Δεν ξερω αν σκουριασα και εχω ξεχασει πραματα. Γενικως στο RetroArch ειχα εδω και χρονια λυμενα ολα τα θεματα οποτε ειχα πολυ καιρο να χρειαστει να πεσω στα βαθια.
Εχω λοιπον ενα RecalBox πανω σε ενα Pi. Ο Stormwatch μου ετοιμασε εναν ανταπτορα ωστε να χρησιμοποιω τα μαμα Saturn χειρηστηρια διοτι οι σκανδαλες στα RetroBit διαλυονται.
Το δοκιμασα, ολα ωραια και καλα. Τις προαλες εκατσα να στησω ενα configuration για εξακουμπο Megadrive για αρχη και μετα θα πηγαινα και στο Saturn.
Δεν εβλεπε τα Z και C (κλασσικο θεμα) οποτε μπαινω μεσα στο RetroArch και κανω τις ρυθμισεις στο γενικο input configuration και μετα στο Controllers του Core. (τα επισυναπτω)
Για να δοκιμαζω τις αλλαγες ειχα φορτωσει την Megadrive εκδοση του 240p Suite και στα Hardware Tests ειχα φορτωμενο το Controller Test.
Τα φτιαχνω ολα πενα, σωζω το Configuration, γυρναω πισω στο Recalbox και ξαναφορτωνω το 240p Suite και τα C και Z ειναι νεκρα
Κανω ξανα το ιδιο και σωζω και το mapping στο Content Directory.
Ξανα φορτωμα, ξανα C και Z ειναι νεκρα.
Κανω τα ιδια, mapping στο Core, τα ιδια.
Καπου χανω κατι.
Στο Input Configuration κανω map τα L,R,L2,R2
Στο Controllers->Core παω στα Ν/Α (not available) και βαζω τα C και Ζ που αντιστοιχουν σε 4 και 1 αντιστοιχα
Τι κανω νουμπικο λαθος κανω?
Προβολή συνημμένου 296710Προβολή συνημμένου 296712