Ώρα λοιπόν για τα αποκαλυπτήρια της πολύ ανανενωμένης PCοσυλλογής μου !
Για αρχή έβγαλα μια photo με όλα τα κουτιά από original PC games :
Kαι στη συνέχεια επιμέρους photos αυτών:
Από αυτά πολύ πρόσφατα αποκτήματα είναι τα 11th Hour,Under a killing moon,7th Guest,Ripper,Pandora Directive,Riddle of Master Lu,
Επίσης πρόσφατα όμως είναι και τα Black Dahlia,Gabriel Knight 3,X-files,Blade Runner,Tex Murphy Overseer,Under a killing moon-Pandora Directive Double edition,The longest Journey,Quake III
Τα πιο παλιά -στην κατοχή μου- κομμάτια από αυτά είναι τα Phantasmagoria I & II,Curse of Monkey Island,Grim Fandango και τα μη-adventures Commandos και F1 Racing...
Tα υπόλοιπα αποκτήθηκαν ενδιάμεσα κατά καιρούς....
Πάμε να δούμε και τις κασετίνες των CD....
Όλες μαζί..
Και επιμέρους....
(κακή photo αυτή,πρέπει να την ξαναβγάλω...)
Κόλλησα δίπλα στις κασετίνες και τα original games σε DVD-cases,όπως βλέπετε...
Όπως φαίνεται εδώ στην 2η φωτό,το 11th Hour το έχω και στην αγγλική αλλά και στην αμερικάνικη έκδοση,ενώ προσέξτε στην 4η φωτό το σπανιότατο Harvester,του οποίου έχω μόνο την κασετίνα....
Σε DVD-cases είναι τα The Dig,Sam and Max hit the road,Full Throttle,Grim Fandango,Escape from Monkey Island,Gabriel Knight 3 και Crysis special edition.Το τελευταίο ήταν δώρο γενεθλίων,τα παιχνίδια της Lucasarts είχαν κυκλοφορήσει σε ενιαίο πακέτο (τα 4 πρώτα για την ακρίβεια),το οποίο αγόρασα αμέσως μόλις βγήκε,ενώ το Escape from Monkey Island το "τσίμπησα" προσφάτως.To Gabriel Knight 3 το είχα πετύχει παλιά σε εξαιρετική τιμή και το πήρα επίσης,άνευ δεύτερης σκέψης...
Όπως βλέπετε λοιπόν,πλέον τα Gabriel Knight 3 και Grim Fandango υπάρχουν διπλά,ενώ κάτω κάτω (και στην τελευταία photo φαίνεται ασφαλώς καλύτερα) είναι ανοιγμένη η πολύ όμορφη κασετίνα του Ripper (από την αμερικάνικη έκδοση είναι αυτή).Κοιτάξτε images που έχουν βάλει οι τύποι πάνω στα CD's.Εκπληκτικά απλά....
Τα X-files και Black Dahlia δυστυχώς δεν έχουν κασετίνα από τις εταιρείες,αλλά δίνονται τα CD's τους μέσα στα κουτιά σε διάφανες slim θήκες ξεχωριστά το καθένα (μα τι ξενέρωμα ! ),ενώ δυστυχώς η έκδοση του Under a killing moon που πήρα,δεν έχει την τετραπλή κασετίνα,αλλά δύο double CD-cases χωρίς εξώφυλλο.Anyway,τι να κάνουμε...
Αυτά εν ολίγοις για τώρα,δεν έβγαλα photos και τα games που έχω σε DVD-cases από περιοδικά (PC Master δηλαδή στην ουσία..),μια και δεν είναι αυτό που λέμε "100% αυθεντικά"....
Είναι αρκετούτσικα πάντως κι αυτά ομολογουμένως...
Και η συλλογή αυτή θα εμπλουτιστεί με τον καιρό ασφαλώς !
Σημαντικότατο ρόλο στο φτιάξιμο της μέχρι τώρα συλλογής μου έχουν παίξει από εδώ μέσα -και θέλω να τους ευχαριστήσω-,ο Rygar,o teflon και o Maddog,σε διαφορετικές περιπτώσεις και περιόδους ο καθένας...
Mάγκες,να είστε καλά !