bambinella 100 είπε:
Στο ενεργητικο της
Λουιζας Μητσακου προσθεστε παρακαλω και την εμφανιση της στη σειρα Τα παλιοπαιδα τ' ατιθασα.Την ειδα προσφατα στο επεισοδιο Ο κυριος Υφηγητης, στο ρολο της υπηρετριας της Αννας Κυριακου.
Δημιούργησα το
λήμμα με τους δύο ηθοποιούς που αναφέρεις, μιας και δεν υπήρχε καθόλου το επεισόδιο αυτό πέρα απ' την λίστα επεισοδίων στο κεντρικό λήμμα. Εάν γνωρίζεις και άλλους συντελεστές, πες μου να τους περάσω! Σ' ευχαριστώ Βιβή!
Κατερίνα τα έχω υπόψιν τα παραπάνω και σ' ευχαριστώ κι εσένα! Απλώς δεν προλαβαίνω γιατί αυτόν τον καιρό έχω πάθει ζημιές τόσο σε 3 μηχανήματα δικά μας, όσο και σε τριών φίλων και είμαι συνέχεια στην τσίτα... Έχω πάθει κάποιες μεγάλες ζημιές σε εξωτερικούς και εσωτερικούς δίσκους τους τελευταίους μήνες, με την τελευταία να είναι και η πιο δυνατή όπου από 3 Tb εξωτερικό σκληρό έχασα περίπου 2.200 Gb με υλικό που μάζευα 15+ χρόνια και που είχα μεταφέρει συγκεντρώνοντάς τα στον δίσκο αυτόν... Οι προηγούμενες ζημιές που είχα πάθε ήταν 1.4 Tb, 400 Gb, 270 Gb, 150 Gb και τώρα έχω αυτό... Με τα υπόλοιπα μηχανήματα που έχουν χαλάσει και με "τρέχουν" πολύ καιρό τώρα (μέσα σ' άλλα μηχάνημα των δικών μου, του αδερφού μου & τριών φίλων) και το υλικό που συγκεντρώνω με το αρχείο μου να χρειάζεται διαρκώς ενημέρωση και διορθώσεις, αντιλαμβάνεστε πως δεν προλαβαίνω να δουλέψω στη βάση όσο θα ήθελα.
Θα βρω χρόνο να ασχοληθώ για να μη μου παραπονιέστε, όπως φαντάζομαι πως θα κάνουν και όλα τα παιδιά που τροφοδοτούν! Προχωρήστε με ότι σημείωση θέλετε και αργά ή γρήγορα θα γίνει! Μην ξεχνάτε ότι ο ίδιος έχω πιάσει και posts σε διάφορα threads με παρατηρήσεις για διορθώσεις/ελλείψεις της βάσης πριν την "εποχή μου", να απαντήσω με παράθεση ότι έχουν προχωρήσει και σε ποιο στάδιο βρίσκονται. Προσπαθώ να μην αφήσω κανέναν αναπάντητο ή παραπονεμένο, ακόμη κι αν είχε κάνει την παρατήρησή του χρόνια πίσω και δεν παρακολουθεί πλέον το εκάστοτε νήμα. Δε μου αρέσουν οι εκκρεμότητες. Γνωρίζετε πολύ καλά πως ήμαστε πολύ ελάχιστα άτομα με αρκετές άλλες προσωπικές ασχολίες ο κάθε ένας από εμάς και δεν είναι δυνατόν να προλαβαίνουμε οτιδήποτε νέο προκύπτει άμεσα, ούτε πάντοτε τη διάθεση, μετά από μια κοπιαστική μέρα, να το φτιάξουμε ντε καλά εκείνη τη στιγμή που θα το δούμε. Δε σημαίνει ότι το παρατάμε, όμως. Προσωπικά, όταν διορθώνω κάτι το αναφέρω σε όλους με παράθεση, επομένως έρχεται ενημέρωση στο e-mail σας και αν κάπου "κουτουλήσω" με βοηθάτε αργότερα στο τι θεωρείτε πως χρειάζεται ν' αλλάξει. Και προχωράμε σιγά σιγά... Δύο άτομα το παλεύουν περισσότερο τους τελευταίους μήνες. Ο Νάσος να επικεντρώνεται στις νέες παραγωγές και να 'χει βαλθεί να μην αφήσει καμία απ' έξω και ο Βερνάρδος σε εκκρεμότητες από παλιές. Βοηθάνε και τα υπόλοιπα παιδιά βέβαια (Lass, Lolisman, Daredevil, Rakeesh, Tsalk κ.α.), δεν το συζητάμε, απλώς οι δύο προαναφερθέντες έχουν γκαζώσει άσχημα τους τελευταίους μήνες! Υπομονή και όλα θα γίνουν... Αναφέρετε ότι θέλετε εν τω μεταξύ. Δεν πάνε πουθενά, εδώ θα είναι και θα τα δούμε!