Συμφωνώ μαζί σου. Οι αριθμοί δεν μου λένε τίποτε. Στο Oblivion δεν ξέρω καν τι σκόρ πιάνει το μηχάνημά μου, αλλά αφού παίζω μια χαρά, δεν μου καίγεται καρφάκι τρελογείτονα.
Τα FPS (frames per second) και τα λοιπά σκορ από μετροπρογράμματα είναι περισσότερο μαρκετίστικες μ@λ@κί3ς παρά real life gaming situations. Το ίδιο και με το STALKER. Λένε και λένε αναλύσεις επί αναλύσεων, τα ίδια ακούω και για τα λειτουργικά, τα ίδια και για τα αυτοκίνητα, τα ίδια παντού.
Σαν ξεροκέφαλο ζώον που είμαι ακολουθώ πάντα μια λογική στη ζωή μου. Μου αρέσει; Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, το ίδιο και εδώ. Αν το παιχνίδι παίζει στον υπολογιστή μου λοιώνω και ούτε που θα σκεφτώ να κοιτάξω τι σκόρ πιάνει.
Όσο καλό και άγιο, για παράδειγμα, κι αν είναι το Linux, από την στiγμή που τα παιχνιδάκια τρέχουν στα Windows, Gates FTW!!!!!!!!
Αν βέβαια παίζει το Oblivion, λίγο δύσκολο το κόβω να μην παίζει το STALKER εδώ που τα λέμε..........
Shadowdancer2501 είπε:
και επειδη εχω αγριες διαθεσεις αποψε οριστε και ο χαρτης της ζωνης απο τη beta multiplayer build
http://shrani.si/?uiglobalmavkar.jpg
Ακμακα και Pooky για παρτη σας
ΡΕ ΤΡΕΛΟΓΕΙΤΟΝΑ!!!!!!!
ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ;;;;;;
Συγκίνηση με κατακλίζει και δάκρυα χαράς τρέχουν από τα μάτια μου!!!!!
Άλλωστε δεν είναι και λίγο να αντικρύζεις από ψηλά τον Παράδεισο, ακόμα κι αν πρόκειται για την κόλαση!!!!!!