Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Και σε οσα εγραψα εδω και δεκαπεντε μερες στο ποστ 807 γιατι δεν ενημερωθηκε ακομα; Επιλεκτικα ενημερωνεται;tsalk είπε:Μόλις ενημερώθηκε η retrodb
Οχι ολη η πλοκη. Ειναι λαθος τα σημεια οπου ο Μπαρκουλης αναφερεται παντρεμενος και αργοτερα διαζευγμενος.tsalk είπε:Δηλαδή είναι λάθος όλη η πλοκή της ταινίας?
Να το ''τακτοποιήσουμε'' και αυτό Βιβή.
Δημιούργησα το λήμμα με τους δύο ηθοποιούς που αναφέρεις, μιας και δεν υπήρχε καθόλου το επεισόδιο αυτό πέρα απ' την λίστα επεισοδίων στο κεντρικό λήμμα. Εάν γνωρίζεις και άλλους συντελεστές, πες μου να τους περάσω! Σ' ευχαριστώ Βιβή!bambinella 100 είπε:Στο ενεργητικο της Λουιζας Μητσακου προσθεστε παρακαλω και την εμφανιση της στη σειρα Τα παλιοπαιδα τ' ατιθασα.Την ειδα προσφατα στο επεισοδιο Ο κυριος Υφηγητης, στο ρολο της υπηρετριας της Αννας Κυριακου.
Kι εγω ενα - ενα τα ανακαλυπτω, Κωστα. Οτιδηποτε αλλο υποπεσει στην αντιληψη μου, θα σας ενημερωσω αμεσως.Mandrake είπε:Δημιούργησα το λήμμα με τους δύο ηθοποιούς που αναφέρεις, μιας και δεν υπήρχε καθόλου το επεισόδιο αυτό πέρα απ' την λίστα επεισοδίων στο κεντρικό λήμμα. Εάν γνωρίζεις και άλλους συντελεστές, πες μου να τους περάσω! Σ' ευχαριστώ Βιβή!
Έτοιμο - σε ευχαριστούμε για την επισήμανση bambinella 100bambinella 100 είπε:Στο επεισοδιο Ιστορια με προικα απο τη σειρα Τα παλιοπαιδα τ' ατιθασα, προσθεστε και το ονομα της Μιρκας Καλατζοπουλου στο ρολο της Φροσως. Αν και κραταει ρολο - κλειδι, ολως περιεργως δεν αναφερεται στους τιτλους.