RetroDB: Διορθώσεις και Προσθήκες σε λήμματα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Shock
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πολλά ευχαριστώ! :)

Απάντησα στο mail & περιμένω την απάντησή του.

Θα ενημερώσω σχετικά! ;)

κατι με μπερδεψε:

η σειρα "Οι δικηγοροι της Αθηνας" ανεβηκε στο επισημο καναλι του STAR το 2012 και στην περιγραφη αναφερει οτι η πρωτη μεταδοση του 1ου επεισοδιου εγινε στις 11/10/1995

oidikigtisathinas.JPG

στη retrodb ομως γραφει αλλη ημερομηνια : 7/10/1994

τι απ τα δυο ισχυει;

Mandrake δυστυχώς δεν θυμάμαι την αναλογία των επεισοδίων για όλες τις σειρές...

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τα επεισόδια της σειράς "Νταντά Για Όλες Τις Δουλειές" προβάλλονταν κάθε Παρασκ./Σάββατο ανά δυο. Το ίδιο είχε συμβεί και με την σειρά "Πάτερ Ημών".

Με μια μικρή επιφύλαξη αυτά. Μπορεί να έπαιζαν και την Κυριακή 2 επεισόδια.

Όσον αφορά τους Δαίμονες (2013) κυκλοφόρησαν με τον Τηλεθεατή.

Προσθέτω το πολύ χρήσιμο post του φίλου johnmar94 κι εδώ:

johnmar94 είπε:
Μιας και ολοκληρώθηκε η επανάληψη της σειράς από το Mega Κύπρου, θα καταγράψω τις έκτακτες συμμετοχές ηθοποιών στη σειρά
1. Σχέσεις στοργής Αλέξανδρος Αντωνόπουλος (Πέτρος), Βάνα Μπαρλή (καθαρίστρια κινηματογράφου)

2. Ωραία, νέα και... ατυχής Γιάννης Μπέζος και Μάρκος Λεζές (Ανέστης), Βίκυ Κρουσάρη (Ξύστρα), Κατερίνα Ηλιάδη (Μακιγιέζ Σάντυ) και η μικρή Μαριαλένα Τσόλκα (Ανθούλα Βιργινία, κόρη Αννούλας

3. Του αγοριού απέναντι (Μήτσος-παπαγάλος ο Λάμπρος Τσάγκας)

4. Χατζηπέτρου και υιός (Α' μέρος) Τίμος Περλέγκας και Πέτρος Φιλιππίδης

5. Χατζηπέτρου και υιός (Β' μέρος) Τίμος Περλέγκας και Πέτρος Φιλιππίδης

6. Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου Θόδωρος Δημήτριεφ (Γενικός Δ/ντης), Ανδρέας Βλαχοκυριάκος (Ντίνος, υπεύθυνος εκδήλωσης), Λίτσα Γκούμα (σύζυγος γενικού δ/ντη. Παραθέτω και φωτογραφία της εμφάνισής της Προβολή συνημμένου 94201)

7. "Η Ελίζα και... οι άλλοι: Πάρτυ γενεθλίων (Α' μέρος)" Λιάνα Παρούση (Ναταλία, ηθοποιός και φίλη Γιώργου), Σπύρος Δρόσος (Νίκος, γυμναστής), Άβα Γαλανοπούλου (Τατιάνα, γυμνάστρια)

8. "Η Ελίζα και... οι άλλοι: Πάρτυ γενεθλίων (Β' μέρος)" Λιάνα Παρούση (Ναταλία, ηθοποιός και φίλη Γιώργου), Σπύρος Δρόσος (Νίκος, γυμναστής), Άβα Γαλανοπούλου (Τατιάνα, γυμνάστρια), Μάνος Τσότρας (αστυνόμος

9. "Η Ελίζα και... οι άλλοι: Μπλε ποδιές" Αντώνης Καφετζόπουλος (Γκρέγκορυ, καθηγητής Αγγλικών), Θόδωρος Ρωμανίδης (Λεωνίδας)

10. "Η Ελίζα και... οι άλλοι: Ώρες αγωνίας" Τάσος Προύσαλης (Χλέμπουρας/Ανεμογκάστρης/Αγκοπιάν/Αστραπόγιαννος/Κυριάκος/"Λουκία")

11. "Η Ελίζα και... οι άλλοι: Τα ξένα χέρια... είναι μαχαίρια Χορογραφία: Φωκάς Ευαγγελινός

12. "Η Ελίζα και... οι άλλοι: Ολέθρια σχέση" Θάνος Καληώρας (Κωστής Ζαλέπας), Τώνης Γιακωβάκης (Δελινικόπουλος) και Μίνα Χειμωνά (Μαρλέν Ζαλέπα))

13. "Η Ελίζα και... οι άλλοι: Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας" guest star: Νίκος Βερλέκης (Σαμπατίνο)

14. Ο φίλος μου ο Στράτος. Στον ρόλο του Στράτου ο Σταμάτης Γαρδέλης, όπως φαίνεται στο recap Προβολή συνημμένου 94202Προβολή συνημμένου 94203

15. "Η Ελίζα και... οι άλλοι: Ωραίε μου κύριε" (Χριστουγεννιάτικο, εορταστικό επεισόδιο) Γιώργος Βασιλείου (Φώτης Μούκανος), Μπέτυ Μοσχονά (Φανή, μητέρα Φώτη), Τέτη Σχοινάκη (Χαρούλα), Γιώργος Κυριακίδης (Μπάμπης, σύζυγος Αννούλας), Κωνσταντίνος Παπαθανασίου (σερβιτόρος)

16. "Η Ελίζα και... οι άλλοι: Το γυμνό και χάριν έχει" (Πρωτοχρονιάτικο, εορταστικό επεισόδιο) Σπύρος Καλογήρου (προύχοντας). Εμφανίζονται επίσης: Νίκος Διαμανταρίδης (παρουσιαστής) Προβολή συνημμένου 94204 και Φίλιππος Σαπουντζάκης (δ/ντης προγράμματος Mega) Προβολή συνημμένου 94205

17. Έγκλημα... στο Ακρόπολις Εξπρές (Α' μέρος) Ντενίζ Μπαλτσαβιά (κυρά-Λάμπραινα), Αίας Μανθόπουλος (ελεγκτής), Γιάννης Φύριος (γέρος), Μιχάλης Γούναρης (γύφτος) και Άβα Γαλανοπούλου (Αυγερινή)

18. Έγκλημα... στο Ακρόπολις Εξπρές (Β' μέρος) Ντενίζ Μπαλτσαβιά (κυρά-Λάμπραινα), Αίας Μανθόπουλος (ελεγκτής), Γιάννης Φύριος, Μιχάλης Γούναρης (γύφτος) και Άβα Γαλανοπούλου (Αυγερινή)

19. Νύχτα είναι... θα περάσει Νεφέλη Ορφανού (αδερφή Πελαγία, νονά Ελίζας), Δήμος Μυλωνάς (Σπύρος), Ελένη Καψάσκη (μητέρα Σπύρου), Κώστας Τζουβάρας (Λουκάς) και Τάκης Βλαστός (αρχιφύλακας))

20. Ήρθες και θα φύγεις Αλεξάνδρα Παυλίδου (Έλενα)

21. Η κυρία διευθυντής Μάνος Μελετίου (Νίκος Μαυρομάτης) και Βάσω Καρακίτσου (Μαρία Μαυρομάτη)

22. Όλα για τον ΓιώργοΓιώργος Πολυχρονίου (Γιώργος Πολυχρονίου)

23. Μάνα κουράγιο Γιάννης Φύριος (Θρασύβουλος)

24. Η εξαφάνιση της γηραιάς κυρίας (Α' μέρος) Νίκος Λυκομήτρος (αστυνόμος Λέκκας) και Μάνος Τσότρας (Μανώλης)

25. Η εξαφάνιση της γηραιάς κυρίας (Β' μέρος) Νίκος Λυκομήτρος (αστυνόμος Λέκκας), Μάγδα Τσαγγάνη (Τζωρτζίνα), Μάνος Τσότρας (Μανώλης) και Πένυ Σταθάκη (Μαντόνα, πόρνη)

26. Γάμος αλά Γαλλικά Νίκος Γαλανός (Αλέξης Παπαδόπουλος, πρώην σύζυγος Ελίζας, υπεύθυνος υπηρεσίας Αλλοδαπών), Ελευθερία Σπανού (Γαλανού, υπάλληλος υπηρεσίας Αλλοδαπών), Κωνσταντίνος Παπαθανασίου (Ζεράρ Κλωντ) και Μπάμπης Κλαλιώτης (μάστορας)

27. Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά. Σε μεγαλύτερο ρόλο ο Νίκος Γαλανός, όπως φαίνεται στο recap Προβολή συνημμένου 94206Προβολή συνημμένου 94207

28. Έρωτας δίχως αύριο Γιώργος Κοτανίδης (Παύλος Ζάρπας, γιατρός, αδερφός Ζωζώς), Άβα Γαλανοπούλου (Ζωζώ) και Μάνος Τσότρας (Μενέλαος, αδερφός Ζωζώς))

29. Κορίτσια ο Κούρκουλος Τάκης Χρυσικάκος (Τάκης Χρυσικάκος), Άβα Γαλανοπούλου (Ζωζώ), Μάνος Τσότρας (Μενέλαος, αδερφός Ζωζώς) και Δημήτρης Μενούνος)

30. Να ζει κανείς ή να συζεί Άβα Γαλανοπούλου (Ζωζώ) και Μάνος Τσότρας (Μενέλαος, αδερφός Ζωζώς)

31. Η ζωή μου με τον Άκη Σταύρος Ντογιάκος (Άκης) Προβολή συνημμένου 94208Προβολή συνημμένου 94209, Ελένη Τζάρου, Βασίλης Ρίσβας Προβολή συνημμένου 94210 και Άβα Γαλανοπούλου (Ζωζώ), Μάνος Τσότρας (Μενέλαος)

32. Πίτσες κατ' οίκον Άβα Γαλανοπούλου (Ζωζώ), Μάνος Τσότρας (Μενέλαος), Δημήτρης Μενούνος (πιτσαδόρος), Γιώργος Κυριακίδης (Μπάμπης, σύζυγος Αννούλας), Κώστας Τζουβάρας (Λουκάς, σύζυγος Λουκίας)

33. Το πένθος ταιριάζει στις Χάριτες (Από αυτό το επεισόδιο οι Ά. Γαλανοπούλου και Μ. Τσότρας εμφανίζονται ως πρωταγωνιστές στους τίτλους αρχής). ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Κική Πέρση (Ευανθία), Θωμάς Μανέτας (γιατρός) και με αλφαβητική σειρά οι: Μίνα Αδαμάκη (Ειρήνη), Νένα Μεντή (Μαρία), Άννα Παναγιωτοπούλου (Όλγα), Μιχάλης Ρέππας (Ανδρέας)

34. Κανείς δεν είναι τέλειος Κωνσταντίνος Τζούμας (Ζαχαρίας/Ζαχαρούλα), Ισίδωρος Σταμούλης (Χρήστος, φίλος Ζαχαρούλας) και η Ελένη Καψάσκη (μητέρα Χρήστου).

35. Τα κόκκινα Φανάρια Χάρης Εμμανουήλ (αστυνομικός του Τμήματος Ηθών), Πένυ Σταθάκη (Ανναμπέλα, πρώην Μαντόνα. Ο ίδιος ρόλος από το 25ο επεισόδιο) και ο Νίκος Δαδινόπουλος (Mr. Antoine Carras, Αιγύπτιος επενδυτής)

36. Η Ελίζα στο ναυτικό (Στο επεισόδιο αυτό πρωταγωνιστούν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Μάρθα Βούρτση. Έκτακτη συμμετοχή: Νίκος Καραγιώργης (Νικόλας, υποπλοίαρχος), Κώστας Παπαχρήστος (καπετάνιος), Θανάσης Παγώνας (λαθρεπιβάτης 1), Πάνος Μποτίνης (καπετάνιος του πλοίου "Δελφίνι"), Κώστας Μακέδος (Αρμένιος λαθρεπιβάτης 2), Θανάσης Λιάμης (μεθυσμένος στο λιμάνι) Προβολή συνημμένου 94212 και οι: Νίκος Διαμανταρίδης (παρουσιαστής) , Φίλιππος Σαπουντζάκης (Ρεπόρτερ)

37. Ημέρες τηλεόρασης (Δεν υπάρχει έκτακτη συμμετοχή)

Η Γιάνκα Αβαγιαννού (Φωφώ) εμφανίζεται μέχρι και το 27ο επεισόδιο.

Εδώ το 2λεπτο recap (Οι καλύτερες στιγμές όλων των επεισοδίων), όπως προβλήθηκε στο τελευταίο επεισόδιοhttp://www.youtube.com/watch?v=Z9hT7CatEGY

Αφορά τη σειρά "Η Ελίζα και οι άλλοι" :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μολις ειδα οτι υπαρχουν ελαχιστα στοιχεια γι αυτη τη βιντεοταινια , συμπληρωνω με ο,τι υπαρχει στους τιτλους εναρξης:

κινηματογραφικη ενωση Ιωαννης Λεωντσινης ,Χρηστος Γουτης

ηθοποιοι: Καιτη Φινου(στο ρολο της Μαιρης,υπαρχει στη retrodb),Χρηστος Φωτιδης(Δημητρης Φωτιαδης),Κατια Κυβελου,Στελλα Τζεκου,Κωστας Ροσταν(Γερασιμος),Τασος Πολυχρονοπουλος,Βανια Αθανασιαδου,Κωστας Στεφανακης,Γιωργος Παπαθεοδωρου,Βασιλης Φουρτουνης,Φωτης Στασουλακης,Ελενη Κολλα,Τασος Στασουλακης,Ακης Φλωρεντης (στο ρολο του Σωτηρη,υπαρχει στη retrodb),Σπυρος Καλογηρου(Φωτιαδης)

Ο Αλεκος Ζαρταλουδης δεν εμφανιζεται στους τιτλους εχει ομως το ρολο του υπουργου

z.JPG

παιδια: Αλεξης Γουτης,Τασος Μαμαλουκος,Φαιη Πολυμενερη

σκηνοθεσια: Δημητρης Τζελας

σεναριο: Γιωργος Προσηλιωτης

τεχνικη επεξεργασια: ΑΜΑΖΩΝ TV

μουσικη: Φωτης Μητροπουλος

Η Μαιρη εξαιτιας του κοινου μυστικου γυρω απ το θανατο της γιαγιας της αναγκαζεται μετα απο χρονια να παντρευτει το γιο του επιστατη και μοιραζεται την περιουσια της μαζι με το συζυγο(Χρηστος Φωτιδης) και τον πεθερο της(Σπυρος Καλογηρου).Δεν αγαπα το συζυγο της κι ετσι παριστανει την ερωτευμενη στον αφελη εργατη(Ακης Φλωρεντης) προκειμενου να τον πεισει να βγαλει απ τη μεση το συζυγο

Έχω διορθώσει το παραπάνω μου ποστ για τους feeders.

Ευχαριστώ! :)

Παρεπιπτόντως, ευχαριστώ το μέλος Gifra! Επιβεβαιώθηκε όντως η ταυτότητα της ηθοποιού! :flower:

Το λήμμα "Η Ελίζα και... οι άλλοι" εμπλουτίστηκε στη RetroDB με όσα από τα παραπάνω στοιχεία έλειπαν.

Να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο johnmar94 για την πολύτιμη συνεισφορά του :)

katerinak είπε:
κατι με μπερδεψε:η σειρα "Οι δικηγοροι της Αθηνας" ανεβηκε στο επισημο καναλι του STAR το 2012 και στην περιγραφη αναφερει οτι η πρωτη μεταδοση του 1ου επεισοδιου εγινε στις 11/10/1995

Προβολή συνημμένου 94198

στη retrodb ομως γραφει αλλη ημερομηνια : 7/10/1994

τι απ τα δυο ισχυει;
Σύμφωνα με το βιβλίο του Στάθη Βαλούκου, η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται την ημερομηνία που βλέπεις στην RetroDB. Την ημερομηνία την πέρασα στις 27 Αυγούστου 2011 ο ίδιος, από το βιβλίο αυτό. Εάν ο Νάσος (ή όποιος θέλει και μπορεί τέλος πάντων) δε βρει κάτι από αρχείο εφημερίδων, θα αλλάξουμε την ημερομηνία σύμφωνα με την πηγή που παραθέτεις (η οποία είναι από που αν επιτρέπεται; Απ' το youtube; Απλώς να ξέρουμε...). Εάν βρεθεί στα προγράμματα ότι προβάλλονταν από τότε, ενδέχεται να εντόπισαν την έναρξη επανάληψης, ένα χρόνο μετά. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Χρειάζονται τέτοιες παρατηρήσεις γιατί και το βιβλίο του Στάθης Βαλούκου δεν είναι αλάθητο! ;)

Gus είπε:
Mandrake δυστυχώς δεν θυμάμαι την αναλογία των επεισοδίων για όλες τις σειρές...
Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τα επεισόδια της σειράς "Νταντά Για Όλες Τις Δουλειές" προβάλλονταν κάθε Παρασκ./Σάββατο ανά δυο. Το ίδιο είχε συμβεί και με την σειρά "Πάτερ Ημών".

Με μια μικρή επιφύλαξη αυτά. Μπορεί να έπαιζαν και την Κυριακή 2 επεισόδια.

Όσον αφορά τους Δαίμονες (2013) κυκλοφόρησαν με τον Τηλεθεατή.
Σ' ευχαριστώ πολύ Κωστή! Συμπλήρωσα ότι παρέθεσες εδώ! :darkglasses:

Υ.Σ. Άλλαξα το "Η Ελένη Μενεγάκη την επόμενη σαιζόν από τη συμμετοχή της στο "Πάτερ Ημών", κλήθηκε να παρουσιάσει τον "Πρωινό Καφέ"." με "σαιζόν" αντί "χρονιά" που είχε, μιας και στον "Πρωινό Καφέ" ξεκίνησε το '95 και όχι το '96 (σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε για την εκπομπή αυτή). Υποθέτω από Σεπτέμβρη, λοιπόν, με τη νέα τηλεοπτική σαιζόν.

Υ.Σ.2 Στη σειρά "Νταντά Για Όλες Τις Δουλειές" πρόσθεσα ημερομηνία τηλεοπτικής πρεμιέρας, διάρκεια επεισοδίου και ημέρα προβολής, που έλειπαν.

Mandrake είπε:
Σύμφωνα με το βιβλίο του Στάθη Βαλούκου, η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται την ημερομηνία που βλέπεις στην RetroDB. Την ημερομηνία την πέρασα στις 27 Αυγούστου 2011 ο ίδιος, από το βιβλίο αυτό. Εάν ο Νάσος (ή όποιος θέλει και μπορεί τέλος πάντων) δε βρει κάτι από αρχείο εφημερίδων, θα αλλάξουμε την ημερομηνία σύμφωνα με την πηγή που παραθέτεις (η οποία είναι από που αν επιτρέπεται; Απ' το youtube; Απλώς να ξέρουμε...). Εάν βρεθεί στα προγράμματα ότι προβάλλονταν από τότε, ενδέχεται να εντόπισαν την έναρξη επανάληψης, ένα χρόνο μετά. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Χρειάζονται τέτοιες παρατηρήσεις γιατί και το βιβλίο του Στάθης Βαλούκου δεν είναι αλάθητο! ;)
Mandrake η ημερομηνια που βρηκα ειναι απ το επισημο καναλι του STAR στο youtube

Επισης συμπληρωσα εδω οσα στοιχεια ελειπαν απ το λημμα της βιντεοταινιας "οταν ξεσπασε η θυελλα"

katerinak είπε:
Μολις ειδα οτι υπαρχουν ελαχιστα στοιχεια γι αυτη τη βιντεοταινια , συμπληρωνω με ο,τι υπαρχει στους τιτλους εναρξης:κινηματογραφικη ενωση Ιωαννης Λεωντσινης ,Χρηστος Γουτης

ηθοποιοι: Καιτη Φινου(στο ρολο της Μαιρης,υπαρχει στη retrodb),Χρηστος Φωτιδης(Δημητρης Φωτιαδης),Κατια Κυβελου,Στελλα Τζεκου,Κωστας Ροσταν(Γερασιμος),Τασος Πολυχρονοπουλος,Βανια Αθανασιαδου,Κωστας Στεφανακης,Γιωργος Παπαθεοδωρου,Βασιλης Φουρτουνης,Φωτης Στασουλακης,Ελενη Κολλα,Τασος Στασουλακης,Ακης Φλωρεντης (στο ρολο του Σωτηρη,υπαρχει στη retrodb),Σπυρος Καλογηρου(Φωτιαδης)

Ο Αλεκος Ζαρταλουδης δεν εμφανιζεται στους τιτλους εχει ομως το ρολο του υπουργου

Προβολή συνημμένου 94221

παιδια: Αλεξης Γουτης,Τασος Μαμαλουκος,Φαιη Πολυμενερη

σκηνοθεσια: Δημητρης Τζελας

σεναριο: Γιωργος Προσηλιωτης

τεχνικη επεξεργασια: ΑΜΑΖΩΝ TV

μουσικη: Φωτης Μητροπουλος

Η Μαιρη εξαιτιας του κοινου μυστικου γυρω απ το θανατο της γιαγιας της αναγκαζεται μετα απο χρονια να παντρευτει το γιο του επιστατη και μοιραζεται την περιουσια της μαζι με το συζυγο(Χρηστος Φωτιδης) και τον πεθερο της(Σπυρος Καλογηρου).Δεν αγαπα το συζυγο της κι ετσι παριστανει την ερωτευμενη στον αφελη εργατη(Ακης Φλωρεντης) προκειμενου να τον πεισει να βγαλει απ τη μεση το συζυγο
Έτοιμα και σ' ευχαριστούμε!

D@redevil είπε:
Για τους έμπειρους feeders, ένα πολύ εξαιρετικό θέμα με πολλές πληροφορίες, δια χειρός Tonytony! :)
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?27183
Έφτιαξα λίστες επεισοδίων και πέρασα καλεσμένους, αλλά έβαλα διαφορετική αρίθμηση γιατί οι εορταστικές εκπομπές είναι έκτακτες, έχουν δικό τους τίτλο (η μία τουλάχιστον, απ' ότι φαίνεται) και προβλήθηκαν διαφορετική ημέρα. Θα πρέπει να ανοίξουμε ξεχωριστά λήμματα για κάθε μία απ' αυτές. Θα δούμε πως θα γίνει. Επομένως οι καλεσμένοι των δύο αυτών εκπομπών δεν υπάρχουν στα ονόματα των καλεσμένων παρά μόνο ως πληροφορία στα λήμματα. Θα ήθελα να μας πει ο Αντώνης (έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και μπράβο σου! :) ) τι εννοεί με το "βίντεο" και αν τις παύλες ("-") τις βάζει επειδή όλοι αυτοί εμφανίζονται σε αυτό το "βίντεο" που αναφέρει. Είναι ζωντανά σε video wall; Είναι μαγνητοσκοπημένοι; Είναι από αρχειακό υλικό; Τον Φρέντυ Γερμανό τον πέρασα από αρχειακό υλικό ότι εμφανίζεται, αλλά δε ξέρω ποιοι άλλοι συμμετείχαν στο στιγμιότυπο. Αν θέλεις, πες μας να τους περάσουμε. Επίσης να μας πεις ποιος είναι αυτός ο "Κώστας Τσάκωνας" που αναφέρεις ως καλεσμένο. Είναι κι άλλα να εκκρεμούν από πλευράς μου, αλλά τουλάχιστον έγινε μια καλή αρχή.

Χαζεύοντας στη retrodb έπεσα πάνω στην ταινία "Δυο μάνες στο σταυρό του πόνου" όπου στην υπόθεση αναφέρεται ότι μια φτωχή κοπέλα αναγκάζεται να δώσει το παιδί της το οποίο ήταν κοριτσάκι.Έχω χρόνια να δω την ταινία αλλά θυμάμαι ότι η κοπέλα (Βαλάκου) ήταν αρκετά πλούσια και το παιδί ήταν αγοράκι. Μάλιστα στους ηθοποιούς αναφέρεται ο Βασίλης Καίλας που μάλλον έπαιζε το γιο σε παιδική ηλικία. Ξέρει κάποιος ακριβώς την υπόθεση? Δυστυχώς δεν έχω την ταινία για να επαληθεύσω όσα θυμάμαι....

katerinak είπε:
Mandrake η ημερομηνια που βρηκα ειναι απ το επισημο καναλι του STAR στο youtube
Επισης συμπληρωσα εδω οσα στοιχεια ελειπαν απ το λημμα της βιντεοταινιας "οταν ξεσπασε η θυελλα"
Επειδή τόσο η ΕΡΤ, όσο και μεγάλα ιδιωτικά κανάλια όπως ο ΑΝΤ1 μας έχουν δείξει στο παρελθόν ότι δεν είχαν σωστή πληροφόρηση για το αρχείο τους, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Η πραγματικότητα βρίσκεται στα προγράμματα τηλεόρασης κι εκεί θα την εντοπίσουμε! Εάν το 1ο επεισόδιο εμφανίζεται αλλά τελικά ακυρώθηκε η σειρά, σίγουρα δε θα υπάρχει το ίδιο λάθος στο 2ο και στο 3ο επεισόδιο. Εάν βρούμε κάτι τέτοιο, τότε όποιοι ασχολήθηκαν να βρουν πότε ξεκίνησε η σειρά (ακούγοντας ένα έτος από συνάδελφο ή ενθυμούμενοι οι ίδιοι στο περίπου) και ανακάλυψαν την έναρξη της επανάληψης, είναι πολύ πιθανό. Έχει ξαναγίνει. Την έχω σε παρακολούθηση τη σελίδα και θα το κοιτάξω! Σ' ευχαριστούμε, πάντως!

Θα μπορούσαν να προστεθούν οι παρακάτω πληροφορίες;

1992: Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας: 2 φορές καλεσμένοι (Η μια εκπομπή αναφέρει ο Antenna ότι προβλήθηκε 30/7/92 και η άλλη 31/8/92 αλλά λίγο δύσκολο μιας και οι δυο τους φορούσαν σακάκια)

1996: Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας στο σπίτι της Άννας.

1996: Άννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς: Πρόβες από το πρόγραμμά τους στο νυχτερινό κέντρο, Χάος

1997: Άννα Βίσση: Παρουσίαση τραγουδιών από τον δίσκο Τραύμα. Guest εμφάνιση ο Νίκος Καρβέλας

1997: Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας: Συνέντευξη και παρουσίαση τραγουδιών στο σπίτι της Άννας Βίσση στην Εκάλη (O Antenna αναφέρει ότι η εκπομπή προβλήθηκε τον Ιούνιο)

23/12/1997: Άννα Βίσση: Πρόβες του προγράμματος της Άννας Βίσση στο νυχτερινό κέντρο Γκάζι. Συμμετέχει ο Στέλιος Διονυσίου

(Όλες οι εκπομπές ήταν ζωντανές)

========

Ένα best of των εκπομπών '95-'96 κυκλοφόρησε με το 16ο τεύχος του περιοδικού My Tv. (φωτογραφία εδώ:

)

Εάν δεν έβαζες το τελευταίο link φίλε μου, κανείς δεν καταλάβαινε ότι αναφέρεσαι στον "Πρωινό Καφέ"... Θα δω πως μπορούν να περαστούν οι πληροφορίες κι αυτές. Έχω κι εγώ κι άλλες πληροφορίες και κάποια στιγμή ξεκίνησα το φιλόδοξο project να προσπαθήσω να καταγράψω κάθε εκπομπή ή τουλάχιστον να εντοπίσω πότε ξεκίνησε και πότε τελείωσε κάθε σαιζόν, αλλά μάλλον είναι "κομματάκι" δύσκολο... Τα έχω πιάσει ανά έτος για την ώρα, λοιπόν, με τον αριθμό ερωτηματικών "?" όπως υπολογίζω στο περίπου αν έχουμε τριψήφιο αριθμό επεισοδίου ή διψήφιο. Ανοιχτά ημερολόγια, υπολογισμοί, άστα... Στην απελπισία μου, να βγάλω μέχρι κι απ' το τι φοράνε οι καλεσμένοι για να δω αν ήταν χειμερινή περίοδο ή θερινή. :) Το παράτησα όταν σταμάτησα για μια περίοδο να ασχολούμαι με τη βάση. Μόλις βρω χρόνο θα τα πιάσω ξανά... Εάν γίνει και το template με τα επεισόδια, πλέον, θα μου είναι πιο εύκολο να το προχωρήσω. Αλλιώς δεν έχει και πολύ νόημα.

Mandrake είπε:
Εάν δεν έβαζες το τελευταίο link φίλε μου, κανείς δεν καταλάβαινε ότι αναφέρεσαι στον "Πρωινό Καφέ"... Θα δω πως μπορούν να περαστούν οι πληροφορίες κι αυτές. Έχω κι εγώ κι άλλες πληροφορίες και κάποια στιγμή ξεκίνησα το φιλόδοξο project να προσπαθήσω να καταγράψω κάθε εκπομπή ή τουλάχιστον να εντοπίσω πότε ξεκίνησε και πότε τελείωσε κάθε σαιζόν, αλλά μάλλον είναι "κομματάκι" δύσκολο... Τα έχω πιάσει ανά έτος για την ώρα, λοιπόν, με τον αριθμό ερωτηματικών "?" όπως υπολογίζω στο περίπου αν έχουμε τριψήφιο αριθμό επεισοδίου ή διψήφιο. Ανοιχτά ημερολόγια, υπολογισμοί, άστα... Στην απελπισία μου, να βγάλω μέχρι κι απ' το τι φοράνε οι καλεσμένοι για να δω αν ήταν χειμερινή περίοδο ή θερινή. :) Το παράτησα όταν σταμάτησα για μια περίοδο να ασχολούμαι με τη βάση. Μόλις βρω χρόνο θα τα πιάσω ξανά... Εάν γίνει και το template με τα επεισόδια, πλέον, θα μου είναι πιο εύκολο να το προχωρήσω. Αλλιώς δεν έχει και πολύ νόημα.
Έκανα ένα edit και καταλάθος έσβησα τον τίτλο :P

Όπως και να 'χει ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

D@redevil είπε:
Προσθέτω το πολύ χρήσιμο post του φίλου johnmar94 κι εδώ:
Αφορά τη σειρά "Η Ελίζα και οι άλλοι" :)
Νομίζω πως έχουν τελειώσει και μ' αυτά ο Βερνάρδος κι ο Νάσος! Ευχαριστούμε!

Mandrake είπε:
Έφτιαξα λίστες επεισοδίων και πέρασα καλεσμένους, αλλά έβαλα διαφορετική αρίθμηση γιατί οι εορταστικές εκπομπές είναι έκτακτες, έχουν δικό τους τίτλο (η μία τουλάχιστον, απ' ότι φαίνεται) και προβλήθηκαν διαφορετική ημέρα. Θα πρέπει να ανοίξουμε ξεχωριστά λήμματα για κάθε μία απ' αυτές. Θα δούμε πως θα γίνει. Επομένως οι καλεσμένοι των δύο αυτών εκπομπών δεν υπάρχουν στα ονόματα των καλεσμένων παρά μόνο ως πληροφορία στα λήμματα. Θα ήθελα να μας πει ο Αντώνης (έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και μπράβο σου! :) ) τι εννοεί με το "βίντεο" και αν τις παύλες ("-") τις βάζει επειδή όλοι αυτοί εμφανίζονται σε αυτό το "βίντεο" που αναφέρει. Είναι ζωντανά σε video wall; Είναι μαγνητοσκοπημένοι; Είναι από αρχειακό υλικό; Τον Φρέντυ Γερμανό τον πέρασα από αρχειακό υλικό ότι εμφανίζεται, αλλά δε ξέρω ποιοι άλλοι συμμετείχαν στο στιγμιότυπο. Αν θέλεις, πες μας να τους περάσουμε. Επίσης να μας πεις ποιος είναι αυτός ο "Κώστας Τσάκωνας" που αναφέρεις ως καλεσμένο. Είναι κι άλλα να εκκρεμούν από πλευράς μου, αλλά τουλάχιστον έγινε μια καλή αρχή.
Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Όταν λέω "βίντεο" σε έναν καλεσμένο εννοώ πως δεν είναι εκεί στο στούντιο αλλά μιλάει μαγνητοσκοπημένα από βίντεο που προβάλλεται στην εκπομπή. Οι παύλες , ακριβώς , είναι όταν είναι παραπάνω από ένας σε βίντεο , να μην αναφέρω κάθε φορά τη λέξη "βίντεο" δίπλα στο όνομά του. Ο Κώστας Τσάκωνας που αναφέρω , δεν είναι ο γνωστός κωμικός αλλά ο άλλος , ο πιο "σοβαρός" να το πω... :)

Πιο σοβαρός απ' τον "δικό μας" Τσάκωνα δεν υπάρχει! Χαχα! Επομένως δεν έχουμε κάτι μαγνητοσκοπημένο! Είναι όλα ζωντανά! Σωστά; Έγινε φίλε μου! Θα διορθώσω όπου χρειάζεται!

Πίσω
Μπλουζα