S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μην το λες, στο Oblivion δεν το "είχαμε" ακόμα και 3 μέρες πριν.

(Εννοώ για πριβέ και όχι δημόσιες καταστάσεις. Οι δημόσιες είναι σαν τα δημόσια ουρητήρια, δεν ξέρεις ποτέ τι θα κολλήσεις και δεν τις προτιμώ ΠΟΤΕ ) .

pooky είπε:
Theoritikos πολύ καλό το συστηματάκι σου.
Αλλά αυτή τη 1650 τι την ήθελες ρε παιδί μου.......

Βέβαια το αγόρασες τα Χριστούγεννα και δεν ξέρω αν τότε κυκλοφορούσε η 1950Pro που σήμερα μπορείς να την βρεις 170 ευράκια. Από την άλλη καλά έκανες μια και η επόμενη γενιά είναι προ των πυλών και οι διαφορές θα είναι συγκλονιστικές.

Άλλο ένα giga ram να προσθέσεις αν θες να παίζεις αξιοπρεπώς παιχνίδια. 68 ευρώ έφτασε η DDRII, δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Για πες μου τι τροφοδοτικό έχεις πάνω στο σύσημα και τι οθόνη χρησιμοποιείς;
Έχεις δίκιο για την κάρτα γραφικών. Επέλεξα την συγκεκριμένη γιατί το συνολικό κόστος έβγαινε πάνω από το όριο που είχα θέσει, μιας και το pc το αγόρασα με χρήματα που μου έδωσε ο πατέρας μου και καλά να αντικαταστήσω τον celeron που είχε κλείσει 7αετία,+ νέο κουτί, γιατί το παλιό δεν υπήρχε περίπτωση να χωρέσει την νέα mobo, (οπότε και το τροφοδοτικό υπήρχε ήδη πάνω, ενα 450άρι). Αν του έλεγα για games και λοιπά, θα έτρωγα ξύλο :biglaugh: . Επίσης την αγόρασα και για τον λόγο που λες (η 1950pro δεν είχε βγει ακόμα), και να μην κλάψω τα λεφτά μου όταν βγουν οι dx10 κάρτες και μας τις επιβάλουν...

68 euro για την ddr είναι όντως λίγα, με βάζεις σε σκέψεις να προσθέσω μια ακόμα...

Η οθόνη που έχω είναι μια lcd philips 17 ιντσών.

To 450άρι σου είναι αυτό που ήρθε με το κουτί;

Πρόσεξε καλά μια και η ποιότητα τους είναι λίγο της πλάκας. Θα σου πρότεινα να βάλεις μακροπρόθεσμα συαθεροποιητή τάσης. Πρόσεξε δεν αναφέρομαι σε πολύμπριζο ασφαλείας, ούτε σε UPS. Ο σταθεροποιητής κοστίζει καμιά 50άρα και σταθεροποιεί την τάση. Δεν περιέχει μπαταρία, άρα αν πέσει το ρεύμα ο υπολογιστής έσβησε. Αλλά αν υπάρξει υπέρταση ή αντίθετα πρώση τάσης ο σταθεροποιητής θα συνεχίσει να δίνει σταθερά 230 Volts. Αν η τάση ανέβει πολύ, πάνω από τα όρια ανοχής του μηχανήματος, πέφετι η ασφάλειά του και σώζεται ο εξοπλισμός σου. Αν γίνει βλάβη και το ρεύμα πέφτει και έρχεται συνέχεια (ότι χειρότερο) ο σταθεροποιητής δεν δίνει τάση στον εξοπλισμό σου για καμιά 10ριά δευτερόλεπτα, μέχρι να φορτίσουν οι πυκνωτές του, οπότε δεν τρώνε τα μηχανήματά σου τα απίστευτα spikes με τα οποία κάθε φορά έρχεται το ρεύμα.

Προσωπικά τα μηχανήματα τα έχω συνδεδεμένα στο ρεύμα με πολύμπριζο ασφαλείας, πάνω στο πολύμπριζο ο σταθεροποιητής και πάνω στον σταθεροποιητή τα μηχανήματα. UPS δεν έχω πάρει, αφενός γιατί στα @@ μου και να πέσει το ρεύμα, το πολύ πολύ να μου σταματήσουν τα downloads ή να χάσω το παιχνίδι που έπαιζα εκείνη τη στιγμή. Αν θέλω να κάνω κάτι σημαντικότερο, δουλεύω στο φορητό, οπότε η μπαταρία του πάιζει το ρόλο του UPS. Το συγκεκριμένο μηχανάκι μου έχει σώσει τον εξοπλισμό από κεραυνό που έπεσε στη γωνία του τετραγώνου (πέρασε από το πολύμπριζο ασφαλείας και πέταξε την ασφάλεια του σταθεροποιητή). Οπότε δεν μετάνοιωσα ποτέ την αγορά του.

Την συγκεκριμένη εκείνη ημέρα, (βραδάκι ήταν), κάηκαν καμιά 15αριά πισάκια στο δρόμο μου. Οι πιό τυχεροί την γλύτωσαν με καμένο τροφοδοτικό (όσοι είχαν αγοράσει κάποιο ακριβό τροφοδοτικό), όσοι είχαν τροφοδοτικά κακής ποιότητας τράβαγαν τα μαλιά τους...........

Καλά..αυτός είναι ο χάρτης του STALKER?Χμ...εντυπωσιακός!

19043640sg8.jpg

Και που να δούμε και το παιχνίδι.....

Άντε λιγότερο από βδομάδα, (για την επίσημη κυκλοφορία αν και στο Ελλαδιστάν με τους κλεφταράδες αντιπρόσωπους το βλέπω 49,99 την απλή έκδοση και στις 30 του μήνα, ναι καλά χαϊβάνια θα σας τα δώσουμε.... )

Σε έξη μέρες το μουλάρι θα βελάξει...

Μουλάρι;

Είσαι πολύ πίσω φιλάρα μου............

Όχι δεν είμαι.....γιατί τότε δεν θα είχα την beta έκδοση την οποία έχω τερματίσει...

(Πλάκα κάνω.... :D )

Όχι δεν είμαι.....γιατί τότε δεν θα είχα την beta έκδοση την οποία έχω τερματίσει...

Ε; Τι εννοείς έχεις τερματίσει;;;;;;

Την beta του STALKER εννοείς;

Ούτε που την άγγιξα, περιμένω την ύστατη εμπειρία........

Εγώ εξακολουθώ να έχω την ίδια απορία ....

ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ !?!?!?!?!?

Εϊναι 6 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Αν δεν πάει ο δείκτης στο 3 ή και στο 2, μην περιμένεις τίποτε.

Οτιδήποτε νωρίτερο είναι questionable και αν μη τι άλλο άκρως ύποπτο.

You'll get used with time man.

P.S. Για τέλ μι ρε μάγκα πώς τα πας; Ξέρεις εσύ τι λέω.....

pooky είπε:
P.S. Για τέλ μι ρε μάγκα πώς τα πας; Ξέρεις εσύ τι λέω.....
Το πρώτο πράγμα που θα αγοράσω είναι αυτό ....

Μέχρι τότε, χαλαρότης ... (καταλαβαίνεις τι λέω ;) :D )

Καλά θα σου αποφέρει και γαμώ τα κέρδη!!!!!

Σιγά - σιγά στην αρχή μη βαρυστομαχιάσεις. Κράτα ισοροπία (άκου ποιός μιλάει, λέμε τώρα.....)

Τι θα γινει ρε μαγκες ποτε θα βγει αυτο το παιχνιδι ??

Εχω στησει ενα M$ pc (θα πεσει φωτια να με καψει) και περιμενω να κανω review :)

Κοίτα την υπογραφή μου.

Για δώσε κι εσύ specs από το pc που έστησες για να σου πούμε τι μπορείς να περιμένεις. Και γιατί να πέσει φωτιά να σε κάψει βρε; Επειδή είσαι στο σωστό δρόμο;

Πίσω
Μπλουζα