S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Παντως ενα φιλαρακι με Core2Duo@3.2 και ATI 1900XTX μου ειπε πως παραειναι βαρυ για το οπτικο αποτελεσμα που προσφερει.....

Αυτό τώρα τι το ήθελες Stormwatch?

Άνοιξες το κουτί της Πανδώρας :icon_cry:

Για να δουμε τι θα λεει στην ταπεινη μου 6800.....

shock είπε:
Pooky να σου ανεβάσουμε το ηθικό γιατί έχεις αγώνα σήμερα!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ........Ποιος το έκανε ρε παιδιά?

asikamin είπε:
κάνα νέο?Θα σκάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εγώ θα σκάσω...Ακόμα 2,26 GB...Ουφ πολλά είναι...Ξέρω ξέρω τρέχω καταϊδρωμένος! :cool:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ρε , αφήστε τις φιλοφρονήσεις και δώστε stalker ινφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(στο δικό μου μουλάρι το κόλπο με το καρότο δεν πιάνει...)

Παντως ενα φιλαρακι με Core2Duo@3.2 και ATI 1900XTX μου ειπε πως παραειναι βαρυ για το οπτικο αποτελεσμα που προσφερει.....
Δεν ξέρεις τι ΑΙ και Physics τρέχουν στο backround. Παρεπιπτόντως ο εργοστασιακός Core Duo φτάνει τα 2,7GHz. (Εκτός εάν έχει κανα τρελλό overclocking). Ο δικός μου είναι στα 2,4 GHz. Επειδή έχω περίπου το ίδιο μηχάνημα, θα σας πω εντυπώσεις, όταν πάρω το παιχνίδι στα χέρια μου.

Stormwatch δεν τρέφω κανένα ίχνος σεβασμού σε άτομα όπως το φιλαράκι σου. Προσωπικά αμφιβάλω αν ξέρει τι του γίνεται, αν ξέρει να στήσει μηχάνημα, αν ξέρει το STALKER και αν καν το έχει εγκαταστήσει. Πες του να αγοράσει κανένα αμάξι με δόσεις για να φιγουρατζιάσει με την ησυχία του σε παρακαλώ. Όλα αυτά χωρίς να θέλω να προσβάλω εσένα, δεν μου φταις σε τίποτε, αλλά έχουμε πήξει σε ειδικούς και άσχετους επί παντός επιστητού. (εννοώ και πάλι το φιλαράκι σου προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως έτσι; )

3200+ A64, 3 giga, 6600GT 128 Mega, (Shadowdancer machine) = flawless.

2500+ Athlon XP, 1 giga, 5200 128 Mega (800X600)= no problemo.

Stormwatch δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την 6800, μια χαρά θα είσαι φίλε.

Asikamin ελπίζω να σε κάλυψα. Α, μην περιμένετε post από Shadowdancer καίγεται αυτή τη στιγμή........ Εγώ πιάστηκα, δεν έχω κάτσει τόσες ώρες σερί ούτε στο Oblivion.......... συνεχίζω μάλλον βραδάκι.

Μια λέξη; ΌΧΙ!

ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ

Γ@ΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ!!!!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...ΡΕ ΤΙ ΜΕΓAΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΔΙΚΙΕ ΜΟΥ!!!!!!Προσκυνήστε με ρε ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ +10 Shock!!!!

Pooky το δικό μου μηχάνημα το παίζει άνετα άραγε? :D

MB : Asus P5N32 SLI

Ram : 2GB 533

GFX : 2X Nvidia Gforce 7900GT(overclocked to GTX) On SLI

CPU : Intel Pentium D Dual Core 2.66GHZ Overclocked 3.6GHZ

Sound : Audigy 2 ZS 7.1

HD : WD SATA II 250 GB & WD 200 GB

:diablotin: :diablotin: :diablotin:

Pooky το PCακι του μια χαρα ειναι (εγω του το διαλεξα)

Απλα περιμενε να πηγαινει τσιτες και δεν παει

Oι επιδοσεις που αναφερεις εσυ ειναι προφανως με το dynamic lighting απενεργοποιημενο που σημαινει αισθητη μειωση στο οπτικο αποτελεσμα (call me directx8)

Εμενα με βλεπω με dx8 και ΑΑ off αφου ειμαι αναγκασμενος να το παιξω και σε 1440x900....

Θα το δω παντως μεσα στο ΣουΚου και σε ενα αλο φιλαρακι με Core2-6800 και 8800GTX :D

άντε να μας κάνει και bethesda τη χάρη και να δούμε
Fo3.gif

τα πάντα για το game εδώ

γεγονος ειναι οτι στα φορουμ εχω διαβασει οτι με dynamic lighting (που ουσιαστικα εδινε αυτη την δραματικοτητα στα screenshots που τοσο καιρο βλεφαριαζαμε) ειναι unplayable...

Θα σας πω και εγω το βραδυ...

Fallout3 FTW!!!

S.T.A.L.K.E.R pownz all first person shooters

rig: Amd 4600+ X2

2gb ram

7950 512mb

1280X1024 Full DL και σχεδον ολα στο full

Flawlesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Ρε τρελλέ, έκπληξη μου το κράταγες;;;;;;;;;;;;;;

Το παιχνίδι τρέχει μια χαρά σε Geforce4400!!!!!!!

Όχι στην MX γιατί είναι DX7 κάρτα!

Τελικά πολύ τίμια μηχανή γραφικών.........

@Shadowdancer: Άρχοντα μεγειά η αναβάθμιση. Καλόπαιχτο το σύστημα και σου στέλνω το λογαριασμό από τον υπολογιστή που φτιάχνω αυτή τη στιγμή. Εσύ φταις για όλα και μου ανάβεις φωτιές..........

Παιδια το παιχνιδακι ειναι "αντε γεια".Πραγματικα ΖΩΝΤΑΝΟ.Θελει εξυπνη χρηση οπλων και γουσταρω γιατι παιζεις οπως θελεις ΕΣΥ!

και στα δικα σας.Pooky χωσε!!!!!!!!Κανε ενα δωρακι στον ευατο σου...

Wally Keeper,περιμενω γνωμες.Η αποψη σας μετραει!

Ε όχι και παιχνιδάκι βρε shadow...ολόκληρη παιχνιδιάρα παίζετε....Εγώ ακόμη περιμένω..με βλέπω να το ξεκινώ μεθαύριο...:animrolleyes:

Κοιτα να δεις που θα με κανετε να βαλω ξανα να παιξω fps μετα την θρυλικη -για μενα- εποχη των Far Cry και Painkiller (το οποιο εξακολουθει να ειναι το δευτερο αγαπημενο μου fps μετα το ΑΘΑΝΑΤΟ Doom 2:Hell on earth...!!)

Οποτε θα εχετε μια γνωμη ακομη,αλλα μεχρι να το εχω εγω,εσεις θα το εχετε τελειωσει.....!!!:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Πίσω
Μπλουζα