RetroManiaX - Νέες δυνατότητες / ενημέρωση

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι τέτοιο:

attachment.php

Αλλά ΟΚ, κι έτσι καλό είναι. ;)

Ωραίο και φορτώνει γρηγορότερα από πριν. Μπράβο για την προσπάθεια!

Ωραιότατο το ασπρο-κόκκινο! :D (και όντως φορτώνει γρηγορότερα)

Κάθε αλλαγή είναι ευπρόσδεκτη, ιδιαίτερα μάλιστα όταν καθιστά το Φόρουμ πιο λειτουργικό. Επιπλέον, όταν κάτι αλλάζει εικόνα αυτομάτως γίνεται λιγότερο βαρετό (βλ. αλλαγή λουκ). Μπράβο σε όλα τα παιδιά.

Ε - ΞΑΙ - ΡΕ - ΤΙ - ΚΟ!!!!!!!

(Τελικά του πάει πολύ το κόκκινο)...

και κάτι ακόμα,σε τι διαφέρουν τα thanks από τα ευχαριστώ και γιατί έχουν διαφορετική αρίθμηση;
Τα thanks ειναι αυτα που εχεις δωσει εσυ - ενω τα ευχαριστω ειναι αυτα που εχεις λαβει απο τους αλλους.

krem13 είπε:
και κάτι ακόμα,σε τι διαφέρουν τα thanks από τα ευχαριστώ και γιατί έχουν διαφορετική αρίθμηση;
Υποψιαζομαι, krem, οτι τα Thanks ειναι αυτα που δωσαμε εμεις στα αλλα μελη κατα καιρους και τα Ευχαριστω, αυτα που λαβαμε.

krem13 είπε:
πολύ ωραία η νέα εμφάνιση! έχω όμως μια απορία,δεν γίνεται πλέον resize της εγγενούς ανάλυσης του φόρουμ; ρωτάω γιατί αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ ένα παλιό laptop με μέγιστη ανάλυση 1024x768 στο οποίο δεν εμφανίζεται ολόκληρο το φόρουμ στη σελίδα (χρειάζεται να μετακινήσω τη κλασική οριζόντια μπάρα για να δω αυτά που κόβονται) ενώ μέχρι τη προηγούμενη έκδοση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...
Και σε εμενα το ιδιο συμβαινει αφου χρησιμοποιω την ιδια αναλυση σε Opera..μηπως μπορει να γινει κατι γι΄αυτο?

Τώρα που γύρισα σπίτι στην ρετρό CRT οθόνη μου των μόλις 1024 pixels πλάτους, διαπίστωσα κι εγώ αυτό που εννοούν τα παιδιά. Καλό θα ήταν αν μπορούσε να διορθωθεί...

Δεν εχω 4:3 αλλα μικρυνα τον Chrome μεχρι να βγαλει οριζοντια scrollbar. Εκανα printscreen ακριβως πριν εμφανιστει το scrollbar και το εντοπισα στα 1032 pixels.

Αρα καπου πρεπει να φαμε καμια δεκαρια pixels. Λογικα θα το ισιωσουμε και συντομα. ;)

Φυσικα για παλαια display mode (640*480 κτλ) καθως και για πιο παλιες πλατφορμες υπαρχει και το Archive look (το link Αρχειο πανω δεξια) ;) και φυσικα το mobile skin αναλογα με τη πλατφορμα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα

ΜΠΡΑΒΟ !!!!

Μπράβο στα παιδιά για το νέο λουκ! Αν και κάθε αλλαγή, στην αρχή σε κάνεις να νιώθεις περίεργα... :)

Πολύ όμορφη και ταυτόχρονα λειτουργική η νέα εμφάνιση του forum μας!! :)

Συγχαρητήρια στην ομάδα των admins που αδιάκοπα βελτιώνει την τεχνική υποδομή του χώρου που όλοι μας αγαπούμε!! :)

EDIT: Τρέχουν "σφαίρα" οι σελίδες του forum!! ΜΠΡΑΒΟ παιδιά!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κοίτα να δεις και εχθές σκεφτόμουν πόσος καιρός πέρασε από το τελευταίο update του Retromaniax και πως ήταν όταν πρωτομπήκα!

Ωραίο το νέο λουκ :P

herco είπε:
Τα thanks ειναι αυτα που εχεις δωσει εσυ - ενω τα ευχαριστω ειναι αυτα που εχεις λαβει απο τους αλλους.
Κάτι είναι χαλασμένο εδώ, εμένα με βγάζει να έχω πάρει 1351 ευχαριστώ. Το 351 το βρίσκω πολύ πιό λογικό νούμερο σε σχέση με αυτό που θυμάμαι να είχα (πολύ πιθανό να ήταν και ακριβώς 351; )

Το 1 σου αναφέρεται στα Blog Entries, άλλωστε είναι και link. Για κάποιο λόγο έχει πάει από πάνω.

Μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο Άλκη, δεν το είχα καν προσέξει ότι είναι link. Πάντως και πάλι θέλει διόρθωση. :)

Shoooooockk!

Συγχαρητήρια και απο εμένα για το νέο look και τη γενικότερη αλλαγή. Είναι απίστευτα όμορφο και μου φαίνεται λίγο πιο αποκρίσιμο.

Φτιάχτηκε. Όχι τόσο όμορφα, αλλά φτιάχτηκε. Όοοταν βρούμε χρόνο θα το βελτιώσουμε

Πίσω
Μπλουζα