Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Νομίζω όχι ακόμα. Αλλά υπάρχει αρχείο να κατεβάσεις στο ink που έδωσα.Ειναι στα Nightly?
και σε αυτα τα δυο cores εδωσα μεσα στο Launchbox μια extra command line (--appendconfig retroarch-gl-override.cfg)video_driver = "gl"
Για καποιο ΗΛΙΘΙΟ λογο, ενω του λεω ξεκινα με OpenGL, το RetroArch μαλλον πρωτα ξεκιναει το περιβαλλον (που ειναι σε Vulkan) και μετα παει να εφαρμοσει το appendconfig και να τρεξει σε OpenGL!!![libretro ERROR] mupen64plus: libretro frontend doesn't have OpenGL support
Εγώ να ρωτήσω κάτι, για ποιο λόγο θες να χρησιμοποιείς και GL και Vulkan σε κάθε core? Αν κατάλαβα καλά αυτό θες να κάνεις?Αυτο το καταλαβα. Αυτο που θελω να καταλαβω ειναι αν μπορω να ανοιξω και slang και glsl προφιλ για καθε core/platform και να μπορω απο καπου οταν αλλαζω σε GL να δειχνω στους glsl και οταν ειμαι σε Vulkan στα slang. Με αλλα λογια να χρειαζεται να αλλαξω τα 2 βασικα .ini (ενα σετ για GL και ενα για Vulkan) και αντι ολου του φακελου των shaders, να αλλαξω ενα αρχειο σε καθε φακελο που να δειχνει στο σωστο σετ shaders files.
Ωραία, χαίρομαι που λύθηκε το θέμα που είχες.Ο 1@Imgema[/USER] μου εδω σε την ιδεα των 2 RetroArch, μια Vulkan και μια OpenGL για Mupen και Reicast/Redream
Λατρεψα ακομα περισσοτερο το Launchbox οπου ειναι εξαιρετικα ευελικτο και μου επετρεψε να βαλω τη δευτερη RetroArch (και οσες αλλες ηθελα)
Παιζω μια χαρα.
Μαζί σου, και εγώ δεν μπορώ να παιδεύω ένα σύστημα για ημέρες, μέχρι να παίξει ένα παιχνίδι που το απλό mame το τρέχει κατευθείαν. Πάντως τους θαυμάζω για την επιμονή τους.Eγω αυτο που εχω καταλαβει διαβαζοντας αυτο το θεμα ειναι πως με ολα αυτα που ασχολειστε και με χιλιες δυο ρυθμισεις και cores και πως τα λενε ολα αυτα τελως παντων το μονο που κανετε ειναι να παιδευεστε με ρυθμισεις κατα 80 με 90% και ενα 10 με 20% το πολυ παιζετε παιχνιδια.