S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
'Αλλο το Dark Messiah (το οποίο βασίστηκε στο "Might and Magic" για να πουλήσει) και άλλο το STALKER.

Αν λεγόταν STALKER of UT2007 για παράδειγμα τα πράγματα άλλαζαν.

Τα ραδιενεργά κεράσια μπορεί να είναι λίγα αλλά είναι μεταλλαγμένα. Πας με φορτηγό και όχι με καλάθι.........

Γιατί ρε παιδιά τι έχει τι Dark Messiah...?Μία χαρά παιχνιδάκι είναι.Αυτό παίζω τώρα.Έχω μείνει με τα γραφικά του!

Dark Messiah: Μηχανή Half Life II αλλά πολύ πιό βαριά από το HL. Πώς το καταφέρανε αυτό, δεν μπορώ να σας το πω. Γραμμικό FPS μέχρι αηδίας, βολόδερνες να βρεις λεπτομέρειες και από σενάριο, λες και είχε γραφτεί στο πόδι. Ο βασικός χαρακτήρας, αυτός που έπαιζες εσύ, τίποτε το σπουδαίο. Ανύπαρκτη AI engine, όλοι τα απερίμεναν από σένα, γινόταν ο χαμός και οι NPCs κάθονταν και χάζευαν με τις ώρες....... Οι "ανατροπές" στο σενάριο, μόνο ανατροπές δεν ήταν, τουλάχιστον μέχρι που το απεγκατέστησα για να μη μου πιάνει χώρο στο δίσκο.

Από γραφικά και ατμόσφαιρα καλά τα πήγαινε, αλλά τι να το κάνεις. Δεν φτάνουν μόνο τα γραφικά σε ένα παιχνίδι.........

ShadowDancer σε λίγες μέρες ΕΜΕΙΣ θα τρυγιρίζουμε στο λούνα παρκ του Prypiat!!!!

Χε χε!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Pooky ασε το κοσμο στα γραφικα και στα fps και γενικα στους αριθμους.

Προσφατα εγκατεστησα το rainbow six vegas.Aψογα γραφικα,αλλα απο gameplay και αισθηση ΜΑΠΑ.Κονσολαδικο μεχρι κοκαλο.

γουστα ειναι αυτα

και επειδη εχω αγριες διαθεσεις αποψε οριστε και ο χαρτης της ζωνης απο τη beta multiplayer build

http://shrani.si/?uiglobalmavkar.jpg

Ακμακα και Pooky για παρτη σας

Συμφωνώ μαζί σου. Οι αριθμοί δεν μου λένε τίποτε. Στο Oblivion δεν ξέρω καν τι σκόρ πιάνει το μηχάνημά μου, αλλά αφού παίζω μια χαρά, δεν μου καίγεται καρφάκι τρελογείτονα.

Τα FPS (frames per second) και τα λοιπά σκορ από μετροπρογράμματα είναι περισσότερο μαρκετίστικες μ@λ@κί3ς παρά real life gaming situations. Το ίδιο και με το STALKER. Λένε και λένε αναλύσεις επί αναλύσεων, τα ίδια ακούω και για τα λειτουργικά, τα ίδια και για τα αυτοκίνητα, τα ίδια παντού.

Σαν ξεροκέφαλο ζώον που είμαι ακολουθώ πάντα μια λογική στη ζωή μου. Μου αρέσει; Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, το ίδιο και εδώ. Αν το παιχνίδι παίζει στον υπολογιστή μου λοιώνω και ούτε που θα σκεφτώ να κοιτάξω τι σκόρ πιάνει.

Όσο καλό και άγιο, για παράδειγμα, κι αν είναι το Linux, από την στiγμή που τα παιχνιδάκια τρέχουν στα Windows, Gates FTW!!!!!!!!

Αν βέβαια παίζει το Oblivion, λίγο δύσκολο το κόβω να μην παίζει το STALKER εδώ που τα λέμε.......... :cool:

Shadowdancer2501 είπε:
και επειδη εχω αγριες διαθεσεις αποψε οριστε και ο χαρτης της ζωνης απο τη beta multiplayer build

http://shrani.si/?uiglobalmavkar.jpg

Ακμακα και Pooky για παρτη σας

ΡΕ ΤΡΕΛΟΓΕΙΤΟΝΑ!!!!!!!

ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ;;;;;;

Συγκίνηση με κατακλίζει και δάκρυα χαράς τρέχουν από τα μάτια μου!!!!!

Άλλωστε δεν είναι και λίγο να αντικρύζεις από ψηλά τον Παράδεισο, ακόμα κι αν πρόκειται για την κόλαση!!!!!! :cool: :cool: :cool: :cool:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειπαμε ,εχουμε το πιο ενημερωμενο forum στην Ελλαδα,δεν παιζουμε!

GSM FTW!!!!!!!!

(Greek STALKER Maniacs) !!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι έχουν φτιάξει ρε τα άτομα? ουααοο που λένε και τα αμερικανάκια

Και μετά τολμάμε και συγκρίνουμε το STALKER με το Dark Messiah...........:biglaugh: :biglaugh:

Ο Αsikamin καλα κανει και κραταει μια επιφυλαξη :thumb: .

Ασε γειτονα,μη κρινεις απο εμας τους καμενους :diablotin:

E ρε λέμε και να βγει φόλα το παιχνίδι...... Με την φόρα που έχω με βλέπω για urban επιχείρηση κάθαρσης σε κανά κωλάδικο με πραγματικά ΑΚ-47.

Κύριο θέμα στα δελτία ειδήσεων με βλέπω............

Και επειδη αποψε εκαψα μοτερ ,οριστε

S.T.A.L.K.E.R. Meaning Revealed

After much secrecy, THQ breaks this acronym down

S.T.A.L.K.E.R. -- Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, and Robbers

Και ερχομαι εγω ,με το κοινο μου μυαλο και λεω ...

7 χαρακτηρες εξου και τα 7 πιθανα φιναλε αναλογα με τη σταση που θα επιλεξεις να εχεις...

Παω για υπνο ,καληνυχτα

http://uk.pc.ign.com/articles/772/772286p1.html

Σωπα ρε φιλε,το game θα γ@μ...

"Τrust me"

Σε ακολουθώ και καλή ξεκούραση fellow STALKER.

pooky είπε:
Για δώσε από τι αποτελείται το καινούργιο σου μηχάνημα theoritike.......
Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Core2Duo@2.13

Ati X1650PRO 256 MB

1 GIGA RAM

MOBO Gigabyte ga 965e-s3

320 giga western digital hdd

Το pc βέβαια δεν το αγόρασα τώρα, το έχω από τα Χριστούγεννα, αλλά ακόμα είναι καινούριο.

Ίσως να χρειαστεί να κάνω κάποιους συμβιβασμούς στα γραφικά, αλλά απο'τι κατάλαβα μάλλον δεν θα έχω τρομερά προβλήματα.

pooky είπε:
Και μετά τολμάμε και συγκρίνουμε το STALKER με το Dark Messiah...........:biglaugh: :biglaugh:
Ρε τρελέ :D κάτσε ακόμα δεν ήρθε...κάτσε να το παίξουμε καμία ώρα και μετά βλέπουμε ποιο είναι καλύτερο...μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.

32"32"32"32"32" μακριά είναι δεν φτάνουν τα φράγκα!!!

Theoritikos πολύ καλό το συστηματάκι σου.

Αλλά αυτή τη 1650 τι την ήθελες ρε παιδί μου.......

Βέβαια το αγόρασες τα Χριστούγεννα και δεν ξέρω αν τότε κυκλοφορούσε η 1950Pro που σήμερα μπορείς να την βρεις 170 ευράκια. Από την άλλη καλά έκανες μια και η επόμενη γενιά είναι προ των πυλών και οι διαφορές θα είναι συγκλονιστικές.

Άλλο ένα giga ram να προσθέσεις αν θες να παίζεις αξιοπρεπώς παιχνίδια. 68 ευρώ έφτασε η DDRII, δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Για πες μου τι τροφοδοτικό έχεις πάνω στο σύσημα και τι οθόνη χρησιμοποιείς;

.... 8 μερες πριν την επίσημη κυκλοφορία και ακόμα να δούμε τίποτα ...

Αυτο δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει ... :help:

Πίσω
Μπλουζα