S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
akmakas είπε:
32" 32" 32" 32" 32" 32" :loco: :banghead: :iconeek: :suspect:

Ναι σιγά!

Ανάλυση 1366Χ76κάτι και δεν συμαζεύεται.

Προτιμώ μια 20άρα LG με ανάλυση 1680 χ 1050...........

Η θερμότητα μόνο και μόνο που μοα 32άρα τηλεόραση βγάζει (μιλάω για TFT) από το πάνελ είναι τόσο μεγάλη που δεν θα σε αφήσει να απολαύσεις πολύωρο gaming. Φυσικά αν την βάλεις μακριά, τότε ποιός ο λόγος; Αγόρασε ένα 360 να παίζεις.

Μην μου πεις για ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια, είναι φριχτά, εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα ποτέ να τα συνηθίσω. Άσε τη φρίκη με την αλλαγή μπαταριών κάθε μια με δυό βδομάδες.......

Το PC είναι για monitor τελεία και παύλα.

Καλά εσύ λέγε ότι θες...Θα σου στείλω μια αξιοπρεπή φωτογραφία από την μελοντική LCD Philips 32" με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ screenshot από το STALKER έτσι.... για να μεγαλώσουν τα ματάκια σου.... :D

Μπα δεν ενδιαφέρομαι. Περισσότερο με νοιάζει η native ανάλυση που θα σηκώσει η οθόνη μου παρά το μέγεθος.

Για παράδειγμα ένα καλό gaming laptop σήμερα κυκλοφορεί με 17άρα οθόνη. Καλά 17 ίντσες θα αναρωτηθεί ο καθένας μας, και σε εξιτάρει κάτι τέτοιο; 17άρα έχει και η θείτσα της γειτονιάς.

Καλά μπορεί να είναι και έτσι, αλλά η θείτσα θα δουλέψει σε 1280 Χ 1024, μια 1337 οθόνη 17 ιντσών όμως λειτουργεί σε 1900 Χ 1200 ανάλυση. Αυτό αυτόματα σημαίνει γραφικά που κόβουν την ανάσα, και μάλιστα την παντελή έλλειψη ανάγκης χρήσης alntialiazing μια και το dot pitch των pixels είναι τόσο μικρό που είναι ουσιαστικά μη μετρήσιμο.

Αντίθετα σε μια 32άρα οθόνη ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ και όχι ένα καλό 30άρι μόνιτορ τύπου Apple cinema display η ανάλυση περιορίζεται σε 1366 Χ 768, κάτι που αυτόματα φανερώνει πώς σε ένα εμβαδό 32 ιντσών τα pixels όχι μόνο είναι ορατά αλλά βγάζουν μάτι, ειδικά αν η θέαση γίνεται από πολύ κοντά. Φυσικά μην ξεχνάμε πώς άλλο οθόνη υπολογιστή και άλλο συσκευή τηλεόρασης. Δεν μπορείς να παίξεις από πολύ κοντά σε συσκευή τηλεόρασης για πολύ ώρα. Τι να το κάνω λοιπόν το αν θα έχω WOW factor και αν θα είναι ψαρωτικό στους τρίτους το μέγεθος, όταν εγώ θα θέλω να λοιώσω 18 ώρες παίζοντας; Για παίξε πάνω από τρίωρο σε τηλεόραση, έστω και TFT και έλα να μου πεις για πότε κάνεις πλούσιο τον οφθαλμίατρο της γειτονιάς σου.

Φυσικά όλα είναι υποκειμενικά, αλλά αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, όλοι θα αγόραζαν μια 32άρα συσκευή τηλεόρασης, θα την κότσαραν στον υπολογιστή τους και τέλος. Αλλά η ιστορία και τα γεγονότα δείχνουν πώς μάλλον τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Φυσικά Akmakako αν κάτι τέτοιο λειτουργεί για σένα και είσαι ικανοποιημένος πάω πάσο. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ανάμεσα σε μια 32άρα 1366 Χ768 και μια 15άρα με ανάλυση 1600 Χ 1200 (υπάρχουν αλλά είναι αδύνατο να βρεθούν πιά) προτιμώ την 15άρα. Είμαι υπέρ της ανάλυσης και κατά του μεγέθους.

Άλλωστε αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε μια 17άρα TFT και μια 19άρα (που και οι δύο λειτουργούν σε 1280 Χ 1024) αβλεπί διαλέγω την 17άρα. Όπως και ποτέ δεν θα διάλεγα 20άρα οθόνη με 1440 Χ 400 ανάλυση. Οτιδήποτε κάτω από 1600 Χ 1200 ή 1680 Χ 1050 (widescreen) σε 20άρι μέγεθος, το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο.

Ωραια τα 1600*1050 αλλα τι παιχνιδι θα παιξεις σε αυτην την αναλυση βρε Pooky????

Σε ψιλοαξιοπρεπη συστηματα ,στα 1024 τα καινουργια παιχνιδια παιζουν με 15 frames,ποσο μαλλον σε 1600....

Pooky..Καταρχάς οι LCD δεν κουράζουν τα μάτια..Επίσης οι τηλεοράσεις αυτές για να ξέρεις μπαίνουν στα σπίτια πλέον για Gaming και μόνο..Η χαμηλή ανάλυση που έχουν δεν γίνεται και τόσο αντιληπτή(Για το gaming και μόνο) λόγο της πολύ καλής ευκρίνειας που έχουν για το μέγεθός τους έχω παίξει και έπαθα πλάκα,τώρα εσένα πως γίνεται τα Pixels να σου βγάζουν μάτι δεν το καταλαβαίνω.Για την ανάλυση τώρα τι υπολογιστή θα πάρεις βρε Pooky που θα παίζεις με ανάλυση 1680 χ 1050 και θα έχεις 60 Frames με όλα τα εφέ ανοιχτά?Θα τα σκάσεις έτσι?Τέλος οι 32"LCD ξεκινούν από 550Ε.Αξίζει και αν δεν σου αρέσει την βάζεις στην κρεβατοκάμαρα δεν πάει χαμένη!!!Επίσης το τι θέλεις είναι καθαρά στο προσωπικό επίπεδο του καθενός.Εάν εσύ μένεις ευχαριστημένος με μια 17"κανένα πρόβλημα,εγώ όμως δεν θα έπαιζα κανένα παιχνίδι σε 17 πλέον γιατί δεν με γεμίζει δεν το καταλαβαίνω όπως δεν θα έπαιζα κανένα παιχνίδι εάν είχα αδύνατο υπολογιστή.Τι νόημα θα είχε να παίξεις το oblivion σε 800Χ600 με 17"και όλα τα εφέ Off?Απλά δεν θα έπαιζες oblivion αλλά κάτι άλλο!

Σύστημα;

Χμ! 8800GTX X 2 σε SLI.

1900 X 1200 για πρωινό με τα πάντα στο maximum.

Το έχω δηλώσει. Όταν πρόκειται για PC gaming δεν με ενδιαφέρει το κόστος.

Άλλωστε 1680 Χ 1050 ακόμα και με μια 8800GTS μπορείς άνετα να παίξεις. Ρε παιδιά μου θυμίζετε κάποιους που αγοράζουν 1400άρια αυτοκίνητα και τα "φτιάχνουν" εξωτερικά για να φαίνινται "μουράτα" και πολύ bad ass, αλλά αν σηκώσεις κανένα καπώ δεν έχουν μπει στον κόπο να αλλάξουν ούτε το σύστημα της εισαγωγής, τοποθετώντας ένα φίλτρο της προκοπής.........

Wally, το pc gaming πρέπει να το δεις από πρώτο χέρι. Αν δεν ασχολείσαι (και πολύ καλά κάνεις από την μεριά σου) μην κρίνεις διαβάζοντας τα reviews του κάθε πανάσχετου και πληρωμένου reviewer στο Internet.

akmakas είπε:
Pooky..Καταρχάς οι LCD δεν κουράζουν τα μάτια..Επίσης οι τηλεοράσεις αυτές για να ξέρεις μπαίνουν στα σπίτια πλέον για Gaming και μόνο..
Δεν κουράζουν τα μάτια οι LCD? Καλά......

Επίσης οι τηλεοράσεις αυτές μπορεί να μπάινουν και για gaming, αλλά αναφερόμασε στις κονσόλες και όχι σε υπολογιστές. Έχω δει κάνοντας τεχνική υποστήριξη μέχρι πριν από κανά δίμηνο αρκετά, μπορώ να σε διαβεβαιώσω, συστηματάκια. Μόνο κάποια home theater PCs ήταν συνδεδεμένα πάνω σε TFT TVs και αυτά μόνο για παιχνίδια δεν τα χρησιμοποιούσαν οι χρήστες τους.

Whatever works for you guys. Εγώ παραμένω οπαδός της CRT στο PC, και φυσικά πάντα υπέρ της ανάλυσης.

STALKER FTW!!!!!!!

Over and out.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Pooky οτι συμπαθω τις κονσολες δεν παει να πει οτι δεν ασχολουμε με το PC gaming (παρακολουθω ανελειπως και αδιαλειπτα την PC gaming τεχνολογια απο το 1994)

Aυτο που ξερω εγω ειναι οτι στα 1600*1200 με SLI το Oblivion ΧΩΡΙΣ ΑΑ βγαζει 32 frames

Δηλαδη στα 1900 ειναι θεατρο σκιων...

Aς μην πω για Spore,Crysis,UT3 κτλ

pooky είπε:
Σύστημα;
Χμ! 8800GTX X 2 σε SLI.

1900 X 1200 για πρωινό με τα πάντα στο maximum.

Το έχω δηλώσει. Όταν πρόκειται για PC gaming δεν με ενδιαφέρει το κόστος.
Έχεις δηλώσει και άλλα όμως φίλτατε!! :D Έχεις δηλώσει πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολλά λεφτά και το μόνο που κάνουν είναι να σπαταλούν τα χρήματά τους σε ανοησίες του στυλ ακριβά PC με υπερβολές επάνω GPS στα αυτοκίνητα πολλά κυβικά και πολλά άλλα.Τώρα εσύ θα διαθέσεις 2000 ευρώ με 1100 ευρώ μόνο για κάρτες γραφικών?Εάν το κάνεις,που δεν θα το κάνεις στείλε μου Screenshots να τα δω.(Δεν σε κολλάω έτσι? απλά συζητάμε δεν θέλω να με παρεξηγήσεις :beerz: )

Όχι ρε συ τι να παρεξηγήσω, την πλάκα μας κάνουμε στην τελική!!!!

Ήδη έκανα χώρο στο μηχάνημα για την 8800 ειδικά για το STALKER. Φυσικά αν δεν δω πώς πάει με την 7600 δεν αλλάζω τίποτε, αλλά αν δεν με ικανοποιήσει έστω στο ελάχιστο η αλλαγή έγινε την ίδια μέρα.

Wally δεν καταλαβαίνω τη μανία σου με τα νούμερα. Ειλικρινάεγώ λιώνω στο Oblivion κάθε μέρα και δεν έχω μετρήσει ποτέ πόσα frames βγάζει. Παίζει; ΟΚ. Δεν παίζει; Άστο για το επόμενο μηχάνημα. Εντάξει άλλο παρακολουθείς το pc gaming, άλλο έχεις από πρώτο χέρι εικόνα του πώς πάει ένα παιχνίδι σε μηχανήματα SLI. Δεν μπορείς να κρίνεις από τα reviews του κάθε μανταλάκια.

Crysis;;;;; Πότε το έπαιξες και είδες την απόδοσή του;

Spore;;;;; Εγώ αναφέρομαι στο STALKER φίλε μου.

UT3;;;;;;; Κι αυτό το έχεις δει από πρώτο χέρι;;;;;;;;;; ΠΟΤΕ;;;;;;;ΠΟΥ;;;;;

Θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTI5MywzLCxoZW50aHVzaWFzdA==

Με ΜΙΑ 8800GTS 320mega.

Mε ΔΥΟ 8800GTX 768mega λες να βγάζει 32;;;;;;;;

u r cheating!!! :D

δινει μεσο ορο του indoor και του outdoor...

Στο outdoor κοιταμε ;)

Φίλε είναι cheat το benchmark... :P :p :P

Superclocked κάρτα, με μέσο όρο frames indoors και outdoors ...

(οπότε λογικά είσαι κάτω απο 30 Outdoors :tease: )

και που καταλήγει πάντα αυτή η κουβέντα σε όλα τα threads εκτός του "τι ακούτε?" :diablotin:

Βρε μπαγάσα wally αν πήρες και εσύ Acer Ferrari φορητό, θέλω και εγώ :D

I rest my case όπως έιπε και ο φίλτατος Shock. Παίξτε με το 360 και αφήστε εμένα με τα πισιά. Εσείς αναφερθήκατε σε αριθμούς και frame rates όχι εγώ. Το ένα σας βρωμάει, το άλλο σας ξινήζει, την μια η κάρτα είναι superclocked την άλλη είναι cheat το benchmark............

Ακόμα περιμένω να μου πείτε ΠΟΥ είδατε από ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ (σε δικό σας μηχάνημα SLI) τα Crysis και UT3..........

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Αυτά για το πόσο σοβαρά "τα πήρα" παραπάνω ε;;;;;;

Pooky στο emarket πουλάνε την 7900gt η οποία γίνεται άνετα GTX 130Ε πολύ καλή τιμή τσίμπα την και άσε την 8800 για κανένα άλλον!

Pooky το μηχάνημα που έλεγες....Σπεύδε βραδέως τα περιθώρια στενεύουν.... :diablotin:

akmakas είπε:
Pooky στο emarket πουλάνε την 7900gt η οποία γίνεται άνετα GTX 130Ε πολύ καλή τιμή τσίμπα την και άσε την 8800 για κανένα άλλον!
Η επόμενη κάρτα θα είναι της σειράς 8. Οτιδήποτε λιγότερο δεν με ενδιαφέρει.

akmakas είπε:
Pooky το μηχάνημα που έλεγες....Σπεύδε βραδέως τα περιθώρια στενεύουν.... :diablotin:

Μπα! Αν δεν το δω στο τωρινό μηχάνημα δεν κουνιέμαι χιλιοστό. Αν φυσικά δεν πάει (που δεν το βλέπω, μάλλον μια χαρά θα παίζει), την ίδια στιγμή πάω για νέο υπολογιστή.

Pooky το STALKER θα είναι dx10? Ένας φίλος μου ισχυρίζεται πως είναι dx9.c . Αληθεύει ή εγώ τα έχω μπερδέψει?

Theoritike το STALKER είναι DX9c αλλά θα μπορεί να παιχτεί και από παλιότερες κάρτες γραφικών DX8!!!!!!

Η μηχανή του είναι πολύ τίμια και αυτό τα λέει όλα. Άντε και πρέπει να καθυστερήσουμε λίγο την αναβάθμιση......

(Να φανταστείτε, τώρα που αναφέραμε τη λέξη "αναβάθμιση" πώς η Intel ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο του 2007 τον αντικαταστάτη του Core 2 Duo 6800 extreme, τον EX6850 με 1333 MHZ bus. Αλλά το ωραίο είναι ότι ενώ ο 6800 κοστίζει 1000 ευρώ, ο 6850 θα κοστίζει μόλις 266!!!!!! Περιμένετε όσο μπορείτε, το φθινόπωρο θα πάρουμε με ένα χιλιαρικάκι μηχάνημα που σήμερα ούτε στο όνειρό μας δεν μπορούμε να το φανταστούμε..... )

Πίσω
Μπλουζα