S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τρελο-shadowdancer πόσο θα με πορώσεις και πόσο θα με κάψεις ακόμα;

Παρατήρησα ότι η κίνηση στα γραφικά ήταν πολύ ομαλή και το παιχνίδι οπωσδήποτε εξαιρετικά playable. Μακάρι να ξέραμε τι μηχάνημα και ειδικά τι κάρτα γραφικών έχει ο τυπάκος. Αλλά από ότι φαίνεται τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά. Ένα είναι σίγουρο πάντως, από ότι ακούγεται παγκοσμίως: Το παιχνίδι δεν είναι Oblivion στο θέμα των specs και ειδικά στο κεφάλαιο των γραφικών.

Λίγες μέρες μείνανε, θα μάθουμε και από πρώτο χέρι......

Αδέρφια, έχω μια αλλεργία στις μεμονωμένες αναβαθμίσεις. Συνήθως προτιμώ to go all the way. Άσε που θέλω δεύτερο pc για lan καταστάσεις.

Επίσης αν κάτσω να φτιάξω μια λίστα με τα παιχνίδια που δε θα μπορέσω να παίξω όπως θέλω τους επόμενους μήνες ξενερώνω εντελώς…

Btw, είμαι με Athlon 64 3200+, 1GB RAM, 9800 pro

Alucard είπε:
P 4 στα 2,4 GHz,Albatron Ge Force 5500,

768 Μ.B. RAM
Θα συμφωννήσω με τον pooky.Οτιδήπωτε άλλο είναι waste of money.

Μια πνοή φρεσκάδας για να αντέξεις μέχρι την ολική αναβάθμιση,

αλλά και να ισορροπήσεις το σύστημα, που η κάρτα γραφικών είναι

ο αδύνατος κρίκος ,εκτός κι αν παίζεις μόνο adventures & retro παιχνίδια.

Albatron Geforce 6600gt 128mb agp8,καινουργια,τιμη 60€

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=180228&highlight=%2Aagp%2A

Albatron 7600GS AGP MONO 70 EYΡΩ.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=181279

Για δες αν υπάρχουν ακόμα .

Την 5500 μπορείς να την δώσεις για ~20 ,max 25Ε π.χ. στην Emarket e.t.c.

'Ισως βέβαια ειδικά ,το Stalker να επωφελούνταν εξίσου ή και περισσότερο από αναβάθμιση στην μνήμη σε 1Gb μνήμη (512+512) & για Dual Channel Mode (???- αν το υποστηρίζει η mobo).

Omenfoerver ακολούθησε την συμβουλή του SD. Περίμενε, όπως θα κάνουμε και οι περισσότεροι, μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο για να πάρεις ένα νέο μηχάνημα.

Φυσικά τότε δεν θα μιλάς για τίποτε λιγότερο από επεξεργαστή δύο πυρήνων, 4 giga ram, 500άρια μη σου πω και 750άρια HDDs, κάρτα γραφικών DX10 νέας γενιάς και φυσικά το αναμενόμενο ξεκαθαρισμένο τοπίο gaming ως προς τα Vista.

Και όλα αυτά σε τιμή που σήμερα φαντάζει ουτοπία.

Οι Κινέζοι λένε πως όλα τα ωραία έρχονται σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν. Και αν αυτό ισχύει στην κανονική ζωή μία φορά, στον τομέα των υπολογιστών αποτελεί το χρυσό κανόνα!

Φυσικά η Άνοιξη αναμένεται πολύ καυτή. Εκτός από το STALKER δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς έχουμε και το Shivering Isles.

Καρακαήκαμε ρε γμτ!!!!

ΟΚ! ΟΚ!

STALKER FTW!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Shadowdancer σε βαφτίζω με το χρίσμα του...STALKERHander ..... :diablotin:

Έχεις ξεζουμίσει τι δυαδίκτιο στην κυριολεξία... :D

Φιλε Ακμακα,η σταση μου ειναι αυτη ...

Listen. Understand.That Terminator is out there. It can't be reasoned with, it can't be bargained with...it doesn't feel pity or remorse or fear...and it absolutely will not stop.Ever. Until you are dead.

Στα ορια :diablotin:

Ασχετος στον οριζοντα...

Τα αρχικα S.T.A.L.K.E.R. τι σημαινουν..?

Φιλε Grip,αυτο θα το μαθουμε παιζοντας,αυτο ειπαν οι developers

Μα νομίζω 23 είναι η επίσημη κυκλοφορία

16 μερούλες ακόμα μείνανε παιδιά!!!!!!!

Έχεις δίκιο να "εμφανιστεί".

Αλλά θα είναι ένα από τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ παιχνίδια που θα πάρω και αυθεντικά. Αν προλάβω την συλλεκτική έκδοση έχει καλώς, αν όχι βολεύομαι και με την κανονική.

Κι εγώ για την συλλεκτική λέω να παώ...

Στο play.com την έχει ακριβώς ίδια τιμή με την κανονική ;)

Άλλο το πότε θα το πάρουμε και άλλο το πότε θα το παίξουμε :thumb:

(και σιγά μην περιμένω κι άλλο - με έχει φάει η αγωνία ήδη με σας που έχω μπλέξει :biglaugh:)

Ούτε κι εγώ θα περιμένω. Μάλλον στις 16 του μήνα ή και πιό πριν αναμένεται να είναι "διαθέσιμο" τουλάχιστον στους private trackers.

Φυσικά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το αγοράζω αυθεντικό πάραυτα. Κάτι τέτοια παιχνίσια το αξίζουν και με το παραπάνω. Όχι σαν κάτι πατάτες της ΕΑ που δεν αξίζουν ούτε το χρόνο που θα κάνεις να το "αποκτήσεις"..........

pooky είπε:
Φυσικά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το αγοράζω αυθεντικό πάραυτα. Κάτι τέτοια παιχνίσια το αξίζουν και με το παραπάνω. Όχι σαν κάτι πατάτες της ΕΑ που δεν αξίζουν ούτε το χρόνο που θα κάνεις να το "αποκτήσεις"..........
Pooky πέταξες την κόπια του NFS UnderCover Carbon XIIV??? :tease: :biglaugh:

Δηλώνω χαμηλό IQ και δεν το έπιασα. Τι εννοείς να εμφανιστεί; Στα torrent sites????

Στην πυρά αμέσως!!!

Εγω παντως επειδη δεν ειμαι και πολυ PC gamer, θα περιμενω να μου το κανουν "δωρο"

Ρε σεις,στο παλιοPCo μου,που ειναι (πλεον) ενας Northwood P4/512/800,2 GB RAM 3200,Albatron 7600 GS ( :D :D φρεσκια,φρεσκια) θα πηγαινει καθολου η τζαμπα περιμενω εγω και θα μετραω frames ετσι και κανω οτι το τρεχω.....;;;;

Πίσω
Μπλουζα