RetroDB: Διορθώσεις και Προσθήκες σε λήμματα

Έτοιμα και σ' ευχαριστώ!
 
Mandrake είπε:
Έτοιμα και σ' ευχαριστώ!
καλησπερα στην ομαδα ,,πιστευω οτι εκτος του οτι αυτη η ταινια ηταν απο τις κορυφαιες 80ς ,εννοω το ''αγρια νιατα"'.του νικου φωσκολου --στο ρολο του λευτερη ο γιαννης αλεξανδριδης ----δεν ξαναπαιξε ουτε φαινεται πουθενα αλλου -κατοπιν --...εδω εχει γινει μεγαλο λαθος σε πολλα ρετρο σαιτ και τοποθετουνε καποιον αλλον βεβαια το πραγμα τελειως αταιριαστο ...


αλεξανδριδης.jpg

σε πολλα σαιτ το λαθος αυτο το ψαχνα εδω και πολλυ καιρο αλλα δεν εχει διορθωθει πουθενα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Περάστηκε και σ' ευχαριστώ!
 
Δεν κατάλαβα φίλε μου το λάθος ποιο είναι (προφανώς επειδή δε μας το λες). Ότι δεν υποδύεται τον "Λευτέρη" στα "Άγρια Νειάτα"; Ότι δεν έχει παίξει σε παραγωγές μετά απ' αυτή την ταινία; Επειδή και στην RetroDB φαίνεται πως έχει παίξει στο "Σερίφης Ο Μηχανοφάγος" ('83) όπως και στη βιντεοταινία "Μια Στο Καρφί Και Μια Στο Πέταλο" ('87). Στην φωτογραφία που μας δείχνεις, φαίνεται να έχει εμφανιστεί και στην ταινία "Οι Πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες" ('84) (δεν γνωρίζω την παραγωγή αυτή, βέβαια). Δεν ισχύουν οι εμφανίσεις αυτές; Ποιο λάθος είναι αυτό στο οποίο αναφέρεσαι;
 
τη φωτογραφια δε θα την προσθεσεις ως "αποδεικτικο στοιχειο" της συμμετοχης της ηθοποιου;
 
Αυτά τα αναλαμβάνει ο Νάσος, συνήθως. Αν και, όπως το θέτεις, δε χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν (είδα ο ίδιος τη φωτογραφία κι αυτό φτάνει), θα την περάσω αφού έκανες τον κόπο με το capture! :)
 
Στο λημμα να προστεθει μια απ τις φωτογραφιες της ηθοποιου

ne2.JPG (η πιο προσφατη φωτογραφια/στιγμιοτυπο)

και οι συμμετοχες της στις σειρες

"Το νησι" υποδυοταν το ρολο της Σοφιας στην εφηβεια,ηταν η κορη της Αννας Πετρακη(Ευγενια Δημητροπουλου)

"Ονειρο ηταν"(σειρα που ξεκινησε να προβαλλεται αυτη τη σεζον απ το ΜΕΓΚΑ Κυπρου)

nefeli kouri-to nisi.jpg
 
Μπήκε η πρώτη φωτογραφία της Νεφέλης Κουρή από τη σειρά "Το νησί" και οι συμμετοχές της.

Δημιουργήθηκε και η σελίδα της νέας σειρά "Όνειρο ήταν" (2013) του Mega Κύπρου, με τις λίγες πληροφορίες που βρήκα.

Τέλος διαχωρίστηκε η νέα σειρά από τη σειρά "Όνειρο ήταν" (2003) της ΝΕΤ.
 
Επανάληψη του "Σοφία Ορθή" στον ΑΝΤ1 Ελλάδας.

Από τις 25/11, στις 3:30 π.μ.
 
Έτοιμο, ενώ πρόσθεσα ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου, διάρκεια και κάποια άλλα στοιχεία που έλειπαν. Εάν γνωρίζετε ότι σε κάποια επανάληψη τα επεισόδια προβάλλονται δύο-δύο, τρία-τρία κτλ., κρατάμε τέτοιο στοιχείο στη βάση, οπότε καλό είναι να το λέτε. :) Σ' ευχαριστώ!
 
Mandrake είπε:
Έτοιμο, ενώ πρόσθεσα ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου, διάρκεια και κάποια άλλα στοιχεία που έλειπαν. Εάν γνωρίζετε ότι σε κάποια επανάληψη τα επεισόδια προβάλλονται δύο-δύο, τρία-τρία κτλ., κρατάμε τέτοιο στοιχείο στη βάση, οπότε καλό είναι να το λέτε. :) Σ' ευχαριστώ!
Χθες έδειξε τα 2 πρώτα επεισόδια μαζί. Απόψε έδειξε μόνο 1.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στη retrodb αναφέρονται ως συμμετέχουσες στη σειρά 'Δις Μαδιάμ' η Γεωργία Τσαγκαράκη (Κατερίνα) και η Γιούλη Τσαγκαράκη.

Στην πραγματικότητα συμμετέχει μόνο η Γιούλη Τσαγκαράκη (ως Κατερίνα)

dismadiam.jpg
 
Για κοιτάξτε κι αυτό.

Σε 2-3 επεισόδια της σειράς Για την Άννα συμμετέχει η ηθοποιός Τζούλια Μιχαλοπούλου (με κόκκινο στην retrodb).

Μπορείτε για παράδειγμα να την δείτε στο 12ο επεισόδιο της σειράς (στο webtv του antenna δείτε τα λεπτά 34.50-35.50)

Εδώ 2 φωτογραφίες της από την σειρά. giatinanna-2.jpgΤην έχω ταυτοποιήσει 100% γιατί στα λίγα επεισόδια που αναφέρεται το όνομα 'Τζούλια Μιχαλοπούλου' εμφανιζεται η συγκεκριμένη ηθοποιός (ενώ έχω ταυτοποιήσει όλους τους άλλους ηθοποιούς.

Έχω την υποψία ότι η 'Τζούλια Μιχαλοπούλου' είναι η Ιουλία Καλογρίδη (Ιουλία-Τζούλια, το ίδιο όνομα)

Φωτογραφίες της Ιουλίας Καλογρίδη : imbaalembe4be7ee4e24a77.jpg

giatinanna-1.jpg

xmuczkiezz4f9e789baea35.jpg
 
Χθες ξεκίνησε η σειρά "Νταντά Για Όλες Τις Δουλειές" από τον ANT1 Ελλάδας. Προβλήθηκαν τα 2 πρώτα επεισόδια.
 
SORRY ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ λοιπον παλι απο την αρχη ΚΑΙ οι δυο εικονες μας δειχνουνε δυο τυπους με ΙΔΙΟ ονοματεπωνυμο τον νεαρο απο την ωραια ταινια αγρια νειατα του 82 περιπου και τον χωροφυλακα με ιδιο ονοματεπωνυμο (η σκηνη ειναι απο την επισης ωραια ταινια ο δασκαλακος ηταν λεβεντια με τον κωστα βουτσα (1971)κλπ που εχουνε ιδιο ονοματεπωνυμο ..Γιαννης Αλεξανδριδης ....στην φωτο λεει οτι εγενηθη το 33 προφανως αυτος ο υποδυομενος τον χωροφυλακα στην ταινια του 71 περιπου με τον βουτσα που κανε τον δασκαλο αφου λοιπον ειναι μεσηλιξ περιπου δεν δυναται να επαιξε και τον νεαρο στα αγρια νιατα που ητο ερωτευμενος με την τετα κωνσταντα αδερφη του σηφη του μποξερ κλπ (διονυσης ξανθος) αν εχετε δει και τις δυο ταινιες δεν πιστευω να απορουσατε ..τωρα οι παρουσιες με σεριφη καρφι πεταλο ολυμπαικοι αγωνες ειναι αλλη ιστορια και αλλη παραγραφοσ και θελει περαιτερω ψαξιμο ως γνωστο ειναι και αγνωστες στο ευρυ κοινο και μαλλον καθολου στο ιντερνετ καπου καταχωρημενες για ασφαλεστερα συμπερασματα
 
Η παράσταση "Δαίμονες (2013)" ανέβηκε σε 2 "σεζόν":

Α': 22 Μαρτίου 2013 (πρόβα τζενεράλε) [23 Μαρτίου πρεμιέρα για το κοινό, 27 Μαρτίου, η επίσημη πρεμιέρα] έως 2 Ιουνίου 2013.

Β': 9 Οκτωβρίου 2013 (2η πρεμιέρα για το κοινό) έως 23 Οκτωβρίου 2013. (σ.σ. Οι παραστάσεις του 2ου ανεβάσματος χαρακτηρίστηκαν από το επίσημο δελτίο τύπου ως "συλλεκτικές παραστάσεις".

Επίσης στο Trivia μπορεί να προστεθεί η κυκλοφορία της παράστασης (2 CD + 2 DVD) από γνωστό περιοδικό. (α' τεύχος: 15/11, β' τεύχος: 22/11)
 
Μετά την επισήμανση Gifra διορθώθηκε η Γιούλη Τσαγκαράκη στο ρόλο της Κατερίνας στη σειρά "Δις Μαδιάμ".

Ο Thanasi7 είχε κάθε δίκιο να επιμένει ότι ο Γιάννης Αλεξανδρίδης στο "Άγρια νειάτα" είναι άλλος ηθοποιός.

http://retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82_%28II%29

Δημιουργήθηκε σελίδα για τον "Γιάννη Αλεξανδρίδη (II) ο οποίος όπου συμμετέχει έχει σχεδόν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αντίθεση με τον Γιάννη Αλεξανδρίδη, όπου σχεδόν παντού είχε βοηθητικό ρόλο, κυρίως αστυνομικού, σε ταινίες των '60ς και αρχών '70ς
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επανάληψη το 2013 της σειράς Βαθύ Κόκκινο από τον Star Ελλάδας.
 
Πίσω
Μπλουζα