Theoritikos όσον αφορά το Rainbow shit δεν με νοιάζει, ΕΥΤΥΧΩΣ δεν το έγραψα σε DVD. Θα πήγαινε χαμένο στην κυριολεξία.
Όσον αφορά τους dual core επεξεργαστές αυτή τη στιγμή προτιμώ μια γρηγορότερη κάρτα γραφικών παρά επεξεργαστή. Φυσικά η πόρωση με το STALKER είναι πιά τόση που θα κρατήσω balance και θα αλλάξω όλο το μηχάνημα αν και δεν είναι επιβεβλημένο.
Γνωστός με επεξεργαστή 3500+ AMD64 single core εγκατέστησε 8800GTS 320 μόλις πριν από λίγο και αναφέρει πώς το παιχνίδι στην κυριολεξία απογειώθηκε σε σχέση με την 7600GT που είχε, αφήνοντας ίδια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του υπολογιστή του, ειδικά τη μνήμη και τον επεξεργαστή που μας ενδιαφέρουν άμεσα.
Wally, ανέφερε επεξεργαστή, μνήμη και κάρτα που θα εγκαταστήσεις το παιχνίδι. Ένα ξερό "κάρτα ATI" δεν μου λέει τίποτε. Ειδικά αν έχεις κάποια της σειράς 9800Pro θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να δούμε πώς πάει το παιχνίδι. Πάντως τα γραφικά είναι πλήρως παραμετροποιήσημα και η μηχανή γραφικών είναι καθαρά πιό "τίμια" από αυτή του Oblivion.
Πάντως θα πράξω ανάλογα με το πώς θα πάει τις επόμενες μέρες. Το CRT μόνιτορ που κάθεται δίπλα μου δεν με αφήνει να ησυχάσω κια για αναλύσεις 1600 Χ 1200 η παρούσα κάρτα γραφικών μου δεν φτάνει με τίποτε. Για να δούμε.............
SHOCK??????
Τι είναι αυτό;;;;;;;
ΑΝΕΒΗΚΑ!!!!!!!!!
EYXAΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΡΑ. SEE YOU IN THE ZONE!!!!!!!!!!!!
keeper7k είπε:
Το παιχνίδι είναι πλέον και στα χέρια μου χάρη στον γνωστό μου φίλο και εν MS αδερφό ....
/me Entering Prypiat too
Ρε παιλοπαιδα δεν παίζεστε!!!!!!
See you there Keeper. The zone is huge and merciless. The zone is Paradise and Hell. All together the same.
I love the Zone.........................................
Να αναφέρουμε λίγο για τη δυσκολία του παιχνιδιού;
Εϊναι όντως αρκετά δύσκολο σε σχέση με ότιδήποτε άλλο έχετε παίξει μέχρι στιγμής. Και μια συμβουλή. Πορωθείτε όσο μπορείτε σε στιγμές που θα είστε απόλυτα χαλαροί και κλεισμένοι στον εαυτό σας. Από τις 10 το πρωί με έχουν διακόψει 30 φορές τα γαμωτηλέφωνα (δεν μπορώ να κλέισω τα σταθερά) και 30 φορές τους έχω στείλει.
Σήμερα κάποιος κάγκουρας θυμήθηκε ότι είχα στείλει βιογραφικό στην κωλοεταιρεία του πριν από κανά τεσσάρι χρόνια.......... Πρέπει να σταυροκοπιέται ακόμα με την απάντηση που πήρε όλο φυσικότητα από εμένα πριν από κανά μισάωρο...... (Γι΄αυτό και ο λόγος που κάνω ένα διάλειμα).
Επίσης ξέχασα να πάρω τον ανηψιό μου από το σχολείο, ξέχασα να φτιάξω καφέ, ξέχασα να πάρω τηλέφωνο την κοπελιά στη δουλειά της που με κατσάδιασε πριν από λίγο και γενικά ξέχασα ποιός είμαι και πώς με λένε.
Ειδικά για το τελευταίο THANK GOD!!!!!!!
I Love gaming...............