Τα thanks ειναι αυτα που εχεις δωσει εσυ - ενω τα ευχαριστω ειναι αυτα που εχεις λαβει απο τους αλλους.και κάτι ακόμα,σε τι διαφέρουν τα thanks από τα ευχαριστώ και γιατί έχουν διαφορετική αρίθμηση;
Υποψιαζομαι, krem, οτι τα Thanks ειναι αυτα που δωσαμε εμεις στα αλλα μελη κατα καιρους και τα Ευχαριστω, αυτα που λαβαμε.krem13 είπε:και κάτι ακόμα,σε τι διαφέρουν τα thanks από τα ευχαριστώ και γιατί έχουν διαφορετική αρίθμηση;
Και σε εμενα το ιδιο συμβαινει αφου χρησιμοποιω την ιδια αναλυση σε Opera..μηπως μπορει να γινει κατι γι΄αυτο?krem13 είπε:πολύ ωραία η νέα εμφάνιση! έχω όμως μια απορία,δεν γίνεται πλέον resize της εγγενούς ανάλυσης του φόρουμ; ρωτάω γιατί αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ ένα παλιό laptop με μέγιστη ανάλυση 1024x768 στο οποίο δεν εμφανίζεται ολόκληρο το φόρουμ στη σελίδα (χρειάζεται να μετακινήσω τη κλασική οριζόντια μπάρα για να δω αυτά που κόβονται) ενώ μέχρι τη προηγούμενη έκδοση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...
Κάτι είναι χαλασμένο εδώ, εμένα με βγάζει να έχω πάρει 1351 ευχαριστώ. Το 351 το βρίσκω πολύ πιό λογικό νούμερο σε σχέση με αυτό που θυμάμαι να είχα (πολύ πιθανό να ήταν και ακριβώς 351; )herco είπε:Τα thanks ειναι αυτα που εχεις δωσει εσυ - ενω τα ευχαριστω ειναι αυτα που εχεις λαβει απο τους αλλους.
Ναι τώρα Shώθηκες....Maddog είπε:Shoooooockk!