S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Pooky δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά είδα κάποια in-game videos στο ign, και παρατήρησα κάτι ύποπτο. Σε όλα (μα όλα) τα video ο παίκτης θέλει δυο γεμιστήρες και κάτι παραπάνω, για να σκοτώσει ένα τέρας. Μήπως το παιχνίδι θα είναι πανδύσκολο? Αν είναι έτσι μάλλον δεν θα πάει και τόσο καλά, μόνο οι hardcore gamers θα ασχοληθούν μαζί του.

theoritikos είπε:
Pooky δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά είδα κάποια in-game videos στο ign, και παρατήρησα κάτι ύποπτο. Σε όλα (μα όλα) τα video ο παίκτης θέλει δυο γεμιστήρες και κάτι παραπάνω, για να σκοτώσει ένα τέρας. Μήπως το παιχνίδι θα είναι πανδύσκολο? Αν είναι έτσι μάλλον δεν θα πάει και τόσο καλά, μόνο οι hardcore gamers θα ασχοληθούν μαζί του.

Μα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το ζουμί της υπόθεσης. Δεν με ενδιαφέρει άλλο ένα παιχνίδι τύπου DOOM 3 που θα σκοτώνεις το τερατάκι με μια σφαιρούλα. Η δυσκολία του STALKER είναι ένα από τα στοιχεία που θα σε κάνουν να παίξεις για ΠΟΛΥ καιρό με το παιχνίδι. Αν, τώρα, κάποιος δεν μπορεί να παίξει κάτι πιό δύσκολο από τα άλλα, τότε απλά μην ασχοληθεί με το παιχνίδι.

Σου θυμίζω πάντως, πώς ανάλογα με τον εχθρό χρειάζεται και το αωάλογο όπλο, αλλοιώς η αποτελεσματικότητά σου μειώνεται δραστικά. Φυσικά μην περιμένεις ποτέ από ένα παιχνίδι σαν το STALKER να έχει auto aim feature, μια και δεν είναι Unreal Tournament. Όταν τρέχεις να ξεφύγεις από ένα τέρας που σου επιτίθεται μανιασμένα, και μάλιστα κινείσαι με την όπισθεν προσπαθώντας να το πετύχεις για να μη σε σκοτώσει αυτό, φυσικό είναι κάποιες σφαίρες να το παίρνουν ξόφαλτσα, κάποιες να πάνε υπέρ πίστεως και κάποιες να το πετυχαίνουν αλλά να μην κάνουν critical damage.

Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι άλλο ένα corridor FPS, καταλάβετέ το, διαθέτει ολόκληρο ζωντανό οικοσύστημα, ΔΕΝ είναι Oblivion........

........Είναι STALKER!!!!!!

Ο Πούτιν έφερε και ένα dvdάκι , full game , στον Καραμανλή?

Ποιός είναι ο καραμανλής;

Δεν τον ξέρω τον κύριο..............:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

The magazine PC Format has reviewed STALKER. Despite a few minor negatives, the game has recieved 93%

A few choice quotes...

"STALKER is a thoroughly affecting game"

"Fears

that, given Stalker's lengthy production time, it wouldn't stand up

visually can largely be ignored. the character models arent that varied

and theres the occasional clipping glitch, but it's gorgeous. in a

gruesome, dirty, broken-down, mutated kind of way"

"Realtime lighting in particular is breathtaking"

"Impressive A-Life simulator"

"Method

of moving between the areas is a bit of a sticking point as you only

cross certain junction points, accompanied by lengthy loading screens"

"Disjointed storyline, which can be tough to follow for much of the game"

"When

its all said and done, i havent been quite so affected by a game in a

long while. There are parts that are so unpleasant that i felt

uncomfortable just playing through them. i dont want to give too much

away, but the early poltergeist lab is just plain horrible"

"RPG

elements arent all that pronounced" (but there is) "definite

progression to your character which is mainly down to the vast and

varied equipment at your disposal"

They comment on great sound,

great lighting (again) and the 2nd POV in a column said while it doesnt

deliver everything fans hoped from years back, it delivers an admirably

ambitious game which hits its targets well.

There is also a pic

of minimum settings and maximum settings at the same point in the game,

and both setups look very nice. the max has better textures and

lighting ofc, and the depth is more pronounced on buildings, but anyone

playing this on minimum is still going to play a game that will look

good, and judging by the review, give you hours of unscripted,

unpredictable and open gameplay.

Despite the (very few) negatives, they gave the game 93%.

Κύριοι το παιχνίδι "βρίσκεται" μαζί μας.

Όπως ο παλιός το υπολόγιζε 4 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Αυτή τη στιγμή γίνεται ένας ΜΕΓΑΛΟΣ πανικός, από ότι φαίνεται το παιχνιδάκι θα είναι άλλο ένα hit. Στον όσο καιρό βρίσκομαι με broadband έχω δει τον ίδιο πανικό να γίνεται στο Oblivion μονάχα. Στατιστικά μιλώντας το Nevereinter nights II δεν είχε ούτε το 1/3 της κίνησης που έκπληκτος παρακολουθώ αυτή τη στιγμή.

Keeper αγόρι μου με ακούς;;;;

Keeper αυριo στη δουλεια με τον κηδεμονα σου...ΟΥΠΣ με το STALKER ηθελα να πω...δεν ξερω τα PCοκαταγωγια που συχναζετε εσυ και ο Pooky ωστε να του εριχνα απο σημερα μια "ματια"... :D

Στοχος εντοπιστηκε σε κονσολο-καταγωγιο.

Προχωρω στον ΑΝΣΚ... ;)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με το wait time που έχω , μάλλον απο Τετάρτη με βλέπω να το'χω :animangry: :animangry: :animangry:

οποτε οποιος μου ξαναμιλησει για ratio και leeching...

Ρε τρελλέ γι'αυτό σού'λεγα ψώνισε και τίποτε άλλο για να έχεις περιθώριο.

Λοιπόν το κατάφεραν οι τύποι. Τα hits έριξαν το site........ Το STALKER ευθύνεται καθαρά γι'αυτό.

Η κίνηση είναι αργή, σαν την Κηφισίας στις 9 παρά το πρωί, αλλά αυτό δεν με νοιάζει. Δυό μέρες γράφει η αναφορά προς άφιξη στον προορισμό, αλλά το καλό είναι ότι τρέχεις λιγότερο από όσο τρέχουν οι άλλο, άρα γεμίζεις το ρεζερβουάρ σου.........

Μην σκας, "αγόρασέ" το και άσε και άλλους να το "αγοράσουν". Είναι καλή φάση να γίνεις πλούσιος!!!!!!!!

Wally είπε:
οποτε οποιος μου ξαναμιλησει για ratio και leeching...

Εσύ one and only μην μιλάς. Ειδικά για leeching. Μια χαρά τα πάω ενάμιση χρονάκι τώρα. Δεν έχω wait time γιατί έχω αγοράσει 250 και έχω πουλήσει 320 και κάτι ψιλά.

Ρε Wally αφού δεν σε πάει το εμπόριο, τι το θες το μαγαζί;;;; :D :D

Σε εμενα ερχεται με 90 παντως...

o παλιος ξερει που leech-αρει και που seed-αρει ;)

Αλλαξε και την υπογραφη σου.

Αντε..εν αναμονη των GRM reviews (απο τη μερια μου μονο στη περιπτωση που το PCακι μου μπορεσει και το τρεξει :D )

Δεν με ενδιαφέρει η "δημόσια" ζωή, προτιμώ τις "πριβέ" καταστάσεις. Εκεί που για να πάρεις θα δώσεις. Γιατί; Για να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο και να ξέρω πώς ότι "λάβω" θα είναι 100% εγγυημένο.

Η υπογραφή μου δεν αλλάζει, το παιχνίδι θα το έχω ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του, έτσι για το γαμώτο, δεν βιάστηκα ποτέ στη ζωή μου, άρα ούτε τώρα θα το κάνω...........

Ρε συ κάποιος έφαγε λέει ban από το pleasuredome........ ποιός νά'ναι ρε γμτ!!!!! :diablotin: :diablotin: :diablotin:

Α, και μένα πάει με 100, αλλά το γκάζι το πατάω μέχρι τα 25, άντε 30..........

ουτε μια,ουτε δυο :D

pedal to the metal :headbangdude:

Σιγά ρε, έχει στροφή μπροστά θα βρεις τοίχο...........:biglaugh: :biglaugh:

Thanks τρελλοάρχοντα.

Οι πύλες ανοίγουν. Θα είμαστε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Όσοι έχουν τα κότσια και τα "μοτέρια" ας ακολουθήσουν. Οι υπόλοιποι να σωπήσουν για πάντα...... Το καλό που τους θέλω!

Πίσω
Μπλουζα