RetroDB - Πρόοδος εργασιών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Περάστηκαν στην retroDB και οι ελληνικές ταινίες 1906-1956....

Σε όλες έβαλα type=0,μια και δεν είμαι καθόλου καλός γνώστης της κατηγορίας όπου μπαίνει η καθεμία...

Θα συνεχίσω εγώ προς "τα πάνω" (1957,1958 κτλ κτλ...) μια και ο Nάσος πάει αντίθετα (1975,1974 κτλ κτλ...) έως ότου να "βρεθούμε".....

Μπράβο Μάνο. Επιτέλους κάποιος με λυπήθηκε... :cry:

Μην κάνεις όμως λήμματα με ηθοποιούς γιατί πριν ανοίξω λήμμα ηθοποιού διορθώνω αρκετά λάθη (είτε αρχικά είτε καταχώρησης) και κυρίως σε μικρά ονόματα.

Π,χ. Θεόδωρος ή Θόδωρος ή Θοδωρής, Λένα ή Έλενα ή Ελένη

Έτσι μπορεί να βρεθεί ηθοποιός περασμένος σε πολλά λήμματα.

Άντε καλή συνάντηση στα 60ς.

Όχι Νάσο,έχω "αφοσιωθεί" στις ταινίες εγώ,δε μπλέκομαι στα πόδια σου !

Παιδια ειχα χρονο να βαλω φωτο πριν,αλλα πηγα να μπω και...μηπως εχει διαγραφει ο λογαριαμος μου?

Δεν εχουμε διαγραψει κανεναν λογαριασμο.

Μαλλον δεν θυμασαι καλα το συνθηματικο σου? (σου υπενθυμιζω οτι δεν εχει σχεση με το λογαριασμο σου στο RetroManiaX)

Για να το επιβεβαιωσω ειδα το μηνυμα που μου ειχες στειλει με τους κωδικους,αλλα αυτους βαζω και τιποτα...

Περιεργο.Αν μπορεις μου τους στελνεις σε παρακαλω σε PM να δοκιμασω?

Ενταξει,τα καταφερα τελικα. Εβαλα καινουριες φωτο,ενα καινουριο θεατρικο και βρηκα οτι στα Σκονισμενα Συννεφα εχετε βαλει τον Γιωργο Χριστοδουλου αντι του Γιωργη του τραγουδιστη που επαιζε και το διορθωσα

Α επίσης προσοχη η Αλιφερη δεν εχει παιξει στον πρωτο Αγνωστο Πολεμο,οποιος θελει ας το διορθωσει! Εχει παιξει στο ριμεικ για το βιντεο

Επισης η βιντεοταινια ΕΝΟΧΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ του 1986 ειναι στην πραγματικοτητα η κινηματογραφικη ταινια του 1974 Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ!

Η σειρα ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ξεκινησε το 1978 και οχι το 1975.Να τα διορθωνω κατ ευθειαν αυτα ή να σας τα λεω εδω?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnalepou είπε:
Α επίσης προσοχη η Αλιφερη δεν εχει παιξει στον πρωτο Αγνωστο Πολεμο,οποιος θελει ας το διορθωσει! Εχει παιξει στο ριμεικ για το βιντεο
Το διόρθωσα!

johnalepou είπε:
Η σειρα ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ξεκινησε το 1978 και οχι το 1975.Να τα διορθωνω κατ ευθειαν αυτα ή να σας τα λεω εδω?
Το διόρθωσα!

Φίλε johnalepou, μπορείς να κάνεις στη RetroDB κατ' ευθείαν τις διορθώσεις που επισημαίνεις.

Περάστηκαν και οι ταινίες για τις χρονιές 1957-1962....

Πεφτει πολυ δουλεια! Συγχαρητηρια.

Πρεπει με Αντωνη,Τακη να δουμε το welcome screen που εκτος των παραλειψεων(πχ Τηλεπαιχνιδια),θα πρεπει να γινει φιλικοτερο και πιο ευχαριστο

Τα τηλεπαιχνίδια και τα talent show έχουν καταχωρηθεί (122 μέχρι τώρα) αλλά δεν εμφανίζονται ακόμα ενώ έχει δημιουργηθεί η προσωρινή λίστα.

Περάστηκαν και οι ταινίες για τις χρονιές 1963-1968....

Μιας και τα γραφικα ειναι δυσχηστα,να γυρναγαμε την αρχικη οθονη σε text ωστε να μπορουμε να προσθετουμε ευκολα τις νεες κατηγοριες?

Είναι όμορφα όμως τα γραφικά Πάνο...

Το ξερω αλλα τωρα για να μπουν τα Τηλεπαιχνιδια και τα Σοου ειναι μανουρα.

Κατσε να δοκιμασω μηπως βρω κανα εικονιδιο

Με τον Νάσο Κόλια "συναντηθήκαμε" τελικά εν έτει 1974,με άλλα λόγια δηλαδή περάστηκαν στη DB μας και οι ελληνικές ταινίες για τα έτη 1969-1978 που υπολείπονταν και πλέον όλες οι ελληνικές ταινίες (2.752) είναι περασμένες στη βάση...

Νάσο,να είσαι καλά για το ρόλο της σκούπας που έπαιξες σε όσες "απροσεξίες-παραβάσεις" έκανα κατά τη διάρκεια της καταχώρησης των ταινιών,αλλά και για τις οδηγίες-συμβουλές σου !

Φυσικά δε χρειάζεται να μιλήσω και πάλι για τον απίστευτο όγκο και την τρομερή ποιότητα της δουλειάς που κάνεις εκεί μέσα,όποιος μπει έστω και μία φορά στη DB το διαπιστώνει αμέσως !

Θα επανέλθω σύντομα (μετά το #3 τεύχος του Phoenix) για να περάσω type σε όσες επιπλέον ταινίες γνωρίζω...

manos426f είπε:
Με τον Νάσο Κόλια "συναντηθήκαμε" τελικά εν έτει 1974,με άλλα λόγια δηλαδή περάστηκαν στη DB μας και οι ελληνικές ταινίες για τα έτη 1969-1978 που υπολείπονταν και πλέον όλες οι ελληνικές ταινίες (2.752) είναι περασμένες στη βάση...
Μπράβο παιδιά! Συγχαρητήρια για την τεράστια δουλειά που αναλάβατε και φέρατε εις πέρας! Η βάση δηλαδή είναι πλέον πλήρης και από Ελληνικές ταινίες!

manos426f είπε:
Φυσικά δε χρειάζεται να μιλήσω και πάλι για τον απίστευτο όγκο και την τρομερή ποιότητα της δουλειάς που κάνεις εκεί μέσα, όποιος μπει έστω και μία φορά στη DB το διαπιστώνει αμέσως !
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο manos426f.

manos426f είπε:
Θα επανέλθω σύντομα (μετά το #3 τεύχος του Phoenix) για να περάσω type σε όσες επιπλέον ταινίες γνωρίζω...
(άσχετο...: ) τι είναι "type"?

nasos kolias είπε:
Τα τηλεπαιχνίδια και τα talent show έχουν καταχωρηθεί (122 μέχρι τώρα) αλλά δεν εμφανίζονται ακόμα ενώ έχει δημιουργηθεί η προσωρινή λίστα.
@administrators: πού βρισκόμαστε με τα τηλεπαιχνίδια και τα shows? Γιατί φερ' ειπήν, ενώ έχει ανοιχθεί το λήμμα "Τετράγωνα των Αστέρων" και το βλέπουμε στη RetroDB, δεν φαίνεται το παιχνίδι κάτω από τη Μαρία Αλιφέρη?

http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CE%91%CE%BB%CE%B9%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7

Αυτό συμβαίνει σε όλους τους παρουσιαστές και για όλα τα παιχνίδια - στα λήμματα των ηθοποιών βγάζει μόνο σειρές, ταινίες και βιντεοταινίες...

Πίσω
Μπλουζα