός Κατσούλης και λάμβαναν μέρος σχολεία.
Για κάποιον λόγο η υπεύθυνη καθηγήτρια είχε επιλέξει και εμένα στους 4-5 μαθητές που θα έπαιρναν μέρος και κατάφερα να συγκεντρώσω με τις σωστές απαντήσεις τους περισσότερους πόντους του σχολείου μας, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε. Μάλιστα χαρακτηριστικά κατά το κανάλι κέρδισα ο ίδιος βιβλιοθήκες, κρεβάτια, στερεοφωνικά και κάτι άλλα δώρα αν δεν με απατά η μνήμη μου... (προφανώς όλα αυτά τα είδα μόνο σε φωτογραφίες... ίσως να είχε κάποιο κέρδος το σχολείο, αλλά δεν το έμαθα ποτέ...)
Το πρόβλημα είναι πως ουδέποτε μπόρεσα να με... παρακολουθήσω! Αν και η εκπομπή προβλήθηκε το επόμενο καλοκαίρι νομίζω, δεν πέτυχα το εν λόγω επεισόδιο, οπότε αν το έχει πάρει κανενός το μάτι...
//Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά πάντως, είναι πως στον συμπαίκτη μου είχαν βάλει ένα κασόνι πίσω από το βάθρο για να μη φαίνεται τρία κεφάλια πιο κοντός από μένα...
//Ok, το βρήκα στο
retroDB!!! Παραδόξως τον θυμόμουν ακριβώς τον τίτλο...