S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
manos426f είπε:
Ρε σεις,στο παλιοPCo μου,που ειναι (πλεον) ενας Northwood P4/512/800,2 GB RAM 3200,Albatron 7600 GS ( :D :D φρεσκια,φρεσκια) θα πηγαινει καθολου η τζαμπα περιμενω εγω και θα μετραω frames ετσι και κανω οτι το τρεχω.....;;;;
Απο τις μέχρι τώρα προβλέψεις, έχω την αίσθηση οτι θα είσαι μια χαρά ;)

(ελπίζω να μην βγώ ψεύτης, γιατι κι εγώ κάπου σε αυτά τα κυβικά είμαι :biglaugh:)

Φιλε γυμναστηριατορα Μanos,

Recommended: Intel Core 2 Duo E6400 / AMD Athlon 64 X2 4200+, 1GB RAM, DirectX 9.0c compatible 256MB graphics card nVidia GeForce 7900 / ATI Radeon X1900, 4x DVD-ROM, 128kbps Internet connection for multiplayer.

Minimum: Windows XP SP2 / 2000 SP4, Intel Pentium 4 2000 MHz / AMD Athlon XP 2000+, 512MB RAM, 10GB hard disk space, DirectX 8.1 compatible 128MB graphics card nVidia GeForce 3 / ATI Radeon 9200, DirectX 9 compatible soundcard

Νομιζω οτι εισαι ΟΚ!

Παιδια ,εγω θα σεβαστω τον κοπο,αλλα πανω απ'ολα τα απειρα λιτρα βοτκα που καταναλωσαν οι Ουκρανοι developers.Respect. Original και collectors αυστηρα!

Pooky για παρτη σου

http://www.oblivion-lost.de/ger/community/calendars/New-March.jpg

Ωχ, μάλλον τον κλαίγανε τότε ...

Παραθέτω τα minimun specs του Oblivion :

Minimum System Requirements: Windows XP, Windows 2000, Windows XP 64-bit

512MB System RAM

2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor

128MB Direct3D compatible video card

and DirectX 9.0 compatible driver;
... και με τον 3άρη P4, 1GB RAM και την 6600GT είμαι στα 3-5fps (outdoors)...

Μάλλον φωτογραφίες του STALKER θα δούμε... :(

@keeper7k

Δεν νομιζω.Απλα δεν θα το εχεις στο full.Αν κοιταξεις παλιοτερα post,καπου γραφω για τα συστηματα των tester...

Μακάρι , γιατί και το Oblivion στα 1024x768 το παίζω no AA, no AF...

Αλλα πάλι το Oblivion είναι και το πιο κακογραμμένο παιχνίδι όλων των εποχών οπότε αισιοδοξούμε ... ;)

Θα τη πω την αμαρτια μου.Εμενα το Oblivion δεν με τρελανε!

Ενας κοσμος copy paste.Τα ιδια και τα ιδια ,οπου και να πας.Ολα τα δαση-σπιτια-dungeons ηταν ιδια.Το οικοσυστημα... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!Μια ερημος με λιγους ληστες ,κατι χαζοελαφια και μερικους νευρικους λυκους.

Το Stalker απο την αλλη εχει recreation αληθινου μερους.Απο τις αναφορες των ανθρωπων που το εχουν παιξει(βλ. προηγουμενα ποστ previews και reviews),καμια τοποθεσια δεν μοιαζει με την προηγουμενη.Και το βασικοτερο...υπαρχει ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ.Ζωα,μεταλλαγμενοι,ανθρωποι σε εναν χορο (και χωρο) επιβιωσης.Με Α.Ι που σε τρομαζει.Δεν ειναι λιγες οι αναφορες που μιλανε για τρομαγμενα τερατα,που τρεπονται σε φυγη μονο και μονο για να επιστρεψουν με ολη την αγελη.Η' ακομα για πληγωμενους stalkers που αιμοραγουν και τους εχουν παρει στο κυνηγι σκυλια!!!!!!

Τι Oblivion και πρασινα αλογα.Δε λεω το τελειωσα,αλλα δεν μου εκανε εντυπωση!

keeper7k είπε:
Pooky πέταξες την κόπια του NFS UnderCover Carbon XIIV??? :tease: :biglaugh:

Ούτε που σκέφτηκα να χαλάσω bandwidth για το Carbon. Να φανταστείς ότι κοινός μας γνωστός προσφέρθηκε να το πάιξει φούρναρης αλλά λυπήθηκα το καημένο το DVD. Δεν του αξίζει τέτοια μοίρα κακή!!!!!

Τρελογείτονα ευχαριστώ για το ημερολογιάκι.

Περιμένω σαν τρελός την ώρα που θα εγκαταστήσω το παιχνίδι.

Keeper κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά με το μηχανάκι σου. Το μηχάνημα που αγόρασε από μένα ο Shadow το καλοκαιράκι ήταν πάνω κάτω το ίσιο με το δικό σου και με 6600GT 128MB ram. Το παιχνίδι πήγαινε μια χαρά outdoors φυσικά με τους όποιους περιορισμούς.

Συμφωνούμε πάντως ότι το Oblivion ήταν κακογραμμένο. Μπορούσε να έχει γίνει πιό "ελαφρύ" αλλά μάλλον τα συμφέροντα των εταιρειών καρτών γραφικών δεν άφησαν και πολλά περιθώρια!!!!! Αλλά διαφωνώ με όλους σας. Εγώ έλλιωσα και ΛΙΩΝΩ πάνω στο παιχνίδι ακόμα και τώρα. Φυσικά παράλληλα με το STALKER θα παίξω και το Shivering Isles οπότε κλείσαμε για φέτος. Όσο για το Crysis βλέπουμε. Κάτσε να δούμε τι ψάρια θα πιάσει, αλλά όπωε και να το κάνουμε είμαστε καλυμένοι.

Σκέφτομαι μήπως αλλάξω μόνο την κάρτα γραφικών μια και η 8800GS 320άρα έχει 290 ευράκια αυτή τη στιγμή........ 320 mega φτάνουν και περισσεύουν αν παίζεις σε φυσιολογικές αναλύσεις όπως 1280 Χ 1024, μια και η επιπλέον μνήμη χρειάζεται αν πας πάνω από 1600 Χ 1200. Η κάρτα μάλλον θα μείνει και για το επόμενο μηχάνημα οπότε με τσιγκλάει άγρια η σκέψη της αγοράς. Αλλά και πάλι θα δούμε. Κάτσε να πάρουμε τα παιχνίδια στα χέρια μας και βλέπουμε.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο stalker SD2501 ξαναχτυπα την ωρα που κοιμαστε ασφαλεις στα κρεβατακια σας.

Παρτε αρκετο υλικο σε ΝΕΑ βιντεακια

http://www.oblivion-lost.de/index.php?zone=design2&lang=en&page=news&action=news_detail&newsid=2397

και

http://www.oblivion-lost.de/index.php?zone=design2&lang=en&page=news&action=news_detail&newsid=2399

Παιδια ,εχω την εντυπωση οτι πιο ενημερωμενο up to date ελληνικο φορουμ ,για το stalker,δεν υπαρχει

pooky είπε:
Ούτε που σκέφτηκα να χαλάσω bandwidth για το Carbon. Να φανταστείς ότι κοινός μας γνωστός προσφέρθηκε να το πάιξει φούρναρης αλλά λυπήθηκα το καημένο το DVD. Δεν του αξίζει τέτοια μοίρα κακή!!!!!
:worship: :worship: :biglaugh: :biglaugh:

EA FTW!!!

Ορίστε κύριοι τι εστί "καμένος"!!!!!!!!

Γυρίζει από τη δουλειά ξημερώματα πτώμα, και πριν πάει να την πέσει για ΖΖΖΖΖ, τσεκάρει τι παίζεται με το STALKER!!!!!!

Shadowdancer you have my absolute respect!

15 μέρες , 10 ώρες και 46 λεπτά ακόμα...........

Ο χρόνος περνάει γρήγορα, αλλά φαίνεται να κολλάει όταν συμβαίνουν κάποιες από τις παρακάτω καταστάσεις:

1). Να περιμένεις την επίσημη κυκλοφορία του STALKER.

2). Nα περιμένεις τον πιτσαδόρο να σου παραδώσει την γίγας πίστα με απόλα (+ έξτρα) που έχεις παραγγείλει.

3). Να περιμένεις την αιθέρια ύπαρξη να φανεί στο ραντεβού σου κι εσύ να είσαι στημένος με το λουλουδικό στο χέρι.

4). Να περιμένεις την επίσημη κυκλοφορία του STALKER

Και καλά τώρα, δεν ήρθε η πίτσα και κάτι έγινε. Και καλά τώρα δεν φάνηκε η γκόμενα και πόσο λυπηθήκαμε. Μα να αργεί τόοοοοοοοοοοσοοοοοοοο πολύ το παιχνίδι........ Ρε γμτ 15 μέρες μείνανε, θα περάσουν δεν θα περάσουν;;;;;;;

(To 1 και το 4 πάνω από όλα γιατί τα ωραία πράγματα πρέπει να τελειώνουν όσο όμορφα αρχίζουν..... )

https://www.dailymotion.com/embed/video/x1dg1i

Νο comments babies.

Enjoy!!!!!!!!!!!!!

Να πω την αμαρτια μου,τα γαλλικα στο videακι με χαλασαν λιγο...

Game χωρις φυσικο ήχο,ειναι σαν xxx χωρις ηχο....:biglaugh:

Anyway,ας βολευτουμε με οτι εχουμε.... :thumb:

Να πω κι εγώ πώς χαλάστηκα επίσης με τους κάγκουρες που δεν έβγαλαν το σκασμό ούτε δευτερόλεπτο, αλλά το βιντεάκι έλεγε πολλά αν και στην ουσία χωρίς ήχο!

Περιμένουμε λοιπόν, τις εξελίξεις και την έλευση του αριστουργήματος.

(Είμαι, τελικά, ο ορισμός της αντικειμενικότητας!!!!!! )

pooky είπε:
Περιμένουμε λοιπόν, τις εξελίξεις και την έλευση του αριστουργήματος.
(Είμαι, τελικά, ο ορισμός της αντικειμενικότητας!!!!!! )
Ενας λόγος που γράφω σε αυτό το forum είναι επειδή κανείς δεν είναι αντικειμενικός. :thumb:

One track minded FTW!!!! :biglaugh:

FTW!!!!

FTW!!!!

Έτσι! Έτσι!

Πλησιάζουμε να μπει το 14........... Ε ρε κάψιμο........

Η αντικειμενικότητα είναι η αδερφή της διπλοπροσωπείας. Κάτι σαν το λαμόγιο που ορκίζεται στην αμεροληψία του και την τιμιότητά του, έτσι και όποιοι ορκίζονται υπέρ της όποιας "αντικειμενικότητας" είναι για τον π*****.

Λοιπόν Κύριοι, για να τελειώνουμε μα και καλή αναφορικά με τη συζήτηση γύρω από τα specs του παιχνιδιού, στην παρακάτω σελίδα:

http://www.oblivion-lost.de/index.php?zone=design2&lang=en&page=static&static_page=gamefacts

αναφέρονται αναλυτικότατα τα πάντα.

Keeper δώσε προσοχή στα medium detail specs του παιχνιδιού και θα καταλάβεις τι μπορεί να περιμένεις με την κάρτα που διαθέτεις.

Πάντως είναι φοβερή η σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στο STALKER και το Oblivion, αναφορικά με τις απαιτήσεις των δύο παιχνιδιών ώς προς το υποσύστημα γραφικών. Αυτό είναι μεγάλο λάθος κατά τη γνώμη μου, μαι και οι δύο "μηχανές" γραφικών ουδεμία σχέση έχουν, οπότε δεν μπορεί κανείς να κρίνει από το Oblivion τι μπορεί να περιμένει στο STALKER.

Πάντως σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι......... :help: :help:

Καλο το Stalker αλλα οι VistaPCαδες θα εχετε αλλον ενα λογο να χαιροσαστε...

Halo2

Ναι......

Halo2.

Θα το "δοκιμάσουμε". Αλλά γραμικό FPS δεν νομίζω ότι θα μου κάνει άισθηση από εδώ και μπρος. Φυσικά θα το τιμήσουμε και αυτό δεόντως, αλλά............

32" 32" 32" 32" 32" 32" :loco: :banghead: :iconeek: :suspect:

2,666 Επειδή απεχθάνομαι αυτό το νούμερο ποστάρω για να το περάσω!:biglaugh:

Πίσω
Μπλουζα