Έχοντας δεχτεί τα αιχμηρά βέλη του Maddog για την ημερήσια αργοπορία μου στο ανέβασμα των photos
,σας παραθέτω λοιπόν τώρα τα νέα μου αποκτήματα:
Πρώτα μια pic με όλα τα κουτάτα games:
και επιμέρους,πιο κοντινές pics:
και τα jewel-cases τους,μαζί με τα άλλα 3 non-boxed games,την τριλογία Alone in the dark,τα οποία βρήκα σ' αυτή τη μορφή...
Όχι,το Gabriel Knight
ΔΕΝ είναι 2 CD's,απλά το κάτω το έχω κρατήσει,για να θυμάμαι την ταλαιπωρία που έφαγα για να το ξαναβρώ,μια και στην πρώτη απόπειρα αγοράς (τότε που το πήρα μαζί με το κουτί του) την πάτησα,καθώς το CD ήταν άσχημα χαρακωμένο !
Επιμέρους pics:
Όπως βλέπετε λοιπόν,μπήκαν στη συλλογή κάποια ακόμη games,10 στον αριθμό,μερικά εξ' αυτών δυσεύρετα,με κυριότερο όλων ασφαλώς,την CD limited-edition των Prince of Persia 1 & 2 !Πραγματικά το χάρηκα πολύ που κατάφερα να την αποκτήσω τη συγκεκριμμένη !
Eπιτέλους προστέθηκαν και τα Monkey Island 1 & 2 στη συλλογή μου,έστω και σε white label έκδοση,ενώ το Gabriel Knight 1 είχε γίνει πλέον προσωπικό το θέμα να το ξαναβρώ και να το έχω ολοκληρωμένο (κουτί+CD άνευ προβλήματος),όπως κι έγινε...
Επίσης,η τριλογία Alone in the dark,έστω και χωρίς κουτιά,ήταν μία θετικότατη προσθήκη στα original games μου (και βέβαια εννοείται ότι τα επόμενα δύο τερατουργήματα που δυστυχώς φέρουν το όνομα της σειράς δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να τα αποκτήσω),όπως ασφαλώς και το
καλύτερο FPS όλων των εποχών,το Doom 2,μαζί με τα έξτρα επεισόδια,Final Doom και Ultimate Doom..
(Τα δύο τελευταία και το Monkey Island White Label pack τα πήρα από το παλιό,και πολύ γνωστό στους εξίσου "παλιούς" εδώ μέσα,μέλος μας,τον xalia,μετά από ένα καφεδάκι που ήπιαμε στο Νέο Ηράκλειο...)
Για το Painkiller pack δε θα πω πολλά,ένα μικρό box είναι,με αναδιπλούμενο σκληρό εξώφυλλο,αλλά με μία κάκιστη δυστυχώς θήκη εσωτερικά,με κάθε ένα από τα 6 CD's σε άσπρο,χάρτινο case.Απαράδεκτο για original συσκευσία,αλλά anyway,δεν το μετάνιωσα που το πήρα,απλώς περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.
Σίγουρα τα δύο παιχνίδια είναι
ΠΟΛΥ καλύτερα από τη συσκευσία που τα συνοδεύει...
Αυτά τα νέα αποκτήματα λοιπόν,με μόλις ( ; ) 5 στα 10 να είναι adventures αυτή τη φορά,με αποτέλεσμα να προστίθεται έτσι ποικιλία στη συλλογή,όπως σωστά υπογράμμισε κι ο billy...!