S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ώπα παίδες ήρεμα.

Η κόντρα ανάμεσα σε Vitality και HATRED είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Όποτε οι Vitality κάνουν κάτι γρήγορα έρχονται οι HATRED και προσπαθούν σώνει και καλά να αρπάξουν τις δάφνες του Καίσαρα. Το αναμέναμε να γίνει, εδώ συμβαίνει σε παιχνίδια που δεν υα γνωρίζει κανείς.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ cracks λειτουργούν μια χαρά, εγώ προσωπικά θα χρησιμοποιήσω των Vitality.

Αυτή τη στιγμή το κοντέρ χτυπάει πάνω από 5000+ downloads και τα πρώτα σχόλια μιλάνε για πραγματικό διαμάντι (αναφέρομαι στα σχόλια users από τον private tracker, φυσικά υπάρχουν n00bs, κάγκουρες και πανάσχετοι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

Μερικά "ωραία".

Το πρώτο σας το ανέφερα. Το βλαμένο που τα έσκασε για επεγεργαστή και άφησε τα άλλα στην τύχη τους. Δεύτερο. Κάποιος που τσαντίστηκε γιατί το παιχνίδι δεν τρέχει σε 440MX...... Τρίτον. Ένας ελεεινός που έκανε παράπονα γιατί το παιχνίδι δεν τρέχει στον υπολογιστή του. Που πας ρε κάγκουρα με 256 mega ram;;;;;; Τέταρτον: Καραβλαμμένος που δεν ήξερε τι είναι το crack και που να το βάλει. Έκανε install το παιχνίδι και προσπαθούσε να τρέξει το .exe από το DVD...... Τα περισσότερα σχόλια (αγενέστατα προς το group και τον uploader) έχουν ήδη αφαιρεθεί.

Θα σας κρατώ ενήμερους με τις εξελίξεις, ειδικά τα ωραία που διαβάζω.....

Αναφορικά με αυτό που μας καίει τώρα: ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:

Το feedback αναφέρει πώς άτομα με 2600+ AMD επεξεργαστή, 9800pro και ένα giga ram παίζουν το παιχνίδι μια χαρά, αν και σε ανάλυση 1024. Ειδικά φίλος από τον tracker με Ρ4 3,0 6600GT, 1 Giga το σηκώνει άνετα σε 1280.

Φυσικά υπάρχουν και μ@λ@κισμ3ν@ που δεν ξέρουν τι πάει να πει driver και αναφέρουν artifacts σε κάρτες nVidia, αλλά δουλεύουν με αρχαίους drivers. Αναφέρθηκε από ηλίθιο Αμερικανάκι πως ο ήχος των όπλων μοιάζει ψεύτικος. Το Αμερικανάκι έχει δίκιο, στο laptop του από τα μικρά ηχειάκια έτσι είναι.........

Κάτι που δεν το έχω ελέγξει αναφέρει υψηλό loading time σε χρήστες με 1 giga ram.

Keep you posted.....

Ο Γιατρός έχει δίκιο. Στο PC το αυθεντικό το πληρώνεις και την πληρώνεις. Για να μάθεις να αγοράζεις αυθεντικά πάρε μ@λ@κ@ να έχεις.

Οι εταιρείες παραγωγής δεν σέβονται τίποτε, βάζουν protection systems μόνο για την τσέπη τους και οι "νόμιμοι" χρήστες αγκομαχάνε να παίξουν κάτι της προκοπής. Μετά έρχονται και σου λένε ότι σώνει και καλά δεν είναι ηθικό να αντιγράφεις και να κατεβάζεις.

Αστα διάλα π@π@ρ3ς........

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πες τα ρε Pooky γιατι και εγω διαβαζω κατι ανοησιες σε ξενα forum ανευ προηγουμενου!

βρηκα κατι rs links....εαν τα θελει κανεις ας ριξει ενα πμ

Έλα άρχοντα καλή ξεκούραση αδερφέ!

Μιά λέξη χαρακτηρίζει το σκηνικό.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ των Αμερικανών έναντι των Ευρωπάιων. Είχες δίκιο. Μ@λ@κες που μόνο από το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι Ουκρανικής καταγωγής θάβουν τα πάντα και ανάθεμα αν το έχουν δει έστω και από βίντεο.

Ηλίθιοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται από gaming και απαιτήσεις, δεν γνωρίζουν καν τι κάρτα γραφικών έχουν και τσαντίζονται και τα χώνουν.

Παιδάκια, αν σας πέφτει βαριά η καραμέλα αγοράστε καμιά κονσολίτσα και περιμένετε κανένα Halo 3, 4 ή 5 να έρθει.

Μην αναφέρω τα καραβλαμένα καρβουνοκέφαλα που σώνει και καλά δεν ξέρουν τι να κάνουν στο παιχνίδι. Ξεκολλήστε το κινητό από το βρωμοκέφαλό σας ηλίθια υποπλάσματα και βάλτε τον οχετό που ονομάζεται εγγέφαλο να δουλέψει. Δεν είναι FPS σε διαδρομάκι; Α! Δεν είναι καλό, το παιχνίδι δεν μας λέει τι να κάνουμε..........

ΟΥ ΡΕ........

Maddog είπε:
Αλήθεια, οι PC gamers του forum πόσα format ετησίως κάνετε;

Κανένα φιλάρα Maddog. Δεν δίνουμε cent στους κλεφταράδες μαγαζάτορες που γεμίζουν τις βρωμοκοιλές τους με χαβιάρι για να μας δώσουν σκ@τ@ πολυτελείας.

Οι κουραδομηχανές που ξέρουν να εκμεταλεύονται τα παιδάκια του κοσμάκη και αύριο τα δικά μας παιδιά.

Η δική μας επανάσταση ονομάζεται Internet και ότι και να κάνουν τα @@ μας θα πάρουν.

Φιλε τα λεγαμε και το πρωι.Θα βγουν ενα σωρο ασχετοι και θα "τραγουδανε".

Ετσι για την ιστορια αναφερω μερικα σχολια σε ελευθερη μεταφραση...

"Ειναι πολυ δυσκολο...ξεκινας μονο με ενα μαχαιρι και binoculars...δεν ξερεις που να πας...μιλανε Ρωσσικα..."και πολλα πολλα αλλα

Το ξαναλεω,αν ηταν αμερικανουρα corridor shooter για κονσολες και το ειχε βγαλει η EA-Ubi-Valve κλπ,θα το αποθεωναν βλ rainbow six vegas!!!!

Τι είπες τώρα!

Rainbow shit Vegas!!!!!!

Τι σενάριο κι αυτό ρε αδερφέ!!!!!! Και από χειρισμό το παιχνίδι άστα να πάνε. Αλλά τα Αμερικανάκια χαρήκανε, πάμε να σκοτώσουμε τους κακούς τρομοκράτες που απειλούν την ιερή πόλη του Vegas...........

Να ρωτησω κατι???

Εχει παει κανεις σε Παπασωτηριου-Πλαισιο να ρωτησει ποτε θα το φερουν?(αν εχουν ιδεα φυσικα)

ρητορικο το ερωτημα

Μα....τα πιο πολλά πρώτου προσώπου παιχνίδια ξεκινούν τον ήρωα χωρίς όπλα!!!Πάντοτε....είναι θέμα παράδοσης πια που δεν αλλάζει τουλάχιστον για τα καλά παιχνίδια με υπόθεση...Λένε βλακείες...Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι οι εχθροί δεν θα ήθελα να δω το Painkiller σε μια πιο soft έκδοση του!

Λοιπόν πλάκα - πλάκα αναφέρεται ότι δώθηκε οδηγία από τις Ουκρανικές αρχές ότι απαγορεύεται η είσοδος στην 13ών χιλιομέτρων περίμετρο γύρω από τον πυρηνικό αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ. Απαγορεύεται επίσης η λήψη αντικειμένων από την εν λόγω περιοχή γιατί παρατηρήθηκε μαζική "εισβολή" πορωμένων στην ζώνη, οι οποίοι επηρρεασμένοι από το παιχνίδι ήθελαν να μπουν μέσα και να πάρουν μαζί τους κάποια σουβενίρ.......

Ειλικρινά δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο ισχύει ή αν πρόκειται για διαφημιστικό τρυκ, αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας το πει...........

Δεν είμαστε καλά....Εκεί ακόμα θα βρείς ραδιενέργεια!!!!!

STALKER, απλά beyond expectations.

Στα μόλις 8 λεπτά που μένουν για να εγγραφεί το παιχνίδι, ένα έχω να πω. Οι προσδοκίες μας για το παιχνιδάκι ήταν πολύ μικρές. Απλά το παιχνίδι είναι ΥΠΕΡΟΧΟ, πολύ πιό πάνω από ότι φανταζόμασταν.

Σε 7600GS που το παίζω αυτή τη στιγμή με high detail σε ανάλυση 1024Χ768 το παιχνίδι τρέχει σφαίρα. Δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο για αυτή τη στιγμή, τα σχέδια για αναβάθμιση μπορεί να μπουν στην άκρη για κανένα εξάμηνο ακόμα.

Φίλοι, απλά η μηχανή γραφικών του Oblivion φαντάζει απαρχαιωμένη μπροστά σε αυτή του STALKER, ειδικά όταν ερχόμαστε στο θέμα του grass, του τρόπου με τον οποίο αυτό κινείται.

Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, καλό κάψιμο σε όλους όσους έχουν επιλέξει να μπουν στη ζώνη, ξεκινάμε την αναζήτησή μας.

Παράλληλα περιμένουμε το Shivering Isles για να ολοκληρωθεί η γκάμα των παιχνιδιών που θα μας κάψουν για το επόμενο 6άμηνο και βάλε, ενώ η έλευση, πιά, του Crysis θα σηματοδοτήσει την αλλαγή στα υπολογιστικά μας συστυματάκια. Μέχρι τότε παραμένω με τον υπάρχον εξοπλισμό μου και σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.

May the best STALKER survive...........

......και ενώ στο διπλανό μου συστηματάκι το STALKER αυτή τη στιγμή πετάει, ένα γρήγορο update.

Όντως παρουσιάζονται στιγμιαία artifacts την στιγμή που βρέχει. Φυσικά η κίνηση δεν σπάει καθόλου, αλλά για μερικούς μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό. Το καλό είναι ότι η βροχή σταματάει γρήγορα. Δεν γνωρίζω αν κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα, ο Shadowdancer θα δώσει αναφορά έπειτα από τις 3 το μεσημέρι μια και αυτή τη στιβμή βρίσκεται στη δουλειά και έχει σπάσει τα τηλέφωνα. Έχει πορωθεί λίγο.

Φυσικά και ο SD θα παίξει (καεί) με nVidia, αν κάποιος έχει παίξει το παιχνίδι σε ΑΤΙ κάρτα ας αναφέρει.

Wally, Keeper τι έγινε ρε παιδιά; Το κατεβάσατε; Που είναι οι κατοστάρες που κατεβάζατε;

Πριν αναφέρει κάποιος οτιδήποτε ας δώσει πληροφορίες για επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και μέγεθος μνήμης. Αυτά μας ενδιαφέρουν.......

Το κατεβασα απο εχτες αλλα δεν την παλευα να το εγκαταστησω...σημερα που ειμαι πιο light θα προβω στις απαραιτητες ενεργειες...

και εχω και ATI οποτε θα δουμε τι παιζει.

Παντως σε ξενα φορουμ λενε οτι σε ΑΤΙ παει καλυτερα και οτι το dynamic lighting ειναι unplayable...

Και εδώ ανάποδος μωρέ παιδί μου :diablotin:

Maddog, σε πληροφορώ πως την πάτησα μια φορά με το protection του securom (μου έκανε disable το dvd) και η μόνη λύση ήταν το format. Απο τότε είπα πως θα ασχολούμαι μόνο με originals που αξίζουν να ασχοληθείς μαζί τους.

Wally, με ανησυχεί αυτό που λες περί dynamic lighting, μιας και εγώ έχω κάρτα της ΑΤΙ.

Pooky, το rainbow six vegas έχει ένα ακόμα πολύ σοβαρό πρόβλημα που δεν είπες: δεν αναγνωρίζει dual core επεξεργαστές αν δεν βάλεις το τελευταίο patch! Θέλει ντε και καλά 3 giga p4!

Το παιχνίδι είναι πλέον και στα χέρια μου χάρη στον γνωστό μου φίλο και εν MS αδερφό ....

Απο τις 6 περίπου η ώρα θα είμαι κι εγώ στο Chernobyl, οπότε με την πρώτη ευκαιρία (και αν με αφήσει το παιχνίδι), θα γράψω κι εγώ πρώτες εντυπώσεις...

/me Entering Prypiat too :cool:

Theoritikos όσον αφορά το Rainbow shit δεν με νοιάζει, ΕΥΤΥΧΩΣ δεν το έγραψα σε DVD. Θα πήγαινε χαμένο στην κυριολεξία.

Όσον αφορά τους dual core επεξεργαστές αυτή τη στιγμή προτιμώ μια γρηγορότερη κάρτα γραφικών παρά επεξεργαστή. Φυσικά η πόρωση με το STALKER είναι πιά τόση που θα κρατήσω balance και θα αλλάξω όλο το μηχάνημα αν και δεν είναι επιβεβλημένο.

Γνωστός με επεξεργαστή 3500+ AMD64 single core εγκατέστησε 8800GTS 320 μόλις πριν από λίγο και αναφέρει πώς το παιχνίδι στην κυριολεξία απογειώθηκε σε σχέση με την 7600GT που είχε, αφήνοντας ίδια τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του υπολογιστή του, ειδικά τη μνήμη και τον επεξεργαστή που μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Wally, ανέφερε επεξεργαστή, μνήμη και κάρτα που θα εγκαταστήσεις το παιχνίδι. Ένα ξερό "κάρτα ATI" δεν μου λέει τίποτε. Ειδικά αν έχεις κάποια της σειράς 9800Pro θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να δούμε πώς πάει το παιχνίδι. Πάντως τα γραφικά είναι πλήρως παραμετροποιήσημα και η μηχανή γραφικών είναι καθαρά πιό "τίμια" από αυτή του Oblivion.

Πάντως θα πράξω ανάλογα με το πώς θα πάει τις επόμενες μέρες. Το CRT μόνιτορ που κάθεται δίπλα μου δεν με αφήνει να ησυχάσω κια για αναλύσεις 1600 Χ 1200 η παρούσα κάρτα γραφικών μου δεν φτάνει με τίποτε. Για να δούμε.............

SHOCK??????

Τι είναι αυτό;;;;;;;

ΑΝΕΒΗΚΑ!!!!!!!!!

EYXAΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΡΑ. SEE YOU IN THE ZONE!!!!!!!!!!!!

keeper7k είπε:
Το παιχνίδι είναι πλέον και στα χέρια μου χάρη στον γνωστό μου φίλο και εν MS αδερφό ....

/me Entering Prypiat too :cool:

Ρε παιλοπαιδα δεν παίζεστε!!!!!!

See you there Keeper. The zone is huge and merciless. The zone is Paradise and Hell. All together the same.

I love the Zone.........................................

Να αναφέρουμε λίγο για τη δυσκολία του παιχνιδιού;

Εϊναι όντως αρκετά δύσκολο σε σχέση με ότιδήποτε άλλο έχετε παίξει μέχρι στιγμής. Και μια συμβουλή. Πορωθείτε όσο μπορείτε σε στιγμές που θα είστε απόλυτα χαλαροί και κλεισμένοι στον εαυτό σας. Από τις 10 το πρωί με έχουν διακόψει 30 φορές τα γαμωτηλέφωνα (δεν μπορώ να κλέισω τα σταθερά) και 30 φορές τους έχω στείλει.

Σήμερα κάποιος κάγκουρας θυμήθηκε ότι είχα στείλει βιογραφικό στην κωλοεταιρεία του πριν από κανά τεσσάρι χρόνια.......... Πρέπει να σταυροκοπιέται ακόμα με την απάντηση που πήρε όλο φυσικότητα από εμένα πριν από κανά μισάωρο...... (Γι΄αυτό και ο λόγος που κάνω ένα διάλειμα).

Επίσης ξέχασα να πάρω τον ανηψιό μου από το σχολείο, ξέχασα να φτιάξω καφέ, ξέχασα να πάρω τηλέφωνο την κοπελιά στη δουλειά της που με κατσάδιασε πριν από λίγο και γενικά ξέχασα ποιός είμαι και πώς με λένε.

Ειδικά για το τελευταίο THANK GOD!!!!!!!

I Love gaming...............

σε γενικές γραμμές τι λέει?

i'm in the dark here!!!!!!!!!!!!!!!

IT ROCKS!!!!

IT KICKS ASSSSSSS!!!!!!!!!!!

Πίσω
Μπλουζα